canım 1 saat için farketmez ne zaman gece oldun eğer yumurtlama gününü yada ne zaman regli olacağını öğrenmek istiyorsan google a yumurtlama tarihi yaz orda birçok site çıkıyor birinden son 3 reglinin başlama tarihlerini yaz hepsi çıkıyorgece giriyorum ama kimsecikler yokk kızlar ben gece 12de oldum şimdi 2. günümmü oluyo nasıl hesaplayacam bilemedim
Geçmiş olsun canım bende 6 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım hepimizinbebişleri olur inşallahselamlar.beni de ekler misiniz listeye? 30 mart beklenen adet tarihim.ben 5 ay önce 6 haftalık hamileyken düşük yaptım .şimdi yeniden deniyoruz.
Kızlar Şu yumurtlama testlerİnİ kullanan varmı. Ben nİsan ayında almayı dÜŞÜnÜyorum bÖyle sÜreklİ ÇalıŞmak bana gÖre deĞİl gÖrev gİbİ yanİ sİnİr bİŞey. Öyle olursa en azından bİr gÜn ÇalıŞırız.bİ fİkrİ olan varmı?
doktora gittinmi canım neden düşük yaşamışsın bende yaşadım kimyasal düşük rubella kızamıkcık gecirmişimgeçmiş olsun canım bende 6 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım hepimizinbebişleri olur inşallah
bende ankaradayım ıstıyorum almak testı ama burdakı eczanelerde yok sız nerden alıyorsunuz yardımcı olurmusunuz dıjıtallerı var oda cok pahallı medı smart ıyı oldugunu sÖylÜyorlar sızınkı hangı markaben bir defa kullandım kutuda zaten yumurtlama gününe yakın günlerde test yapmanız yazıyor test pozitif çıkıncaya kadar test yapıyosun hergün (5 tane var kutuda) bana sorarsan ben sevmedim bu testi çünkü pozitif çıkınca sevindim ay sonunda hasta olunca çok üzüldüm
Geçmiş olsun canım bende 6 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım hepimizinbebişleri olur inşallah
bende ankaradayım İstİyorum almak testİ ama burdakİ eczanelerde yok sİz nerden alıyorsunuz yardımcı olurmusunuz dİjİtallerİ var oda cok pahallı medİ smart İyİ oldugunu sÖylÜyorlar sİzİnkİ hangİ marka
ozaman benide nisan 6 yazın bakalımm ne zaman olacağımı tam bilmiyorum daa
bi de askmeskcimm..
10 nisana yaz benü, bakalım bu ay bahtımıza ne çıkacak :CüvCüv:
selamlar.beni de ekler misiniz listeye? 30 mart beklenen adet tarihim.ben 5 ay önce 6 haftalık hamileyken düşük yaptım .şimdi yeniden deniyoruz.
canlarım beni listeden çıkarabilirsiniz bugün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?