Olsun 10.gunden itibaren değerlendir sen günlerini benimde yarın kontrolum var ovulasyon takibimValla ne yalan soylim 13 Şubat bi oldu
Bugün degerlendircem 22. 23 zaten ovilasyon:)
Valla yarın ama eşim usutmus o yüzden ilişki olmadı yarın iyileşirse olur olmazsa bu ay yok zsten birşey çünkü hiç olmadı usutcegi zaman tutu bu ayda hahaha tam herşeyi düzgün takip ediyorum derken bu sefer eşimde sıkıntı oldu .. bu ay çok ümitliydimOlsun 10.gunden itibaren değerlendir sen günlerini benimde yarın kontrolum var ovulasyon takibim
Hadi ya o kadar kötü mu yaniValla yarın ama eşim usutmus o yüzden ilişki olmadı yarın iyileşirse olur olmazsa bu ay yok zsten birşey çünkü hiç olmadı usutcegi zaman tutu bu ayda hahaha tam herşeyi düzgün takip ediyorum derken bu sefer eşimde sıkıntı oldu .. bu ay çok ümitliydim
Evet ya hiç istek yok üsutuyu için durmadan wc gidiyor tamda yumurtlama dönemine denk geldi geçen hafta bilerek yapmadım sırf yumurtlama gunu olsun diye tam gününe denk geldi adam hasta oldu 2 gündür ya yarın son gün ovilasyon ama belirti yok bende anlamıyorum ya yumurtlama gunu nu akıntı yok öyle uzun yapışkanHadi ya o kadar kötü mu yani
Az kalmış canım insalah hamilesindirBenim bat a 6 gün var yürürken kasıklarımda batma var hafif bir acı gibi
Merhaba Bat 8 Mart mi can ya bnde sabirsizlikla bekliyormAz kalmış canım insalah hamilesindir
Benim 9 Mart:)Merhaba Bat 8 Mart mi can ya bnde sabirsizlikla bekliyorm
Bnmde 8 -9 ya Rabbim hayrlisiyla nasip etsin ilk mi dusunuyosunBenim 9 Mart:)
Yok canım 5 ay oldu :) ama bu ay es gecicek sanırım yarın ovilasyon ama eşim rahatsız olmicak bu ay bellikiBnmde 8 -9 ya Rabbim hayrlisiyla nasip etsin ilk mi dusunuyosun
İnşallah hamilesindir canım ozamanBen 28e adet bekliyorum ve karnimin alt kismini cok gergin hissediyorum ilk hamileligimdede boyle olmustu ve acayip aglayasim geliyor
Emzirmeyi yeni kestik gecen ay insan bianda tekrar bebek istemeye basliyomus..İnşallah hamilesindir canım ozaman
Sabah test yaptım negatif çıktıAz kalmış canım insalah hamilesindir
Hayrlisi canım sıkma canını olacağı warsa olur zaten 11 ay oldu düşünüyoruz ama olmadı bak üstüne üstn yumurtlama günü nede degerlendiriyorzz Allh ol derse olur o yüzden günleri kafaya takma fazlaYok canım 5 ay oldu :) ama bu ay es gecicek sanırım yarın ovilasyon ama eşim rahatsız olmicak bu ay belliki
Aynen haklısın tabi sadece bu aydan umutluydum ondan biraz üzüldüm olmadığı için ovulasyonu da anlamadim hala akıntı falan yok ağrı da yok bugün acaba bugün değil mi yarın mı acabaHayrlisi canım sıkma canını olacağı warsa olur zaten 11 ay oldu düşünüyoruz ama olmadı bak üstüne üstn yumurtlama günü nede degerlendiriyorzz Allh ol derse olur o yüzden günleri kafaya takma fazla
Olabilir can değişebilir ovulasyon günleri ne kadrlikk evlisin yaş kacAynen haklısın tabi sadece bu aydan umutluydum ondan biraz üzüldüm olmadığı için ovulasyonu da anlamadim hala akıntı falan yok ağrı da yok bugün acaba bugün değil mi yarın mı acaba
10 ay oldu bu ay evliyim 29 olcam pazar günü adetlerim düzenli 29 günde bir oluyorum her zaman 6 gün sürüyor bu ay ilk defa 5 gun sürdü aralıkta düşük yaptım kendim oyle isteOlabilir can değişebilir ovulasyon günleri ne kadrlikk evlisin yaş kac
Him bnde martta yaptım düşük dahada olmadı bi sorunumda yok öle Bn de bu ay ebeye gittim walla bi de o baksın die ilaç faln werdi yakı yapistrdi bakalım ise yarayackmi10 ay oldu bu ay evliyim 29 olcam pazar günü adetlerim düzenli 29 günde bir oluyorum her zaman 6 gün sürüyor bu ay ilk defa 5 gun sürdü aralıkta düşük yaptım kendim oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?