canım ben yumurtlama gununde bile o uzayan sıvıyı görmedim... ilişkiden sonra bıraz oluyordu sadece.. hatta ben o yuzden yumurtlmıyorum bile düşündüm.. ve üzülmüştüm...
ama hamile kaldım bu ay.. hiç uzaya akıntıya takma.. brgun ara ile ilişkiye devam et.. olur inşallah..
yapmadım halen daha ama ne bilim soğudum biraz bu fikirden yabenneyaptımki eltim bebeğini bana bıraktı bi kaç saat baktım aslında çok seviyorum ama ne bilim belki kendi çocuğum olunca öyle olmaz ama bakamıcam gibi bi his oluştu sıkılırım gibi gelio:bbo: bende üstüne düşmüyorum artık çok kafam karışık bu ara sıkıntılıyım :uhm:başka sorunlarımda var yani hiç bebek düşüncek gibi değilim ondanda olabilir ...:1no2:
canım sen ilşkiden sonra kalkıyormuydun yada ne kadar bekliyordun
askmesk inş yumurtlama zmnını kaçırmazsın cnm
tarçın kürü tam olark nasıl yapılıyor cnm?
yeni evin şans getirir inşallah allah saglık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım inşallah yeni evinizde ilk calişmayı tutturusunuz allah agzının tadını bozmasın bitanem şanş hepimizden yana olsun senii özledik haberin olsunkızlar selam ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama çok kalamıyorum.kayınvalidemde kalıyoruz nete 2 kat altta görümcem var onlardan bağlanıyorum çocukların bilg aldım.evi taşınık yerleştik sayılır ama ufak tefek işler kaldı tekrar düzenlemek istediğim ayrıntılı işler kaldı.bugün doğalgazda açıldı yarın sabahtan itibaren evime geçiyorum ama internetle tlfnu nakil yaptırdım 1 hafta içinde bağlanır sanırım.çalışmalara başlamam lazım artık yumurtlama zamanım geldi amadaha hiççalışamadık bu ayda umutsuzum valla((((((((
adet oldugum gun başladım... tarçın bal-çörekotu iyice kariştirıp macun haline getirdim... her sabah ve gece aç karına 1 tatlı kaşıgı yedım.. biraz zor oldu ama olsun... 15. gun bıraktım.. ama gerçek süzme bal al..
marketlerde satılan vs. kavonozdakı ballar alma.. dikat et.. içinde glukozz surubu oluyor. oda şeker hastalıgı yapar...
süzüldügünü gördugun bali al... ve kariştir ye.. göz kararı karişitir.. koyu bır şey oluyor zaten...
inşallah canımya geçen aylar okadar çalıştık olmadı ama bakalım zaten 2 aydır geçoluyorum hesaplamalarıma göre 2-4 nisan arası yumurtlama günü bakalım hayırlısı ...
yardımcı oldugun için teşekkür ederim canım calişmaya devam hayırlısı artık taktiklerini uygulamaya özen gösteririm bende yapim bari şu bal tarcın karişimini bugün adetimin 5günü başlasam olurmuadet oldugum gun başladım... tarçın bal-çörekotu iyice kariştirıp macun haline getirdim... her sabah ve gece aç karına 1 tatlı kaşıgı yedım.. biraz zor oldu ama olsun... 15. gun bıraktım.. ama gerçek süzme bal al..
marketlerde satılan vs. kavonozdakı ballar alma.. dikat et.. içinde glukozz surubu oluyor. oda şeker hastalıgı yapar...
süzüldügünü gördugun bali al... ve kariştir ye.. göz kararı karişitir.. koyu bır şey oluyor zaten...
günlükmü yapmam gerekiyor yoksa bir kavonaza hazırlayıp koysam olurmu ölcüleri varmı canımadet oldugum gun başladım... tarçın bal-çörekotu iyice kariştirıp macun haline getirdim... her sabah ve gece aç karına 1 tatlı kaşıgı yedım.. biraz zor oldu ama olsun... 15. gun bıraktım.. ama gerçek süzme bal al..
yeni evin şans getirir inşallah allah saglık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım inşallah yeni evinizde ilk calişmayı tutturusunuz allah agzının tadını bozmasın bitanem şanş hepimizden yana olsun senii özledik haberin olsun
inşallah güzel haberler verirsin tatlım inşallah hamilesindirslm kızlar bugünde adet olmadım hadi hayırlısı kan verdim yarın sonuç belli olacak çok heyecanlıyım bu arada akıntım azda olsa hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?