selam bayanlar pzt test yapmayı planlarken malesef adet oldum bugun(
geçen ay olduğu gibi yine tam 40.gün oldum..salı günü doktora gidicem 3. günü gel demişti de..eşimde hasta olduğumu öğrenince baya üzüldü kendimizi biraz kaptırmışız demekki
ama hayırlısı bakalım salı günü inş ne bende ne eşimde problem olmadığını öğrenirizde içimiz rahat eder..
ozaman 13de başlayacam 27sinde son oluyor 15gün içince diger 10 güne başlamadan adet olabilirim hiç ara vermeyecekmiyim yoksa bu adeti gectikten sonraki adette 10 gün kalamı başlayacam of seninde aklını kariştırıyorum degilmicanım adet bittikten 7 gün sonra başlamak daha ii yazılanları dikkatli oku canım...
inşallah canım hayırlısı olur hiç üzülme moralini yükset tut doktora sormak istediklerini not al biyere mutlaka sor bazı doktorlar sormadan bişey anlatmıyolar..
kızlar kızlar kızlar nasılsınız canlarım ben test yaptım pozitif çıktı yarın kan testi verecemm pzaman tam haberdar ederim siziii
canım tebrik ederim seni,allah kucağına almayı nasip etsın
kızlar nasılsınız
ozaman 13de başlayacam 27sinde son oluyor 15gün içince diger 10 güne başlamadan adet olabilirim hiç ara vermeyecekmiyim yoksa bu adeti gectikten sonraki adette 10 gün kalamı başlayacam of seninde aklını kariştırıyorum degilmi
canım 15 gün yap 10 gün ara ver 10 gün daha yap arda adet olsanda bişey olmaz bırakırsın olmazsa yine adetin bittikten 7 gün sonra başlarsın?
doktorada sor nasıl bi tedavi yapcaksınız yumurta takibi yapacakmı falan diye?bu tedavi olmazsa ilerde ne yapabiliriz? vs..
birde eşin kabul ederse spermiogram yaptırsın eğer onda sorun olmazsa sen tedaviye başlarsın...
hımm saol cnm eşim ztn kabul etti salı günü oda spermiogrm yaptck bakalım hayırlısı
of cnm üzülme,bende ayın 13 beklıyorum,kesin adet olucam bende
belirti çok ateşim var,geceleri yanıyorum,ama ayaklarım buz gibi,anlamadım gitti.
bide göğüslerim yan bölge çok ağrıyor,özelikle sol göğüsüm,zırt pırt tuvalete gidıyorum.başka bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?