slm kızlar bugünde adet olmadım hadi hayırlısı kan verdim yarın sonuç belli olacak çok heyecanlıyım bu arada akıntım azda olsa hala devam ediyor
ok canım biz burdayız bekliyoruz güzel haberleramin canım inşallah allah razı olsun bende sizi özledim valla en kısa zamanda aranıza dönücem internet bi bağlansın gelirim önce tlfnun bağlanması gerekirmiş onu bekliyoruz ...
hiç belli olmaz cnm ya aslında bakarsın hiç ummadığın bu ay hamile kalıverirsin..
Selam kızlar...Bayinerdem canım test yaptınmı?
slm kızlar bugünde adet olmadım hadi hayırlısı kan verdim yarın sonuç belli olacak çok heyecanlıyım bu arada akıntım azda olsa hala devam ediyor
normalde toz tarçın kariştıracaz degilmi hariçten içtin herhalde kabuklu tarcınıpelinse başlasan olur galiba.. ama genelde 2. gun diyorlardı, ben 1. gun başladım...
ölçü göz kararı ortalama kariştiriyorsun.. ben öyle yaptım.. ilk gunler küçük kaseye yaptım.. ama iki kaşıkta bitiyordu.. sonra kuçuk kavonaza yaptım.. oldu.. yapıp bekletebilirsiniz... bır şey olmuyor. zor biliyorum ama çörekotunu çiğnemeye çalişin.. ben diri diri yuttum.. çıgneyemedım.. ama çörekotunu kendiniz ezip te yapabilirsiniz.. ama o gunluk olacak.. kalınca yan etkısı oluyor... çunku.. faydalı maddde uçuyormuş.. ona dıkkat edin..
ayrıca kabuk tarçın aldım... onuda gunde bır kez içtim.. aklşamları..
ve turşu, ekşi yememeye dikkat ettım... şimdi yıyorum ama..
normalde toz tarçın kariştıracaz degilmi hariçten içtin herhalde kabuklu tarcını
aslında sabah yaptım yine tek çizgi gerçi üzülmüyorum artık o tek çizgiye o kadar görmeye alıştım ki çok sabırsızım bu arada ben öğlen gidip kan verdim yarın sabah kocamla gideceğiz bakalım hayırlısıŞeniz
yapmadım halen daha ama ne bilim soğudum biraz bu fikirden yabenneyaptımki eltim bebeğini bana bıraktı bi kaç saat baktım aslında çok seviyorum ama ne bilim belki kendi çocuğum olunca öyle olmaz ama bakamıcam gibi bi his oluştu sıkılırım gibi gelio:bbo: bende üstüne düşmüyorum artık çok kafam karışık bu ara sıkıntılıyım :uhm:başka sorunlarımda var yani hiç bebek düşüncek gibi değilim ondanda olabilir ...:1no2:[/QUO
bende eltimin çocuğuna bakıyorum hemde hergün hiç sıkılmıyorum hatta onu sevdikçe artıyo bile isteğimm baksana şu meleğe bakmaktan insan sıkılır mı??
bayinerdem inşallah iyi sonuç alırsın..
benımde hiç umudum yoktu.. kan testı verdıgımde.. ama sonra pozitif oldugunu duyunca çıglık attım.. muhteşem duygu...
Allah razı olsun hepinizden bu güzel temennileriniz için Allah isteyen her kadına nasip eder inşallah bu arada bu topikte kalıp bize bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum sanaopuyorumnanaktan
evet doktorda aynı söyledi vallah hepiniz bu konularda doktorları aratmıyorsunuz herşeyi biliyorsunuz ne hoş ne hoşguclubacismileİdrar testleri geç yumurtlama olunca hemen cevap vermeyebilirmiş dilerim kan sonucun pozitif dönersin canım...
YusNes canım çok şekermiş bebek,en kısa zamanda kendi bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin...
herkez buralarda slm kızlar bayınerdem çok merak ettim testini daha önce deiğim gibi bence hamişsin askmesk inşallah yumurtlamanı kaçırmaz çalışmalara devam edersin
kızlar benim reglime daha 10 gün var ben şimdiden psikolojik mi bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum hiç bir iş yapasım gelmiyor ve akşamları ateşim 37 ye çıkıyor noldu bilmiyorum acaba diyorum yada grip falan mı olcam grip olacak gibi de üşütmedim ayağa kalkınca sersem gibi oluyorum hep yatasım var ya sizin de öyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?