Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

arkadaşlaar çok heyecanlıyım. Adet tarihim 28 nisan.Ama ben dayanamadım az önce test yaptım. biraz silikti ama ikinci çizgi hemen çıktı.şimdi bariz belli.ayyy çok heyecanlandım.naapsam ki.hemen dr gitsem mi yoksa adet tarihimin geçmesini beklesem mi bilemedim.

tebrik ederim canım. ama doktora gitsen de doktorun diyeceği tekşey 2 hafta sonra gel :) çünkü keseyi göremez kalp atışını da duyamaz. bence adet tarihin geçsin.

Ayy çok sevindim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence 1 veya iki hafta sonra gidersen kalp atışını keseciği görürsün hemen doktora gitme erken dicek doktor çünkü, bazı hamilelikler kimyasal olabiliyor ondan canım, çok tebrik ederim tekrar birde dikkat et kendine ağır kaldırma temizlik yapma maydonoz havuç nane gibi şeyler yeme :teytey::teytey:

Son düzenleme:

hadi bebişler gelin artık

tebrık ederım canım 8gÜn varken bellı olurmu bendemı yapsam kı acaba allahım kucagına almayı nasıp etsın tatlım

sdeveli canım gözün aydın hadi hayırlısı çok sevindim allah sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah süper hamişlerimiz çoğalıyor bende senin gibi diyorum darısı başıma darısı başıma darısı başıma darısı başıma darısı başıma

cnm hayırlı olsub biraz daha bekleyip kan testi yaptır bence

sdeveli ama şimdide senden yardım istiyoruz anlat bakalım kaçıncı denemen çalışmaları hangi günler yaptınız hergün mü akıntıların nasıldı başka belirti varmıydı bize tavsiye edebileceği taktikler varmı belinin altına yastık koydun mu ........................ işte canım anlat aklına ne gelirse

arkadaşlar çoklu alıntı yapamadım bir türlü.hepinize çok teşekkür ediyorum.adetim geçene kadar emin olamicam galiba :) allah inşallah hepimizin gönlünden geçen tümmm dilekleri gerçekleştirsin.ben bu sefer medi smart marka yumurtlama testi kullandım.klasik.idrardan bakan testlerden.ona göre 2-3 kez ilişkiye girdik.ama lulu'nun geçenlerde dediği pozisyonda:kedi::kedi:bi de alaımı diktim bi 20-25 dk. kadar...

arkadaşlar çoklu alıntı yapamadım bir türlü.hepinize çok teşekkür ediyorum.adetim geçene kadar emin olamicam galiba :) allah inşallah hepimizin gönlünden geçen tümmm dilekleri gerçekleştirsin.ben bu sefer medi smart marka yumurtlama testi kullandım.klasik.idrardan bakan testlerden.ona göre 2-3 kez ilişkiye girdik.ama lulu'nun geçenlerde dediği pozisyonda:kedi::kedi:bi de ayaklarımı diktim bi 20-25 dk. kadar...

adet tarihim 28 nisandı.pazar gününden beri çok fena bel ağrım var.bir de göğüslerim 1 haftadır merdiven inip çıkarken bile ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…