Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar acil cevap.... bu gün kahverengi akıntım oldu iki defa çok değil leke tarzında ama çok korkuyorum bebeğimi mi kaybediyorum yoksa??? doktor randevum yarın aradım sormak için ama 6dan önce muayene olduğu için ulaşamadım fikri olan varmı???

yeleşme kanamasıdır belki cnm yinede sor doktoruna
bişe olmasın aman dikkat et agır iş yapma kendimi zorladın yoksa?

yerleşme kanaması olması için çok geç 26 şubat sat ım bu başka ya forumda okuyorum düşük riski yüksek olanlarda oluyormuş genelde progestan veriyomuş dr bakalım yarın saat sonra tekrar aricam dr u inşallah önemli bişey değildir ne olur dua edin.......ağlicammmmmmmmmmmmm....

canım tebrik ederim hayırlı olsun bebişin...

askmeskcim özlemişim seni nasılsın cnm ?

canım bende özledim valla evime geçtim ama bi türlü tam yerleşemedim eksikler aksilikler bitmedi nette az önce açıldı hemen oturdum başına...kafayı yemek üzereyim işler bitmiyo maalesf..sen nasılsın canım?

canım sen yat hiç kalkma bence inşallah kötü bişey değildir dualarım seninle öpüyorum...

dualarım seninle cnm üzülme aglama dur :teselli:
inş önemli bişe yoktur :Saruboceq:

tşkler iyiyim askmeskcim
bu ay hamilelerimiz arttı cok şükür

evet canım ya inşallah nisanda hepimize uğurlu gelir benim kendim için umudum yok çalışma yapamadık kaynanamda kaldık 1 nisansdan itibaren 3 gün çalıştık bakalım hayırlısı ama inşallah herkes hamiş olur..yerimizi yeni çalışmalara başlayanlara bırakırız...

ben işlerimi halledeyim akşama gelirim öpüyorummm...

Üzülme belki düşük tehlikesi değildir canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Üzülme belki düşük tehlikesi değildir canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

doktorla konuştum önemli bişey bu dedi hemen bakmamız lazım bu gün gel dedi ama saat geç oldu yetişemedim yarın gidicem düşük riski olabilir de olmayabilirde ama ihmal edilmemeli dedi kızlar yaa.. nolur olmasın....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok canım sol kasığım ve belimde sadece baştan beri vardı ama bu gün çok arttı bakalım nolcak yarına kadar... ((

ınşallah kötü bişey olmaz dua edicem sana bence fazla durma nette yat uzan tv seyret oturmaktan da yorulur bebişin

ya kızlar zaman geçmiyor bende cumartesi test yaptırıcam bakalım artık inşallah bebişlerimiz yola çıkmıştır kızlar

ya kızlar zaman geçmiyor bende cumartesi test yaptırıcam bakalım artık inşallah bebişlerimiz yola çıkmıştır kızlar
Bende cumartesi yapcam kararımı değiştirmezsem bakalım bencede geçmiyor zaman nette geziniyorum yinede canım sıkılıyorya nasıl geççek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…