Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım sen ilşkiden sonra kalkıyormuydun yada ne kadar bekliyordun

kızlar selam ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama çok kalamıyorum.kayınvalidemde kalıyoruz nete 2 kat altta görümcem var onlardan bağlanıyorum çocukların bilg aldım.evi taşınık yerleştik sayılır ama ufak tefek işler kaldı tekrar düzenlemek istediğim ayrıntılı işler kaldı.bugün doğalgazda açıldı yarın sabahtan itibaren evime geçiyorum ama internetle tlfnu nakil yaptırdım 1 hafta içinde bağlanır sanırım.çalışmalara başlamam lazım artık yumurtlama zamanım geldi amadaha hiççalışamadık bu ayda umutsuzum valla((((((((

canım benim rahat olmaya çalış bende bazen düşünüyorum napıyorum ben biraz daha beklesemmi acaba diye ama zaten hamile kalmak kolay değil zaman geçiyo allah bebişi verince gücünüde sabrınıda rızkınıda verir....stresliysen hamilede olabilirsin ruh hali değişikliği olabilir...

Hamilelerimiz..

Ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım ....................2 mart
35.ay........................15 mart
nursa2009 .................22 mart
Loituma......................23 mart
asenamm ...................25 mart
misivam......................

Mart

nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
leda961.....................31 mart
too_be ..................... 31 mart
Dyg_6 ...................... 31 mart
Bynkutluay ................31 mart
ronya.........................31 mart

Nisan

tilsim2...................1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
lilyumane ...............18 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????

canım sen ilşkiden sonra kalkıyormuydun yada ne kadar bekliyordun

canım ben yastık vs. olayına girmedim.. ilişkiden sonra yan dönüp yatıyordum.. hatta bir kaç keresınde ise ilişkiden 15 dk sonra kalkıp evden çıkmiştik.. imtıhanım vardı.. ama yan dönup yatmak daha iyi oluyormuş.. ve 1 saaat sonra kalkıp duş alıyordum.. ama tarçın kurunu uyguladım.. onun faydası oldu..

tarçın kürü tam olark nasıl yapılıyor cnm?

adet oldugum gun başladım... tarçın bal-çörekotu iyice kariştirıp macun haline getirdim... her sabah ve gece aç karına 1 tatlı kaşıgı yedım.. biraz zor oldu ama olsun... 15. gun bıraktım.. ama gerçek süzme bal al..
marketlerde satılan vs. kavonozdakı ballar alma.. dikat et.. içinde glukozz surubu oluyor. oda şeker hastalıgı yapar...
süzüldügünü gördugun bali al... ve kariştir ye.. göz kararı karişitir.. koyu bır şey oluyor zaten...

yeni evin şans getirir inşallah allah saglık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım inşallah yeni evinizde ilk calişmayı tutturusunuz allah agzının tadını bozmasın bitanem şanş hepimizden yana olsun senii özledik haberin olsun

çörekotunu eziyormusun peki birde ölçüleri nasıl olcak cnm?
ben bu ay 10 gün soğan kürü yaptım 15 e tamamlayamadım çünkü mideme çok dokundu anca 10 gün dayanabildim..
bu ay da hamile kalamazsam brdahaki ay yine soğan yapıcam dayanabildiğim kdr bu bal tarçınıda yapayım birde yumurta takibi istiycem

inşallah canımya geçen aylar okadar çalıştık olmadı ama bakalım zaten 2 aydır geçoluyorum hesaplamalarıma göre 2-4 nisan arası yumurtlama günü bakalım hayırlısı ...

hiç belli olmaz cnm ya aslında bakarsın hiç ummadığın bu ay hamile kalıverirsin..

yardımcı oldugun için teşekkür ederim canım calişmaya devam hayırlısı artık taktiklerini uygulamaya özen gösteririm bende yapim bari şu bal tarcın karişimini bugün adetimin 5günü başlasam olurmu

günlükmü yapmam gerekiyor yoksa bir kavonaza hazırlayıp koysam olurmu ölcüleri varmı canım

slm kızlar bugünde adet olmadım hadi hayırlısı kan verdim yarın sonuç belli olacak çok heyecanlıyım bu arada akıntım azda olsa hala devam ediyor

amin canım inşallah allah razı olsun bende sizi özledim valla en kısa zamanda aranıza dönücem internet bi bağlansın gelirim önce tlfnun bağlanması gerekirmiş onu bekliyoruz ...

pelinse başlasan olur galiba.. ama genelde 2. gun diyorlardı, ben 1. gun başladım...

ölçü göz kararı ortalama kariştiriyorsun.. ben öyle yaptım.. ilk gunler küçük kaseye yaptım.. ama iki kaşıkta bitiyordu.. sonra kuçuk kavonaza yaptım.. oldu.. yapıp bekletebilirsiniz... bır şey olmuyor. zor biliyorum ama çörekotunu çiğnemeye çalişin.. ben diri diri yuttum.. çıgneyemedım.. ama çörekotunu kendiniz ezip te yapabilirsiniz.. ama o gunluk olacak.. kalınca yan etkısı oluyor... çunku.. faydalı maddde uçuyormuş.. ona dıkkat edin..
ayrıca kabuk tarçın aldım... onuda gunde bır kez içtim.. aklşamları..
ve turşu, ekşi yememeye dikkat ettım... şimdi yıyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…