Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım hastalandınmı yoksa teyzemi olduk kız sen hamilesin boşuna bekleme kırmızıları inşallah hamilesindir eşim geliyor şimdi kacıyom ilerleyen saatte girerim öptüm

kızlar merhaba beni de ekler misiniz listeye 6 Mart. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

sevgili askmesk sanırım lısteyı sen guncellıyosun.ricamı tekrarlıyorum benı de alırmısınız lısteye

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz asmenk arkadaşimiz girince hepinizi ekler inşallah ugurlu gelir bu topink size hamile haberlerinizi alırız inşallahhh

pelinsee canım ben adet oldum bugün maalesef :a015: detayları anlatırım sonra misafirim gelcek birazdan hemen listeyi yapıp çıkıcam öptüm hepinizi....

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat canım uğramadın ne durumdasın?
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
dyg_6 ...................15 şubat
gncam ..................15 şubat
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
mız mız ...............1 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
bsbirkin ................7 mart
elif_34_ ................8 mart
askmesk .............13 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
pelinsee canım ben adet oldum bugün maalesef :a015: detayları anlatırım sonra misafirim gelcek birazdan hemen listeyi yapıp çıkıcam öptüm hepinizi....
hadi yaa tüh cok da ümitlendirdik seni ya öyle gibimize geldi benim günümü fazla gecmez ilaç kullanınca yada başka bir memlekete gidince olur cok nadir ne bili,m olsun canını sıkma bu demek oluyor ki rahim bebek istiyor bu ay iyi bir calişma yaparız hamile kaldıgımızı martda duyururuz tamam mı

bu şubat kimseye uğurlu gelmeyecek herhalde neyse önümüzde mart var bence uğurlu işte kedilerle birlikte falan........

27 şubat ama bugün bişi oldu:)adetim biteli 1 hafta olmuştu ve bittiği günden beri bel ve kasık ağrım var doktorumu aradım gel dedi bende bu sbh test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım hemen inş. hamileyimdir arkadaşlar çok heyecanlıyım yrn sbh alıcam sonucu...!

inşallh hayırlı sonuç alırsın canım bizide mutlu edrsin :)

hayırlısı canım ya bu ay çok çalışmamız lazım çok ...... :hulya: :hulya: :hulya:

canım ben behcet hastasıyım belki daha önce bu hastalığı duymamış olabilirsin.hastalığım nedeniyle ilaç kullanıyorum aslında ama doktoruma bebek istiyorum dedim ilacı bırakıp 3 ay beklemen gerekir vücuttan atılması için dedi.ilacı geçen mayıs ayında bıraktım ama hastalığım arttı 2 ay yattım başka ilaçlar kullandım baktık olmuyo doktorum tekrar ilaca başla 3 ay kullan bırak 2 ay bekle sonra korunmayı bırakırsın dedi kasımda ilacı bıraktım ocaktada korunmayı bıraktım yani ilk defa denedik zaten bu ilaç konusunda kafam karışık temmuzda kadındoğuma gidip muayene olmuştum smear falan yapıldı herşey normal dedi doktor geçen ay devlet hastanesine başka bi doktora giitim ama hiç muayene etmedi sadece gerekli bütün testleri yaptırdım toxoplazma kızamık kan idrar falan hepsi güzel ama toxoplazma bağışıklığım yok çiğ et ve iyi yıkanmamış sebze meyve yemek yasak bide kedilerden uzak duruyorum onun için hayırlısı olsun diyorum biran öncede hamile kalmak istiyorum çünkü ilacımı kullanmadığım için bazı sıkıntılarım var hastalığımla ilgili belki hamile kalınca düzelirmiş 1-2 ay daha deneyip sonra özel bir hastaneye gidip tekrar muayene olmayı düşünüyorum sorun yoksa bile belki durumu hızlandırıcı bişeyler yapılır. dün behcet hastalığı için kontrole gitmiştim doktorun bişey varmı dedi bende bilmiyorum test yapmadım dedim yazdı hemen yaptır dedi kan verdim sonucu 3 te alıcaktım eve geldim 11 de adet oldum (( bu arada mart- nisan gibi yeni evime geçicem hamiş olursam nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar işi (((((((( ayyyy çok dolmuşum döktümm içimi:))))))))

Son düzenleme:

üstüne görme olayımı oldu acaba hadi inş hamişsindir canım :Saruboceq:

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat canım uğramadın ne durumdasın?
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
dyg_6 ...................15 şubat
gncam ..................15 şubat
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
mız mız ...............1 mart
bilgesu05 .............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
bsbirkin ................7 mart
elif_34_ ................8 mart
askmesk .............13 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
cumartesi çatlatma iğnesi vurunucam.geçen ay denedim olmadı bu ay tekrar yapıcam.bu ay aynı zamanda bitkisel kürlerede başladım.bal çörekotu tarçın

cumartesi çatlatma iğnesi vurunucam.geçen ay denedim olmadı bu ay tekrar yapıcam.bu ay aynı zamanda bitkisel kürlerede başladım.bal çörekotu tarçın

canım uzun zamandırmı deniyosun neden çatlatma iğnesi vurulucan ben yeni başladım çalışmalara merak ettim bende 1-2 ay deneyip tekrar doktora gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…