Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

zaten ne zaman girsem boş şansım burdada gülmüyo bebek istiyom oda olmuyo :çok üzgünüm:

banada öyle denk geliyor cnm genelde..
kimse olmuyor yazılanları okuyup çıkıyorum bende napayım
eşim kurtlar vadisi izliyor bende nette oyalanayım dedim..

banada öyle denk geliyor cnm genelde..
kimse olmuyor yazılanları okuyup çıkıyorum bende napayım
eşim kurtlar vadisi izliyor bende nette oyalanayım dedim..

bende aynı benimkide kurtlar vadisini izliyo bende safaları tekrar tekrar okuyorum kaçırdığım bi yer olurda hamilelik belirtisidirde olurum diye off off hep umut işte

2-3 gün önce rüyamda rahmetli anneannemi gördüm.ceplerime altın koyuyordu.bunlar benden sana hediye diyordu.anneme anlattım.annem de belki bebeğin vardır bu ay dedi.biz ailecek takmış durumdayız...

2-3 gün önce rüyamda rahmetli anneannemi gördüm.ceplerime altın koyuyordu.bunlar benden sana hediye diyordu.anneme anlattım.annem de belki bebeğin vardır bu ay dedi.biz ailecek takmış durumdayız...

cnm hayır olsun inş ..
bnm annemde benle gün sayıyor:)
günüm geldiindede arayıp soruyor hemen oldunmu oldunmu diye

benim annem artık gün saymayı bıraktı.bende pko vardı.o yüzden adetlerim çok düzensizdi.vazgeçti artık saymıyo.gerçi düşükten sonra düzene girdi ama.bakalım...innnşşaalllaahhh bu ay hiç birimiz olmayız allahımm amin...

aminn cnmm
pko için tedavi oldunmu cnm sen yoksa doğal yoldanmı hamile kaldın

eşim seslenip duruyor hadi artık kapat bilgisayarı diye ben kaçıyorum bayanlar hepinize iyi geceler
sdeveli sen cvp yaz ben artık yrn okurum cnm grşmek üzere...

kaydirigubbakcemile3yok tedavi falan olmadım.dr. 6 ay deneyin doğal yollardan kalamazsan tedaviye başlarız dedi.4 ay sonra hamile kaldım.bizimki kaza kurşunu oldu yani.çünkü ben hiç adet olmuyor değildim ama adet aralığım 40-45 güne falan çıkabiliyordu.ama o hamile kaldığım ay her seferinden sonra ayaklarımı dikmiştim.bi de belki komik gelebilir ama, ilişkiden once rabbi yesir duasını okudum

slm arkadaşlar nasılsınız bende kös kös oturuyorum bugün hiç bir iş yapasım yok geri sayım başladı 1de olmuştum gerci benim geri vurur 3 4gün bakalım hiç bir belirti yok bu ayda tutturamadım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…