Üzüldüm senin adına insallh benim yüzüm gülerBugün 13. Günümdü negatifi gördüm malesef inş hamişsindir canım
Keşke yapabilsekHer şeyde bir hayır vardır bu ay olmadı önümüzde ki ağ inşallah olur pes etmek yok kızlar sadece akışına bırakın fazla kafaya takmayın
Canım ben doktora gidiyorum bugün bitti adetim ama 23 yada 24 ovulasyon gunumdurBenim de 9 Mart canımbaşladın mı çalışmalara 23 ovilasyon dönemi demi senin de
Kaç günde bir oluyorsn benim 8 subat di başlama tarihi 12 de bitti normalde 6 gün sürüyor bu ay 5 gun sürdüCanım ben doktora gidiyorum bugün bitti adetim ama 23 yada 24 ovulasyon gunumdur
Yani 29 günde bir oluyorum benCanım ben doktora gidiyorum bugün bitti adetim ama 23 yada 24 ovulasyon gunumdur
Aynı anda heyecanla bekliyor olacağız ben hayıt oyu alacağım kendime essimede keçiboynuzu kaynatacagimYani 29 günde bir oluyorum ben
Hadi bakalım insalah olur hepimizin bu ayAynı anda heyecanla bekliyor olacağız ben hayıt oyu alacağım kendime essimede keçiboynuzu kaynatacagim
Valla canım ben gittim kontrole yumurta tembeligi var dedi sadece ama engel değil hamile kalmana aralıkta düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım uzun kaybettim birde 1 sene geçmeden birşey yapamayız önce kendin hamile kalmaya çalışan dedi 10 ay oldu bu ay evlenelim ama 5 aydır deniyoruz bizde bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinKizlar doktor kontrollerinizi yaptirip mi bekliyorsunuz batlari? Ben 5.denemede artik gitmeye karar verdim. Prolaktin hormonum yüksek çıktı. Esimin de sperm hizi az çıktı. Kontrolleri yaptrmadan bu yola girince bazen vakit kaybi olabiliyor. Bende hep erteledim ama keske ilk denemeden önce gitseydim diyorum simdi.. Hepiniz hayırlı haberler alırsınız insaallah bu ay.
Anladim canim. Peki tembelligi nasil anladi kan testinden mi yoksa ultrasonla bakip mi? Bizde 4 5 aydir deniyoruz ama benim yasim ilerledi zaman kaybetmemek adina ben biraz uzun soledim 9 aydir deniyoruz dedim :) simdi 4 ay desem geri yollicak daha erken.diye.Valla canım ben gittim kontrole yumurta tembeligi var dedi sadece ama engel değil hamile kalmana aralıkta düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım uzun kaybettim birde 1 sene geçmeden birşey yapamayız önce kendin hamile kalmaya çalışan dedi 10 ay oldu bu ay evlenelim ama 5 aydır deniyoruz bizde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım tabiki doktor kontrolü altında dusunmelisin eşiğinde spermelerinde problem varsa seni de takip etmeli ama hemen ümitsizliğe kapilmamalisin sabredicez artikKizlar doktor kontrollerinizi yaptirip mi bekliyorsunuz batlari? Ben 5.denemede artik gitmeye karar verdim. Prolaktin hormonum yüksek çıktı. Esimin de sperm hizi az çıktı. Kontrolleri yaptrmadan bu yola girince bazen vakit kaybi olabiliyor. Bende hep erteledim ama keske ilk denemeden önce gitseydim diyorum simdi.. Hepiniz hayırlı haberler alırsınız insaallah bu ay.
Ben o türden akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorumKızlar bende yumurta akı kıvamındaki akıntılar başladı hani şu uzayan türden olan ama dün değerlendiremedik bugün de ilişki olmayacak acaba yarına kadar kaçırır mıyım ovulasyonu bu akıntı ovulasyonda mı oluyordu yoksa ovulasyondan birkaç gün önce miydi
Yok bende ovulasyon dönemi oluyo ama öncesinde mi sonrasında mı bilmiyorumBen o türden akıntıyı hamilelik belirtisi olarak biliyorum
Gününüz geçti mi yada ne kadar var.
Not: bizler doktor değiliz ama bu konu üzerine konuşmak iyi hissettiriyor :)
Önemli olan zaten yarın ve diğer gün birşey olmaz 23 zaten ovi senin bir gün önceden olması bile şans senin içinKızlar bende yumurta akı kıvamındaki akıntılar başladı hani şu uzayan türden olan ama dün değerlendiremedik bugün de ilişki olmayacak acaba yarına kadar kaçırır mıyım ovulasyonu bu akıntı ovulasyonda mı oluyordu yoksa ovulasyondan birkaç gün önce miydi
Ultrasonda baktı canım:) rahmime falan da baktı birşey temiz dedi sadece yumurta tembeligi var dedi bi 6 ay dene dedi olmazsa yaparız birşeyler:)Anladim canim. Peki tembelligi nasil anladi kan testinden mi yoksa ultrasonla bakip mi? Bizde 4 5 aydir deniyoruz ama benim yasim ilerledi zaman kaybetmemek adina ben biraz uzun soledim 9 aydir deniyoruz dedim :) simdi 4 ay desem geri yollicak daha erken.diye.
Canım bizim bu aralar ovulasyon zamanı derslerine çalışıyorsun degilmiUltrasonda baktı canım:) rahmime falan da baktı birşey temiz dedi sadece yumurta tembeligi var dedi bi 6 ay dene dedi olmazsa yaparız birşeyler:)
Valla ne yalan soylim 13 Şubat bi olduCanım bizim bu aralar ovulasyon zamanı derslerine çalışıyorsun degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?