canım beklediğin adet tarihin nedir?
cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et o zaman kalırsın ilk denemenmiş zaten sorun etme saglık önemli ev taşinir yeterkii kal hamile onlarıda dert etme herşey olur yavaş yavaş kolilersin yardım edenlerde olur eşinde yardım eder onlar basit işler bu ay calış o zaman bende bugun gittim iltihap vardıya fitil şükür kurutmuş hormon testide yaptırmıştım gayet iyi dedi doktor bir sorun yok dedi bu akşamlık tek kullanımlık fitil verdi ondan sonra calışmaya devam :)))dedi bakalım hayırlısı inşallah şubat ugurlu gelir hepimize martda güzel haberler almak dilegiylehayırlısı canım ya bu ay çok çalışmamız lazım çok ...... :hulya: :hulya: :hulya:
canım ben behcet hastasıyım belki daha önce bu hastalığı duymamış olabilirsin.hastalığım nedeniyle ilaç kullanıyorum aslında ama doktoruma bebek istiyorum dedim ilacı bırakıp 3 ay beklemen gerekir vücuttan atılması için dedi.ilacı geçen mayıs ayında bıraktım ama hastalığım arttı 2 ay yattım başka ilaçlar kullandım baktık olmuyo doktorum tekrar ilaca başla 3 ay kullan bırak 2 ay bekle sonra korunmayı bırakırsın dedi kasımda ilacı bıraktım ocaktada korunmayı bıraktım yani ilk defa denedik zaten bu ilaç konusunda kafam karışık temmuzda kadındoğuma gidip muayene olmuştum smear falan yapıldı herşey normal dedi doktor geçen ay devlet hastanesine başka bi doktora giitim ama hiç muayene etmedi sadece gerekli bütün testleri yaptırdım toxoplazma kızamık kan idrar falan hepsi güzel ama toxoplazma bağışıklığım yok çiğ et ve iyi yıkanmamış sebze meyve yemek yasak bide kedilerden uzak duruyorum onun için hayırlısı olsun diyorum biran öncede hamile kalmak istiyorum çünkü ilacımı kullanmadığım için bazı sıkıntılarım var hastalığımla ilgili belki hamile kalınca düzelirmiş 1-2 ay daha deneyip sonra özel bir hastaneye gidip tekrar muayene olmayı düşünüyorum sorun yoksa bile belki durumu hızlandırıcı bişeyler yapılır. dün behcet hastalığı için kontrole gitmiştim doktorun bişey varmı dedi bende bilmiyorum test yapmadım dedim yazdı hemen yaptır dedi kan verdim sonucu 3 te alıcaktım eve geldim 11 de adet oldum(( bu arada mart- nisan gibi yeni evime geçicem hamiş olursam nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar işi (((((((( ayyyy çok dolmuşum döktümm içimi:))))))))
cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et o zaman kalırsın ilk denemenmiş zaten sorun etme saglık önemli ev taşinir yeterkii kal hamile onlarıda dert etme herşey olur yavaş yavaş kolilersin yardım edenlerde olur eşinde yardım eder onlar basit işler bu ay calış o zaman bende bugun gittim iltihap vardıya fitil şükür kurutmuş hormon testide yaptırmıştım gayet iyi dedi doktor bir sorun yok dedi bu akşamlık tek kullanımlık fitil verdi ondan sonra calışmaya devam :)))dedi bakalım hayırlısı inşallah şubat ugurlu gelir hepimize martda güzel haberler almak dilegiyle
benim de 16 şubat ekler misiniz?
kızlar benim de 8 mart.beni de eklermisiniz?
merhaba canım benıde eklersen cokkk mutlu olurum 19 şubatı beklıyorum şimdiden t.....e rabbbım herkesın gönlüne göre versın.
kızlar ben bugün test yaptım dayanamadım adetimede daha 5 gün var sonuçta tabi tek çizgi sizce çok mu erken yapmışım
canım erken ben zaten bu idrar testlerini anlamadım bende silik çıktı ama adet oldum kandada yok bişey zaten istersen yarın kanda baktır bekleyemiyosan?üzülme hayırlısı olsun
Kızlar biz bu ay ilk defa denedik adetime 6-7 gün var .hadi gelin birlikte liste yapalım...
slm canım benide eklermisin 20 şubat hergün eczaneden gebelik testi almaktan utanıyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?