başka bir doktora gittim smer testiyle hormon testi yaptı sorun cıkmadı herşey normal adetimi sordu normal dedim ilt,ihap vardı onu kuruttuk başka birşeye gerek yok dedi yumurta takibini sordum gerek yok dedi doktorlarda bi acayip canım ne bilim olmasa eski doktoruma gidecem bu ayda tutturamazsam o bütün kan tahlillerini yapmiştı düşükten sonra calişin demişti sorun yok demişti ama sperm testi yumurta takibi yapmadı şimdi gidersem yapar inanki sıkıldım muayene olmaktan insanın psikolojisini daha cok bozuyor bi şu suğanı inçiri yapim olmasa giderim olmayacak diye düşünmüyorum hayırlısı allah verirse olacak gerisi boş sanırsam canım vakti gelmedi daha demekkicanım 15 gün yap 10 gün ara ver 10 gün daha yap arda adet olsanda bişey olmaz bırakırsın olmazsa yine adetin bittikten 7 gün sonra başlarsın?
doktorada sor nasıl bi tedavi yapcaksınız yumurta takibi yapacakmı falan diye?bu tedavi olmazsa ilerde ne yapabiliriz? vs..
birde eşin kabul ederse spermiogram yaptırsın eğer onda sorun olmazsa sen tedaviye başlarsın...
ay canım ya inşallah çok merak ediyorum pardon canım sen ne durumdaydın
ccanım ben 10 gün gecikmeyle adet oldum.şu an 4.gün.baya umutlanmıştım ama malesef olmadı.inşallah bu ay
başka bir doktora gittim smer testiyle hormon testi yaptı sorun cıkmadı herşey normal adetimi sordu normal dedim ilt,ihap vardı onu kuruttuk başka birşeye gerek yok dedi yumurta takibini sordum gerek yok dedi doktorlarda bi acayip canım ne bilim olmasa eski doktoruma gidecem bu ayda tutturamazsam o bütün kan tahlillerini yapmiştı düşükten sonra calişin demişti sorun yok demişti ama sperm testi yumurta takibi yapmadı şimdi gidersem yapar inanki sıkıldım muayene olmaktan insanın psikolojisini daha cok bozuyor bi şu suğanı inçiri yapim olmasa giderim olmayacak diye düşünmüyorum hayırlısı allah verirse olacak gerisi boş sanırsam canım vakti gelmedi daha demekki
canım kürleri dene... faydası var.. inanın..
ben bazen yurursem olmazmış gıbı gelıyor.. hareketi bile azalttım... ama tabı alakası yok... bıraz takıntı galiba...
selam kızlar benım reglıme 3 gun var hıc belırtıyok
aşk mesk yusnes hamile onu eklememişin....
3 gün geciktim canım hayatımda hiç 3 gün gecikmemiştim diyorumki hamile değilm bari adet olayımda çalışmalara başlayalım biranönce
hoşgeldin canım aramıza herkeste belirti olacak diye bişey yok benimde 6 günüm var ama bendede bişey yok.geçen ay midem bulandı çıkarıyodum yediklerimi ama bişey yokmuş psikolojikti herhalde allahın izniyle olur inşallah bebişin takma kafana...
ama ben klomen ve catlama iğnesi oldum 15 mm buyudu yumurtalıklarım 1 tanesı şansım yok gıbı :çok üzgünüm:
saol canım ana dediğim gibi daha tam belli değil daha kan testimiz varr
aşkmeşk nasılsın cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?