Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Kizlar doktor kontrollerinizi yaptirip mi bekliyorsunuz batlari? Ben 5.denemede artik gitmeye karar verdim. Prolaktin hormonum yüksek çıktı. Esimin de sperm hizi az çıktı. Kontrolleri yaptrmadan bu yola girince bazen vakit kaybi olabiliyor. Bende hep erteledim ama keske ilk denemeden önce gitseydim diyorum simdi.. Hepiniz hayırlı haberler alırsınız insaallah bu ay.

Valla canım ben gittim kontrole yumurta tembeligi var dedi sadece ama engel değil hamile kalmana aralıkta düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım uzun kaybettim birde 1 sene geçmeden birşey yapamayız önce kendin hamile kalmaya çalışan dedi 10 ay oldu bu ay evlenelim ama 5 aydır deniyoruz bizde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Anladim canim. Peki tembelligi nasil anladi kan testinden mi yoksa ultrasonla bakip mi? Bizde 4 5 aydir deniyoruz ama benim yasim ilerledi zaman kaybetmemek adina ben biraz uzun soledim 9 aydir deniyoruz dedim :) simdi 4 ay desem geri yollicak daha erken.diye.

Canım tabiki doktor kontrolü altında dusunmelisin eşiğinde spermelerinde problem varsa seni de takip etmeli ama hemen ümitsizliğe kapilmamalisin sabredicez artik

Bizde 5 aylık evliyiz.şubat ayı bitmeden hamile olduğumu öğrenmek istiyorummm. Evvvreene mesajımm gitsinnnn.iniallah hamileyimdirr.adetime 3 gün varrrr.inAnıyorum

Kızlar bende yumurta akı kıvamındaki akıntılar başladı hani şu uzayan türden olan ama dün değerlendiremedik bugün de ilişki olmayacak acaba yarına kadar kaçırır mıyım ovulasyonu bu akıntı ovulasyonda mı oluyordu yoksa ovulasyondan birkaç gün önce miydi

Ben o türden akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum
Gününüz geçti mi yada ne kadar var.

Not: bizler doktor değiliz ama bu konu üzerine konuşmak iyi hissettiriyor :)

Ben o türden akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum
Gününüz geçti mi yada ne kadar var.

Not: bizler doktor değiliz ama bu konu üzerine konuşmak iyi hissettiriyor :)
Yok bende ovulasyon dönemi oluyo ama öncesinde mi sonrasında mı bilmiyorum

Önemli olan zaten yarın ve diğer gün birşey olmaz 23 zaten ovi senin bir gün önceden olması bile şans senin için

Ultrasonda baktı canım:) rahmime falan da baktı birşey temiz dedi sadece yumurta tembeligi var dedi bi 6 ay dene dedi olmazsa yaparız birşeyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…