kızlar cvplarınız için tşk ederim peki hiç belirti yaşayanınız varmı
canım benim midem bulanıyo 3 gündür 2 gün önce test yaptım idrar testi 2.çizgi silik çıktı umutlandım dün sabah yine yaptım dahada silikti hatta gözükmüyo bile denebilir.adet oluncağın zamanlarda böyle çıkabiliyo dediler bende beklemeye geçtim bugünde olmadım hala ama kasıklarımsa ağrı var adet olcam galiba :çok üzgünüm:
canım yardım et bana indirdim ama takvimin rakamları yok nasıl yapacam acil cevap:)))) bekliyomgoogle advanced women calendar yaz ilk çıkan site: indir... diye ben ordan indirdim bir sorun çıkmadı... ama onun 30 günlük deneme sürecü var sadec çok kısa
ayy inş hamilesindir ya benşmde pek öle bi bariz bi belirtim yok sadece sakıklarıma sık sık ağrı giriyo batıyo falan ama geçen ayda böle olmuştum
canım yardım et bana indirdim ama takvimin rakamları yok nasıl yapacam acil cevap:)))) bekliyom
gögüslerde acıma varmı canımcanım benim midem bulanıyo 3 gündür 2 gün önce test yaptım idrar testi 2.çizgi silik çıktı umutlandım dün sabah yine yaptım dahada silikti hatta gözükmüyo bile denebilir.adet oluncağın zamanlarda böyle çıkabiliyo dediler bende beklemeye geçtim bugünde olmadım hala ama kasıklarımsa ağrı var adet olcam galiba :çok üzgünüm:
hayırlısı olsun zaten bu ay daha ilk denememizdi bekleyip görcez...
:))))) program indirmaya calişiyorum 1 2 3 diye rakamlar takvimin bende bom boş neden sende indirdimmi bu programı advanced women calendarnasıl sayılar yok canım
gögüslerde acıma varmı canım
evet canım yandada günler aylar bişeler var renga renkdili türkçe yaptın mı önce
ya gerginlik acıma ama kesin olcak diyede birşey diyemem ucunda acıma akşamları huzursuzluk yatarken sen anlarsın vucudunuevet her adte döneminde olduğu kadar bastırırsan yada dokunursan öyle dururken bi sızlama yok
evet ama takvim yok boş ne yapacam rakamlar yok sobat mart nızan mayıs yazıyo başinda altlar boş nedenevet canım yandada günler aylar bişeler var renga renk
evet canım yandada günler aylar bişeler var renga renk
bencede cizgii cıkmaz hamilesin gibime geliyorevet her adte döneminde olduğu kadar bastırırsan yada dokunursan öyle dururken bi sızlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?