Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar ben geldim ama kimse yok ..hala adet olmadım yarında olmazsam pztesi test yapcam ama hiç umudum yok..belirtide yok ((

ev taşıma teleşına düştüm bu ay sonu taşınıcam büyük ihtimal perdelerimi halılarımı falan yıkıoy0rum yavaş yavaş çok işim var kendimi bunlarla oyalıyorum zamanda geçiyor böylece...

askmesk hamileysen eğer o temizliklerin felan zararlı labilir biliyorsun değilmi varsa düşürebilirsin Allah korusun

askmesk hamileysen eğer o temizliklerin felan zararlı labilir biliyorsun değilmi varsa düşürebilirsin Allah korusun

canım dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum perdeleride eşim indirdi ben yıkıyorum makina yıkıyo daha doğrusu ..ağır işleri eşime yaptırıyorum..

selam kızlar
aşkmeşk ben adet tarihi vermediğimi yeni farkettim
2 aydır 40 gün sürüyo adetim bu ayda 40 gün sürerse 15 nisan bu tarihide bikaç gün geçmeden umutlanmıcam belirti aramıcam bu ay
soğan kürü yapmaya başlıcam bikaç gün sonra bide keçiboynuzu aldık bakalım nisan yada mayıs iki aydan birinde kalsam ne harika olcak ama hayırlısı bakalım..

Aman dikkat sonra pişman olursun Allah kolaylıklar versin taşınmak zor bizde haziran gibi taşıncaz hamile kalırsam o zamana kadar benim işimde zor görünüyor

canım sıkma canını hayırlısı ile hamiş olucaksın allah zamanını biliyor hiç kendini sıkma oyalanmaya çalış..

Aman dikkat sonra pişman olursun Allah kolaylıklar versin taşınmak zor bizde haziran gibi taşıncaz hamile kalırsam o zamana kadar benim işimde zor görünüyor

dikkat ediyorum ama mecbur yapıyorum işleri başka yapcak kimse yok maalesef birde ben pipirikliyim başkasına iş yaptıramıyorum sadece yeni evi temizletmek için kadın tutucam gerisi bana kaldı annem kardeşlerim istanbulda kardeşlerimin okulu var burda birtek kuzenim var oda temizliğe yardım etcek ama yinede çoğu bana kalıyor allahtan eşyaların çoğunu önceden toplamıştım toplancak mutfak kaldı ..allah yardım eder canım bi taşınıyım yavaş yavaş yerleştiririm ...

canım kadın tut.. yorma kendını... ben de temızlik yapacagım bahar temızliği ama bekliyorum.. gunum geçsın öyle..

askmesk son durum nedir... bekleme yap test... bende bekliyorum hycanla az kaldı

pztesiye kadar yapmıycam canım benim adetim 28 günden 33 güne çıktı bu ayda gecikebilir zaten hiç bir belirtide yok sadece belim ağrıyo oda yorgunluktan olabilir kaç gündür hep ayaktayım..yarın 34.gün 1-2 gün daha bekliyim...

canım kadın tut.. yorma kendını... ben de temızlik yapacagım bahar temızliği ama bekliyorum.. gunum geçsın öyle..

yeni evin temizliği için tutucam kadını ben burdakileri hallederim güvenemiyom kimseye makineyle yıkıycam halılarım temiz zaten yeni yıkamıştım...

en azından gebelik testı kendin yap ama negatif olursa insan çok kötu oluyor.. aşırı stres yapıyoruz. ondan reng lın geçıkıyor... hepımız aynıyız.. benımde 29 gunden 32 gune çıktı.. bende her iki tarihe göre hesaplayıp öyle çalışma yaptım... bakalım sonuç ne olacak...

bende kafamı dagıtmak için sürekli geziyorum.. yorgunum ama uyku tutmuyor... safak sayıyorum..

evde yapıcam zaten ama pztesi yapcam kararlıyımmm...geçen ayki silik çizgi faciasından sonra yapmam erken neyse ben çıkıyom eşim gelcek işten iii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…