Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

yazmıştım aslında ama bida yazim iştahım çok arttı sol kasığım ve belim ağrıyo başkada belirgin bişi yok mesela göğüslerim çok hafif acımaya başladı bazen midem bulanıyo yani sürekli devam eden iştah ve kasık ağrısı diğerleri bazen var bazen yok

Arada yeniliyim belki daha çabuk hamiş oluruz:CüvCüv:zemuszemus[/QUOTE]
canım ben sadece adet tarihimi değiştirmiştim.sen beni hamilelere eklemişsin.ama adımı orda görünce sevindim.içine mi doğdu

lulucuğum bir anda heyecan yaptım ya.sanki hamile olduğum haberini almış gibi oldum.bu hafta çalışma haftasına giriyorum.inşallah hamileler listesine katılırım.ayrıca yanlış anlaşılmalara sebep olduğumdan özürlerimi iletirim.öpüldünüz...

Yok canım, benim anlayışsızlığım ben yanlış anlamışım ondan sende bir suç yok yani belkide allah yazdırdı bana kim bilir belkide bu ay hamiş olursun çokta umut vermiyim ama sonra bende üzülürüm olmazsa

ya kızlar yüzümde sivilce çıktı yoksa hamile değilmiyim hamile arkadaşlar sizdede sivilce çıkmışmıydı çünkü benim adet olacağım zaman hep çıkar

Kızlar az önce kan testi sonucu mu aldım... Beta HCG 1543.... :teytey: :teytey:

ya adetimden 3 gün geçti... bu değer normal midir??????

ya kızlar yüzümde sivilce çıktı yoksa hamile değilmiyim hamile arkadaşlar sizdede sivilce çıkmışmıydı çünkü benim adet olacağım zaman hep çıkar

canım, benim adetime 2 kala alnımın tam ortasında kocaman bi sivilce çıkmıştı... ben o zaman kesin hamile değilimdir demiştim. üstelik sancım da çoktu.. belli olmuyor yani

inşallah hamişsindirrr :Saruboceq:

astar cnm tebrik ederim çok bilgim yok ama forumda okuduklarıma göre değer 1000in üzerindeyse keseyide görebiliyormuşsun..

sen bide bende çıkan sivilceleri görsen omzumda kotuk altımda boynumda hemde baya büyük ve içi dolu aferdersin nasılda ağrıyorlar acaba diyorum soğan kürü yaptım ya iltihapmı atıyor vücudum bnmde adet öncesi sivilcem olurdu ama hep yüzümde olurdu...böyle yerlerde değil
birde iki gündür bel ağrısı çekiyorum umarım adet belirtisi değildir...

slm kızlar nasılsınız bakalımmm yarın adet günümm artık ak mı kara mı herşey belli olacakk

selam opuyorumnanaktan
hadi kıslar inş sizlerde verin güzel haberi zemuszemus

Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ayt
nursa2009
Loitumat
asenamm
misivam
astar

Mart
zerray ......................29 mart?
bayinerdem...............30 mart beklemede
leda961.....................31 mart?
too_be ..................... 31 mart?
Dyg_6 ...................... 31 mart?
Bynkutluay ................31 mart?
ronya.........................31 mart?

Nisan
belinay_85 ............1 nisan?
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…