Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

tebrikler.... kaç gunde bır çalişma oldu.?? ve adetın kaç gun bır oluyordu? kaç gun geçkınce çıktı...teste...
allah kucagına almak nasıp eylesın

canım saol canımız ne zaman isterse yapıyoruzz 25 günde ama değiştiğide oluyo adetiminn tabi kii 3 gün geçti ama genede umutmamaya çalışıyorum kan testi daha önemli benim için

canım diger arkaşaların da öyle oldu.. bu stresten kaynaklanıyor... eger gunun geçtiği halde negatifse adetın stresten olmuyor....

ve kaç gun geçtı canım

3 gün geciktim canım hayatımda hiç 3 gün gecikmemiştim diyorumki hamile değilm bari adet olayımda çalışmalara başlayalım biranönce

canım hiç bi çalışma programımız yok canımız ne zaman isterse yapıyoruz oda haftada 2 kere falan anca zatenn sadece eşim keçi boynuzu pekmezi yiyo aç karnına bide sarı akıntım yumurtlama günüde 1 kere yapıyoruzz

canım tebrikler bende yarın kan testi yaptırıcam artık hepimiz için hayırlısı çok heyecanlıyım

canım hangi belirtilerin var

listede 9 mart yazıyo adet tarihin ben ondan silik çizgiye inanma dedim ma günün 3 gün geçmişse büyük ihtimal hamilesin...yaşasın bi hamilemiz daha oluyoo...demekki çok çalışmakla olmuyomuş sadece...

listede 9 mart yazıyo adet tarihin ben ondan silik çizgiye inanma dedim ma günün 3 gün geçmişse büyük ihtimal hamilesin...yaşasın bi hamilemiz daha oluyoo...demekki çok çalışmakla olmuyomuş sadece...

evet canım ya biz bakalım ne zaman olacağız

selam kızlar yarın adet olmam lazım ama adetime 1 hafta kala damla damla kahverengimsi akıntım olurdu ama olmadı.bilmiyorum...

en kısa zamanda hatta bu ay inşallah ne kadar umutsuz olsamda belli olmaz..

belirti varmı valla ben artık kendimi sürekli olarak dinlemekten sürekli bir belirti buluyorum kasığım arada ağrıyor midem bulanıyor akıntım var tansiyonum düşüyor gibi gerçi hepsini psikolojik kendimde yapıyor olabilirim herhalde hamileler ben kadar belirti yaşamıyordur

canım dinlemeye ye çaliş bıraz.. zaten gun gelemyınce belli olmuyor.. tabii hepımız buna engel olamıyoruz.... yanı butum stres aslında gunler zor geçtıgı için..

ben bazen yurursem olmazmış gıbı gelıyor.. hareketi bile azalttım... ama tabı alakası yok... bıraz takıntı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…