- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
mrb kızlar ben bugün adet oldum çok üzgünümmafoldumben allahım sizin yüzünüze baksınnnn
ya arkadaşlar klomen işe yaramazsa sonra ne yapılıyor
canım üzülme bu ay çalışmalara devam yılmak yok yeni tarihini söyle listeyi güncelleyelim...
hiç umudum yok gayet saglıklı oldugum halde neden diye kafayı yicem 12 ocaktı 12 subatta adet oldum sanırım 12 mart yazmalısın dimiii
askmeskcim ben kullanıcı adımı değiştridm, eskisi ceylann09 idi canım
listeden düzeltirsen çok sevinirim
ee nasılsın iyi misin adet olmuşsun çok üzüldüm, inş. önümüzdeki aya hamile kalırsın opuyorumnanaktan
kızlar,merhaba ben de yeni üyeyim lütfen beni de yazın.istenmeyen adet tarihim 27 Şubat
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum ne var ne yok yokmu hamile olannnnn kaydirigubbakcemile2
şubat 28 çekiyo 14 mart yazıyım daha ii olur
slm kızlar
ben 19 şubatı bekleyenlerdenım ama öncekı hamılelıgımde 5 gun kala idrar testınde öğrendgm için dayanamadım bugun ıkı ayrı markada idrar testı yaptım.bırı negatıf bırınde sılık bı çızgı.
acaba ıkıncı çızgı teset bekleyınce olusurmu?ben ne de olsa negatıf dıye beklemedım bıraz sonra baktım sılık bı çızgı vardı durumum nedr sızce
günaydın bayanlar...ben çok oluyorum biliyorum aşkmeşk ama bu programlar yalancı yaa ben geçen muayene için doktora gittim o hesapladı yani tahminen 2 mart adet günün dedi..çooooooooooook özür dileyerek değiştirmeni rica edebilirmiyim.....
slm kızlar
ben 19 şubatı bekleyenlerdenım ama öncekı hamılelıgımde 5 gun kala idrar testınde öğrendgm için dayanamadım bugun ıkı ayrı markada idrar testı yaptım.bırı negatıf bırınde sılık bı çızgı.
acaba ıkıncı çızgı teset bekleyınce olusurmu?ben ne de olsa negatıf dıye beklemedım bıraz sonra baktım sılık bı çızgı vardı durumum nedr sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?