Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

aynen bende dün öyleydim ama bugün geldi umutlar mart ayına sen yenimi başladın çalışmalara

aynen bende dün öyleydim ama bugün geldi umutlar mart ayına sen yenimi başladın çalışmalara

benimde gelcek gibi sanki yaa...daha 2 ay oldu başlayalıı çalışmalara daha yeniyim.sen ne zamandan beri çalışıyosunn bu iş üstünde?herşeyin hayırlısı olsun canım ya durmak yok yola devam

ya ben 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çalışmalara geçen ay başladık doktor klomen verdi ilk defa onu kullandım bugün hasta oldum malesef umudum marta

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
dyg_6 ...................15 şubat
gncam ..................15 şubat
nermin.1987 ...........16 şubat
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
canım sende hastalanmışsın hayırlısı olsun üzülme sakın bu ay beraber hamile kalırız belki
:ecrin_bebek:

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah ya çok istiyorum bugün okuldan bir arkadaşta yeni hamile olduğunu öğrenmiş o kadar mutluydiki darısı başımıza

kızlar adetim dün bitti ve ben az önce saçımı boyadım bu ay hamile kalırsam bişey olmaz dimi ? ayyy panik oldum şimdi....

hayır daha yumurtlamdınki en az 10 güne kadar anca yumurtlarsın bişi olmazzzzz

çok pimpirikliyim ben ya benim saçımda röfle vardı 2 ay önce boyamıştım kestaneye baktım çok akmış bide 2-3 beyaz olunca dayanamadım boyadım geçen ay belki bebek vardır diye sallamıştım....

kızlar ben 1 ay içinde ev taşıycam toparlanıyorum yavaş yavaş hergün giremeyebilirim akşamları bakmaya çalışıyorum çünkü gündüz yeni eve alıncaklar için dışarda falan oluyorum siz topiği yanlız bırakmayın listeyi düzeltme ekleme falan olursa yaparsınız olurmu?bende geldikçe bakarım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…