Ovulasyon testi kullaniyor musun sen canimAnladım canım inş büyümüştür benimde 20-21i bulacak galiba .. doktor çok önemli canım vallahi Allah razı olsun ne sorsam söylüyo yumurta takibi yapıo daha ilk ayımız mesela bi sene korunma sonra gel diyen çok doktor gördük yani.. eğer bu ay olmazsa biz kendimiz geliştiririz dedi ☺
Evet canım yapıorumOvulasyon testi kullaniyor musun sen canim
Büyüseydi yumoşlr bugün gidip incir kurusu aliym bende bariYa aslinda herkes iyi buluyor doktoru ama biraz basta ovulasyon testleri felan konusunca beni cok.inceleyen takintili bir tip olarak profilledi galiba korkuma bisey soylemeye cekiniyorum artik ama iyi takip ediyor yine de bazen yogunkuktan karistiriyor onuda sorunca he tamam diyor
Canim aslinda suyunu yapmak lazim ama ben bi almaya gidemeycktim 2-3 gün anca kaynatip ictim gidene kadar olanlari yiyecegim bakalim bi katkisi olacak mi bu ay olmazsa diger ayda hayit tohumu kaynatip icecegim herseyi deniyorum ama calistigim icin yada araya birsey girdigi ucin 4 4luk yapamiyorun ama bakalim nasip Rabbim isteyince biseyler vesile olur inşallahBüyüseydi yumoşlr bugün gidip incir kurusu aliym bende bari
Kaçıncı gün başlanmalı ya benim daha 8gün vardır büyümesine işe yarar mı ki canımCanim aslinda suyunu yapmak lazim ama ben bi almaya gidemeycktim 2-3 gün anca kaynatip ictim gidene kadar olanlari yiyecegim bakalim bi katkisi olacak mi bu ay olmazsa diger ayda hayit tohumu kaynatip icecegim herseyi deniyorum ama calistigim icin yada araya birsey girdigi ucin 4 4luk yapamiyorun ama bakalim nasip Rabbim isteyince biseyler vesile olur inşallah
Valla canim adet bitimi baslayip 21 gun yapmak en uygunuymus galiba da bende cok.düZenli yapamadim cumaya kadar sen.yine.bi.dene istersenKaçıncı gün başlanmalı ya benim daha 8gün vardır büyümesine işe yarar mı ki canım
Ama prolaktini yükseltiyormuş bence dikkat etmek lazım ben orada yazandan az yiyim nolur nolmaz çörek otu bal tarçın yiyorum iki kaşıktaValla canim adet bitimi baslayip 21 gun yapmak en uygunuymus galiba da bende cok.düZenli yapamadim cumaya kadar sen.yine.bi.dene istersen
Evet canim o yüzden korkuyorum da belki o yüzden cok dikkatli yemiyorum doktora danismadim cunku bu sefer ona da ters cevap verecek diye corek otu bal tarçın i da duydum da valla hepsini de bi arada yapmayaykm dedimAma prolaktini yükseltiyormuş bence dikkat etmek lazım ben orada yazandan az yiyim nolur nolmaz çörek otu bal tarçın yiyorum iki kaşıkta
adet gününe yakın yumurtlama olabiliyor canım bu sitede okumuştum adete yakın hamile kalanlar da var. Eğer yumurtlamadan değilse hamile olabilirsin yada üşütmüş olabilirsin o zaman da akıntı geliyormuş
Canım bu ne biçim doktor daha kaçıncı ay ki bu böyle olmayacak diyo.. daha önce hiç gebelik yaşadın mı canım bu arada bende öğretmenim tatili iyi değerlendirebilirsek iyi olacaktı ama geç yumurtluyoz malesefCalisiyorum ogretmenim aslinda bu ay cok iyi bi zamandi benim icin ama gecti malesef bakalim Allah tan ümit kesilmez kendiliginden olur diyorum ama dün yine umtsiz konuştu doktor olmayacak böyle felan
2. Ay takip edişi ilk ay takip edelim demisti simdi 2. Ayda boyle olunca hani bi ileriki asamaya gecelim anlaminda soyeldi galiba ilcedeyim fakultedeki doktor bi skntin.yok.normal takip edelim demiati zaten bu doktordan baska alternatifin yok ilk tayin oldugumuzda sadece aile hekimi vardi sonradan geldi kadin dogumcu buna şükür diyorumCanım bu ne biçim doktor daha kaçıncı ay ki bu böyle olmayacak diyo.. daha önce hiç gebelik yaşadın mı canım bu arada bende öğretmenim tatili iyi değerlendirebilirsek iyi olacaktı ama geç yumurtluyoz malesef
Aynen oyle 20.gunu yumurtlarsam tamda okulun basladigi gune denk geliyorCanım bu ne biçim doktor daha kaçıncı ay ki bu böyle olmayacak diyo.. daha önce hiç gebelik yaşadın mı canım bu arada bende öğretmenim tatili iyi değerlendirebilirsek iyi olacaktı ama geç yumurtluyoz malesef
Hahaha2. Ay takip edişi ilk ay takip edelim demisti simdi 2. Ayda boyle olunca hani bi ileriki asamaya gecelim anlaminda soyeldi galiba ilcedeyim fakultedeki doktor bi skntin.yok.normal takip edelim demiati zaten bu doktordan baska alternatifin yok ilk tayin oldugumuzda sadece aile hekimi vardi sonradan geldi kadin dogumcu buna şükür diyorum
İnsallah canimHahahahayırlısı olsun hakkımızda canım inş bu ay güzel haber alalım
Ogretmen olunca haftaici bisey yapamiyorsun eee esimde calisiyor hatta onun haftasonlari nobeti yada gorevi de olabiliyor oyle gün asiri iliski diyenlere cok.sinir oluyorum herkesde cok.kolay degil bu bide hep yumurtlama böyle ters.zamanlara denk geliyor vakti var galibaHahahahayırlısı olsun hakkımızda canım inş bu ay güzel haber alalım
Aynı sorun bende de varOgretmen olunca haftaici bisey yapamiyorsun eee esimde calisiyor hatta onun haftasonlari nobeti yada gorevi de olabiliyor oyle gün asiri iliski diyenlere cok.sinir oluyorum herkesde cok.kolay degil bu bide hep yumurtlama böyle ters.zamanlara denk geliyor vakti var galiba
Aynen bizimkine de soyleyince bunlari benim mi icim gecti yaslandim mi diyorAynı sorun bende de varhergün yapın parayla mı diyenler var ya ben haftada iki adamı bulsam şükrediyorum bizimkine dedim gün aşırı olacak hadi ya diyo bunun gününü tam söyleyecek bişe yok mu diyo
Ben yaşlandın diyorum 34 yaşında ben 26Aynen bizimkine de soyleyince bunlari benim mi icim gecti yaslandim mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?