canlarım ben cıkıyorum kendinize iyi bakın sakın haa sakın yapmayın dogruysada biz anlayamayız yanliş bişe yaparız çamaşir suyunu deneyin
yine kimse yoook...
slm kızlar nasılsınız bakalım asenam normaldir canımm zerraycım senin sonucun ne oldu test yaptın mıı???
yapmadım halen daha ama ne bilim soğudum biraz bu fikirden yabenneyaptımki eltim bebeğini bana bıraktı bi kaç saat baktım aslında çok seviyorum ama ne bilim belki kendi çocuğum olunca öyle olmaz ama bakamıcam gibi bi his oluştu sıkılırım gibi gelio:bbo: bende üstüne düşmüyorum artık çok kafam karışık bu ara sıkıntılıyım :uhm:başka sorunlarımda var yani hiç bebek düşüncek gibi değilim ondanda olabilir ...:1no2:
canım yorumunu okuyunca kendim geldim gözümün önüne. görümcemin oğluna kayınvalidem bakıyo. bende çalışmadığım için ihtiyaç olduğu durumlarda ben bakıyorum. okadar sıkılıyorumki anlatamam. ama şimdi hamile kaldım. biran önce olsada bebişimle vakit geçirsem diyorum. hayal kuruyorum hep. kendi çocuğun oldumu farklı. sonuçta nekadar akrabada olsa el... sorumluluğu farklı. ama kendi çocuğun oldumu öle olmaz gibi geliyo bana. benim fikrim tabi....
doğrudur ya insanın kendi canı kanı gibisi varmı yaa zaten burda yapayanlızım :çok üzgünümf çok karmaşık duygular içerisindeyim inşallah herşeyin hayırlısı olurr herkes için de
yapmadım halen daha ama ne bilim soğudum biraz bu fikirden yabenneyaptımki eltim bebeğini bana bıraktı bi kaç saat baktım aslında çok seviyorum ama ne bilim belki kendi çocuğum olunca öyle olmaz ama bakamıcam gibi bi his oluştu sıkılırım gibi gelio:bbo: bende üstüne düşmüyorum artık çok kafam karışık bu ara sıkıntılıyım :uhm:başka sorunlarımda var yani hiç bebek düşüncek gibi değilim ondanda olabilir ...:1no2:
arkadaşlar birşry sorucam benim uzayan sıvımı bugün gördüm adetimin 5günü 6gününde temizleniyorum böyle bişe olurmu adet günümde yumurtlayabilirmiyim zaten 2aydır görmüyorum uzayan sıvımı hesaplamada hesaplatıyorum ayın 4de başlıyor yumurtlama 26günde ir bilginiz varsa yazarmısınız yanlış bişemi son günüm ya leke tarzında görüyporum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?