selam kızlarrrrr
dün eve gittim test yaptım sonuç çift çizgiii
sabah dgene yaptım sonuç gene çift çizgii hamileyyiimmmmm opuyorumnanaktan
p.tesi kan testi yapacam
rabbim inşallah enkısa zamanda bu duyguyu hepinize yaşatıırrr......
askmeskcim özlemişim seni nasılsın cnm ?
kızlar acil cevap.... bu gün kahverengi akıntım oldu iki defa çok değil leke tarzında ama çok korkuyorum bebeğimi mi kaybediyorum yoksa??? doktor randevum yarın aradım sormak için ama 6dan önce muayene olduğu için ulaşamadım fikri olan varmı???
yerleşme kanaması olması için çok geç 26 şubat sat ım bu başka ya forumda okuyorum düşük riski yüksek olanlarda oluyormuş genelde progestan veriyomuş dr bakalım yarın saat sonra tekrar aricam dr u inşallah önemli bişey değildir ne olur dua edin.......ağlicammmmmmmmmmmmm....
tşkler iyiyim askmeskcim
bu ay hamilelerimiz arttı cok şükür
canım tebrik ederim hayırlı olsun bebişin...QUOTE]
evet canım ya inşallah nisanda hepimize uğurlu gelir benim kendim için umudum yok çalışma yapamadık kaynanamda kaldık 1 nisansdan itibaren 3 gün çalıştık bakalım hayırlısı ama inşallah herkes hamiş olur..yerimizi yeni çalışmalara başlayanlara bırakırız...
ben işlerimi halledeyim akşama gelirim öpüyorummm...
teşekkür ederim canım....
ayrıca hiç belli olmaz biz de yumurtlama vaktinde 2 kere çalışabildik ama o da ne çalışma ben uznamamıştım bile ama bak oldu... Alah'ın takdirine kalmış...
bakarsın sana da süpriz olur , beli olmaz yerimseniben yerimseniben
Üzülme belki düşük tehlikesi değildir canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar acil cevap.... bu gün kahverengi akıntım oldu iki defa çok değil leke tarzında ama çok korkuyorum bebeğimi mi kaybediyorum yoksa??? doktor randevum yarın aradım sormak için ama 6dan önce muayene olduğu için ulaşamadım fikri olan varmı???
Üzülme belki düşük tehlikesi değildir canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bende cumartesi yapcam kararımı değiştirmezsem bakalım bencede geçmiyor zaman nette geziniyorum yinede canım sıkılıyorya nasıl geççekya kızlar zaman geçmiyor bende cumartesi test yaptırıcam bakalım artık inşallah bebişlerimiz yola çıkmıştır kızlar
ya kızlar zaman geçmiyor bende cumartesi test yaptırıcam bakalım artık inşallah bebişlerimiz yola çıkmıştır kızlar
Bende cumartesi yapcam kararımı değiştirmezsem bakalım bencede geçmiyor zaman nette geziniyorum yinede canım sıkılıyorya nasıl geççek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?