- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
canım hastalandınmı yoksa teyzemi olduk kız sen hamilesin boşuna bekleme kırmızıları inşallah hamilesindir eşim geliyor şimdi kacıyom ilerleyen saatte girerim öptüm
benide aranıza alırmısınız??
kızlar benı de ekleyin.... inşallah hamiş olurum...bu ay..
hadi yaa tüh cok da ümitlendirdik seni ya öyle gibimize geldi benim günümü fazla gecmez ilaç kullanınca yada başka bir memlekete gidince olur cok nadir ne bili,m olsun canını sıkma bu demek oluyor ki rahim bebek istiyor bu ay iyi bir calişma yaparız hamile kaldıgımızı martda duyururuz tamam mıpelinsee canım ben adet oldum bugün maalesef :a015: detayları anlatırım sonra misafirim gelcek birazdan hemen listeyi yapıp çıkıcam öptüm hepinizi....
27 şubat ama bugün bişi oldu:)adetim biteli 1 hafta olmuştu ve bittiği günden beri bel ve kasık ağrım var doktorumu aradım gel dedi bende bu sbh test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım hemen inş. hamileyimdir arkadaşlar çok heyecanlıyım yrn sbh alıcam sonucu...!
hadi yaa tüh cok da ümitlendirdik seni ya öyle gibimize geldi benim günümü fazla gecmez ilaç kullanınca yada başka bir memlekete gidince olur cok nadir ne bili,m olsun canını sıkma bu demek oluyor ki rahim bebek istiyor bu ay iyi bir calişma yaparız hamile kaldıgımızı martda duyururuz tamam mı
27 şubat ama bugün bişi oldu:)adetim biteli 1 hafta olmuştu ve bittiği günden beri bel ve kasık ağrım var doktorumu aradım gel dedi bende bu sbh test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım hemen inş. hamileyimdir arkadaşlar çok heyecanlıyım yrn sbh alıcam sonucu...!
aşkmeşk benide eklermisin 2 mart
cumartesi çatlatma iğnesi vurunucam.geçen ay denedim olmadı bu ay tekrar yapıcam.bu ay aynı zamanda bitkisel kürlerede başladım.bal çörekotu tarçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?