Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

normalde toz tarçın kariştıracaz degilmi hariçten içtin herhalde kabuklu tarcını

bayinerdem inşallah iyi sonuç alırsın..
benımde hiç umudum yoktu.. kan testı verdıgımde.. ama sonra pozitif oldugunu duyunca çıglık attım.. muhteşem duygu...

İdrar testleri geç yumurtlama olunca hemen cevap vermeyebilirmiş dilerim kan sonucun pozitif dönersin canım...

bayinerdem inşallah iyi sonuç alırsın..
benımde hiç umudum yoktu.. kan testı verdıgımde.. ama sonra pozitif oldugunu duyunca çıglık attım.. muhteşem duygu...

Allah razı olsun hepinizden bu güzel temennileriniz için Allah isteyen her kadına nasip eder inşallah bu arada bu topikte kalıp bize bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum sanaopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım en kısa zamanda görüşmek üzere ii geceler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[
ben 26 gun hamile oldugumu kan testınden ögrendım... ama idrar testide yaptım.. tabı idrar testınde ise 29.gun ilk idrarla silik, gun içinde çıkmadı bile.. 31. gun ilk idrarla gine silik çıktı....
ama şu anda koyu çift çizgi görüyorum...

evet deliyim.. pozitif oldugunu bile bile idrar testı yapacak kadar deliyim.... tam 5 test yaptım.. çift çızgı için...:))))

herkez buralarda slm kızlar bayınerdem çok merak ettim testini daha önce deiğim gibi bence hamişsin askmesk inşallah yumurtlamanı kaçırmaz çalışmalara devam edersin
kızlar benim reglime daha 10 gün var ben şimdiden psikolojik mi bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum hiç bir iş yapasım gelmiyor ve akşamları ateşim 37 ye çıkıyor noldu bilmiyorum acaba diyorum hamilemiyim yada grip falan mı olcam grip olacak gibi de üşütmedim ama ayağa kalkınca sersem gibi oluyorum hep yatasım var ya sizin de öyle oluyormu

Son düzenleme:

canım ben adetime 1 hafta kala kedi gibi gun içinde de uyuyordum... meger hamilelikten miş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…