doktora gittinmi canım neden düşük yaşamışsın bende yaşadım kimyasal düşük rubella kızamıkcık gecirmişim
tşk. ederim uğraşıyoruz bakalım:kedi:.çalışmaya daha bu ay yeni başladık.ama umut işte belki tutar:Saruboceq:
ok canım
hayırlısı olsun ...
geçmiş olsun canım ekliyorum
üzülme canım yanei listeye yazarız nisana:))))
merhaba opuyorumnanaktan
oh yaa ne zamandır girmiyodum kk ya geldim nihatey regl olunca çok muralim bozulmuştu atlattım şükür bu ay da eşim şehir dışında olacak bu ayıda geçiyorum nisana kadar kafam rahatttt gün saymıyorum
bu arada kızlar bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi merak ettim
Hamile olablirsin benim de öyle olmuştu :))ya hanımlar bir şey sormak istiyorum,geçen hafta bol bol çalıştık.bu hafta sürekli kasık ve bel ağrım oldu.hala da devam ediyor.adet tarihime daha var.bunlar hamilelik belirtisi midir,yoksa çalışmaların yorgunluğu mu bilemedim.sizce ne olabilir?
Hamile olablirsin benim de öyle olmuştu :))
ya hanımlar bir şey sormak istiyorum,geçen hafta bol bol çalıştık.bu hafta sürekli kasık ve bel ağrım oldu.hala da devam ediyor.adet tarihime daha var.bunlar hamilelik belirtisi midir,yoksa çalışmaların yorgunluğu mu bilemedim.sizce ne olabilir?
ya hanımlar bir şey sormak istiyorum,geçen hafta bol bol çalıştık.bu hafta sürekli kasık ve bel ağrım oldu.hala da devam ediyor.adet tarihime daha var.bunlar hamilelik belirtisi midir,yoksa çalışmaların yorgunluğu mu bilemedim.sizce ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?