slm kızlar nasıl gidiyor askmesk ne durumdasın canm
askmesk hamileysen eğer o temizliklerin felan zararlı labilir biliyorsun değilmi varsa düşürebilirsin Allah korusun
selam kızlar
aşkmeşk ben adet tarihi vermediğimi yeni farkettim
2 aydır 40 gün sürüyo adetim bu ayda 40 gün sürerse 15 nisan bu tarihide bikaç gün geçmeden umutlanmıcam belirti aramıcam bu ay
soğan kürü yapmaya başlıcam bikaç gün sonra bide keçiboynuzu aldık bakalım nisan yada mayıs iki aydan birinde kalsam ne harika olcak ama hayırlısı bakalım..
Aman dikkat sonra pişman olursun Allah kolaylıklar versin taşınmak zor bizde haziran gibi taşıncaz hamile kalırsam o zamana kadar benim işimde zor görünüyor
askmesk son durum nedir... bekleme yap test... bende bekliyorum hycanla az kaldı
canım kadın tut.. yorma kendını... ben de temızlik yapacagım bahar temızliği ama bekliyorum.. gunum geçsın öyle..
yeni evin temizliği için tutucam kadını ben burdakileri hallederim güvenemiyom kimseye makineyle yıkıycam halılarım temiz zaten yeni yıkamıştım...
en azından gebelik testı kendin yap ama negatif olursa insan çok kötu oluyor.. aşırı stres yapıyoruz. ondan reng lın geçıkıyor... hepımız aynıyız.. benımde 29 gunden 32 gune çıktı.. bende her iki tarihe göre hesaplayıp öyle çalışma yaptım... bakalım sonuç ne olacak...
slm asenamm
evde yapıcam zaten ama pztesi yapcam kararlıyımmm...geçen ayki silik çizgi faciasından sonra yapmam erken neyse ben çıkıyom eşim gelcek işten iii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?