Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

yok idrar yapcam kan testini 20 21 nisanda yapıcam bu sefer geçende çok para harcadım ben kimyasal gebelik yüzünden bu sefer aklım başıma geldi

canım bende 30 eylülde kimyasal gebelik geçirdim ama yinede dayanamıycam cumartesi 26. günüm olacak sen ne zaman geçirmiştin

canım senin tarihin kaçtı

eğer son iki aydaki gibi uzamazsa asıl tarihim 10 nisan bakalım..
bnm iki gündür baya bi bel ağrım var bide bugun çok halsizdim karnımın alt tarafındada sanli böyle mekik çekmişim gibi ağrı oluyor iki gündür inş adet belirtisi değildir bunlar yaa

senin daha yeni olmuş senin değerin kaçtı benimki 65 oldu sonra düşmeye başladı canım senin düşük niye olmuş

benim değerlerim 105 ,177,220,53,10 oldu düştü yaklaşık 6 haftayı geçiyordu olamayan bebek sebebini sordum ,doktara herkezde olur o dedi kimse anlamaz kolay kolay dedi,düşük bile sayılmaz , o yüzden adetin geçmeden bir dahakine test yaptırma dedi 3 kere daha dene olmazsa tekrar gel dedi bende yani o yüzden herkeze diyorum adetin 10 gün geçmeden asla kan testi yaptırmayın diye çünkü kimyasal gebelik olup devam etmeye biliyor ve insan ister istemez üzülüyor.Senin neden olmuş sordun mu?

geçen ay bnm baya vardı adet günlerime yakın bakalı bu ay yok inş güzel birşeydir...hepimiz için...

kızlar idrarınıın rengi ne renk baktınızmı hiç ilk idrardan belli oluyormuş diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum koyyu renk olcakmış

aaa hiç bakmadım cnm yarın sabah bi bakayım :)
buarada ben çıkıyorum herkese ii geceler grşmek üzere...

loutima cnm inş düşük yapmıyosundur dualarım seninle :Saruboceq:

inşallah cnm :Saruboceq:
hiç belli olmaz seninde tutar Rabbim verdikten sonra bir kereylede olur
öptüm kolay gelsin cnm

loitimacım üzülme sakınn inş kötü bişey yoktur ii bişeydir inşallahh dualarım seninle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…