Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Ovulasyon testi kullaniyor musun sen canim

Büyüseydi yumoşlr bugün gidip incir kurusu aliym bende bari

Büyüseydi yumoşlr bugün gidip incir kurusu aliym bende bari
Canim aslinda suyunu yapmak lazim ama ben bi almaya gidemeycktim 2-3 gün anca kaynatip ictim gidene kadar olanlari yiyecegim bakalim bi katkisi olacak mi bu ay olmazsa diger ayda hayit tohumu kaynatip icecegim herseyi deniyorum ama calistigim icin yada araya birsey girdigi ucin 4 4luk yapamiyorun ama bakalim nasip Rabbim isteyince biseyler vesile olur inşallah

Kaçıncı gün başlanmalı ya benim daha 8gün vardır büyümesine işe yarar mı ki canım

Valla canim adet bitimi baslayip 21 gun yapmak en uygunuymus galiba da bende cok.düZenli yapamadim cumaya kadar sen.yine.bi.dene istersen
Ama prolaktini yükseltiyormuş bence dikkat etmek lazım ben orada yazandan az yiyim nolur nolmaz çörek otu bal tarçın yiyorum iki kaşıkta

Ama prolaktini yükseltiyormuş bence dikkat etmek lazım ben orada yazandan az yiyim nolur nolmaz çörek otu bal tarçın yiyorum iki kaşıkta
Evet canim o yüzden korkuyorum da belki o yüzden cok dikkatli yemiyorum doktora danismadim cunku bu sefer ona da ters cevap verecek diye corek otu bal tarçın i da duydum da valla hepsini de bi arada yapmayaykm dedim

Calisiyorum ogretmenim aslinda bu ay cok iyi bi zamandi benim icin ama gecti malesef bakalim Allah tan ümit kesilmez kendiliginden olur diyorum ama dün yine umtsiz konuştu doktor olmayacak böyle felan
Canım bu ne biçim doktor daha kaçıncı ay ki bu böyle olmayacak diyo.. daha önce hiç gebelik yaşadın mı canım bu arada bende öğretmenim tatili iyi değerlendirebilirsek iyi olacaktı ama geç yumurtluyoz malesef

2. Ay takip edişi ilk ay takip edelim demisti simdi 2. Ayda boyle olunca hani bi ileriki asamaya gecelim anlaminda soyeldi galiba ilcedeyim fakultedeki doktor bi skntin.yok.normal takip edelim demiati zaten bu doktordan baska alternatifin yok ilk tayin oldugumuzda sadece aile hekimi vardi sonradan geldi kadin dogumcu buna şükür diyorum

Aynen oyle 20.gunu yumurtlarsam tamda okulun basladigi gune denk geliyor

Hahaha hayırlısı olsun hakkımızda canım inş bu ay güzel haber alalım

Hahaha hayırlısı olsun hakkımızda canım inş bu ay güzel haber alalım
Ogretmen olunca haftaici bisey yapamiyorsun eee esimde calisiyor hatta onun haftasonlari nobeti yada gorevi de olabiliyor oyle gün asiri iliski diyenlere cok.sinir oluyorum herkesde cok.kolay degil bu bide hep yumurtlama böyle ters.zamanlara denk geliyor vakti var galiba

Kızlar yardımcı olurmusunuz ovulasyon testiyle nasıl takip ediyosunuz? benimde bugün 1. Günüm malesef Subat ayı benimde umudum artık

Aynı sorun bende de var hergün yapın parayla mı diyenler var ya ben haftada iki adamı bulsam şükrediyorum bizimkine dedim gün aşırı olacak hadi ya diyo bunun gününü tam söyleyecek bişe yok mu diyo

Aynı sorun bende de var hergün yapın parayla mı diyenler var ya ben haftada iki adamı bulsam şükrediyorum bizimkine dedim gün aşırı olacak hadi ya diyo bunun gününü tam söyleyecek bişe yok mu diyo
Aynen bizimkine de soyleyince bunlari benim mi icim gecti yaslandim mi diyor

Aynen bizimkine de soyleyince bunlari benim mi icim gecti yaslandim mi diyor
Ben yaşlandın diyorum 34 yaşında ben 26 kız benimki akşam 8-9a kadar çalışıyo hergün kıyamıyorum ama yine de gözünün yaşına bakmıyorum doktor ne zaman olacak derse o zaman oluyodu bi hafta gün aşırı ama ben tabi bilmiyodum önceki ay öğrendim ki doktorun dediği haftadan sonra ki hafta yumurtluyo musum ben Boşa gitti

Bizim yaslar ayni ya hatta yaklasik 1 yas esim küçük ben 26 o 25 senle de ayni yastayiz bu aradaValla bende yumurtladigimda oyle yapiyordumda 3 gün üstüste olmasi lazim valla onu yapmakta zorlaniyoruz ya erken.yada gec oluyordu herhalde yada yumurtamin boyutu yetersiz oldugu icin bosa gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…