Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canlarım ben cıkıyorum kendinize iyi bakın sakın haa sakın yapmayın dogruysada biz anlayamayız yanliş bişe yaparız çamaşir suyunu deneyin

canlarım ben cıkıyorum kendinize iyi bakın sakın haa sakın yapmayın dogruysada biz anlayamayız yanliş bişe yaparız çamaşir suyunu deneyin

Allah rahatlık versin bende çıkıyom bel ağrım var hepinizi öpüyorum kızlar yarın hayırlı haberler vermek dileğiyleboshayallersmile

Hamilelerimiz..

Ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım ....................2 mart
35.ay........................15 mart
nursa2009 .................22 mart
Loituma......................23 mart
asenamm ...................25 mart
misivam......................

Mart

nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
leda961.....................31 mart
too_be ..................... 31 mart
Dyg_6 ...................... 31 mart
Bynkutluay ................31 mart
ronya.........................31 mart

Nisan

tilsim2...................1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
lilyumane ...............18 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????

Son düzenleme:
Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

kızlar ben tarçın-çörekotu-bal kürü ile hamile kaldım.. sizlere de tavsiye ederim.. ve sogan kürü....uygulayın.. tavsiye ederim

slm kızlar nasılsınız bakalım asenam normaldir canımm zerraycım senin sonucun ne oldu test yaptın mıı???

slm kızlar nasılsınız bakalım asenam normaldir canımm zerraycım senin sonucun ne oldu test yaptın mıı???

yapmadım halen daha ama ne bilim soğudum biraz bu fikirden yabenneyaptımki eltim bebeğini bana bıraktı bi kaç saat baktım aslında çok seviyorum ama ne bilim belki kendi çocuğum olunca öyle olmaz ama bakamıcam gibi bi his oluştu sıkılırım gibi gelio:bbo: bende üstüne düşmüyorum artık çok kafam karışık bu ara sıkıntılıyım :uhm:başka sorunlarımda var yani hiç bebek düşüncek gibi değilim ondanda olabilir ...:1no2:

canım yorumunu okuyunca kendim geldim gözümün önüne. görümcemin oğluna kayınvalidem bakıyo. bende çalışmadığım için ihtiyaç olduğu durumlarda ben bakıyorum. okadar sıkılıyorumki anlatamam. ama şimdi hamile kaldım. biran önce olsada bebişimle vakit geçirsem diyorum. hayal kuruyorum hep. kendi çocuğun oldumu farklı. sonuçta nekadar akrabada olsa el... sorumluluğu farklı. ama kendi çocuğun oldumu öle olmaz gibi geliyo bana. benim fikrim tabi....

doğrudur ya insanın kendi canı kanı gibisi varmı yaa zaten burda yapayanlızım :çok üzgünümf çok karmaşık duygular içerisindeyim inşallah herşeyin hayırlısı olurr herkes için de

insanın kendi yavrusu farklı olur.. bende teyzemın bebeklerine baktım ama zor geldi.. ama şimdi dogmadan sevmeye başladım... yavrusu benım...

arkadaşlar birşry sorucam benim uzayan sıvımı bugün gördüm adetimin 5günü 6gününde temizleniyorum böyle bişe olurmu adet günümde yumurtlayabilirmiyim zaten 2aydır görmüyorum uzayan sıvımı hesaplamada hesaplatıyorum ayın 4de başlıyor yumurtlama 26günde ir bilginiz varsa yazarmısınız yanlış bişemi son günüm ya leke tarzında görüyporum

canım ben yumurtlama gununde bile o uzayan sıvıyı görmedim... ilişkiden sonra bıraz oluyordu sadece.. hatta ben o yuzden yumurtlmıyorum bile düşündüm.. ve üzülmüştüm...
ama hamile kaldım bu ay.. hiç uzaya akıntıya takma.. brgun ara ile ilişkiye devam et.. olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…