arkadaşlar günaydın vaktinizi alıcam ama fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim. son 4 adet tarihim 12 kasım, 9 aralık, 3 ocak, 31 ocak şeklinde.2 aydır korunmuyoruz.geçen ay normalde 27 günü geçmezken 29. gün oldu 31 ocakta. hatta sağolsun bozuk idrar testi beni buldu ikinci silik çizgi görününce kan testi yaptırdım negatif çıktı ve ertesi gün adet gördüm. şuanda internetteki şu son 3 ay girilen hesaplayıcılara göre 26 şubatta adet görmem gerekliydi ama bugün 06 mart ve tık yok.idrar testi dün yaptım negatif çıktı, kan testi yaptırmaya da cesaretim yok.1 hafta önce aşırı derecede kasık ve bacak ağrısı vardı 2 gün sürdü ve geçti.gögüslerimde çok fazla bir acı yok hafif hassaslaştılar o kadar, çok afedersiniz ama sadece özellikle sabah idrarım turuncu renginde neredeyse. hiç şaşmayan adetimin psikolojik olarak bu kadar gecikmesi doğal mıdır? yoksa idrar testinde hala çıkmamış olabilir mi? şimdiden teşekkürler yardımınız için. hepinize en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum..
aşk meşk nbr şkerim denk gelmiyorduk hiç
ii canım senden naber?bende giremiyom kaçgündür bakıp çıkıyom.naptın çalışmalar nasıl gidiyo şekerim?
valla o kadar yoğun bi çalışma yapmıyoruz akışına bıraktık yani sende ne var ne yok sayfaların hepsini okuyamadım geçtimi regli tarihin
yok canım 13 martı bekliyorum ben 1 hafta var daha yani...
hayırlısı olsun canım inş. allah gönlüne göre verir ben kaçtım kib:)
kızlar merhabalar,hamiş yokmu da bu ay,bende geri sayım başladı,6 günüm kaldı.
ayy canım daha bişey yok adet olanlar bunalımda galiba gelmiyolar.benimde 6-7 günüm var nasıl geçicek bilmiyom ama bende hiç belirti yok zaten bu ayda olmadı galiba?
ewt ya herkes bunalımda galiba,bende bu ay kaldım,kaldım,kalmadıysam artık kafamdan çikartacam,ne bilim spora gidecam,örgü yapacam,zamanı harcamam lazım düşünmeyım.bide adetim yaklaşıyor ya hemen int.başına geçıyorum belirtilere bakıyorum bilmem ne..zor çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?