Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

aynen öyle.sen bu karışımı nasıl yaptın cnm.ben 12 yemek kaşığı bal+10 tatlı kaşığı öüğütülmüş çörek tou+10 çay kaşığı tarçın yaptım.macun oldu.yalnız çok kötü işkence oldu yemesi..

bende aynen böyle yaptım cns. ama çörekotu öğütülmeden kullanılacak deniyodu yoksa yapı uçuyomuş ve fayda etmiyomuş.

Hamileyim
darısı hepinizin başına olsun inş kıslarrrrrr :1hug:
kan testi yaptırdım sonuca göre hamilelik görünüyomuş
1 hafta sona tekrarlancakmış test sonada ultrasona gircekmişim :ecrin_bebek:
Rabbim şükürler olsun sana kıymetlimizi melegimizi gönderdin :Saruboceq:
tşkler kıslarr yanımda oldugunuz için destek verdiginiz için hersey için cok tşklerrr a.s.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucagını boş bırakmasın inş :Saruboceq:
cok mutluyum cokkkkkkkkkk :asigim:

canım çok sevindim.gözünaydın..darısı bizlerin başına inşallahh

qadife tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini darısı isteyen tüm bayan arkadaşilarım için.kaçıncı gününde öğrendin ve tedavi aşamasında mı oldu yani herhengi bir tedavi sürecinden geçtiniz mi?bir de ne zamandır istiyordun ve sorun varmıydı birinizde ayyy çok soru soruyom neyse heyecanıma ver..

Tebrik ederim canım allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza:Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
CANIM TEBRİK EDERİM ÇOK MUTLU OLDUM GERÇEKTEN İYİ HABERLERE İHTİYACIM VARDI.SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH GELİŞMELERİ VE TECRÜBELERİNİ ANLATMANI BEKLİYORUZ SENDE BİZİ UNUTMA HAMİŞLEİMİZ GİBİ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife

Nisan Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Son düzenleme:
allah kucagına almayı nasip etsin canım cok sevindim darısı bizlerin başina

aslında benimde henüz 3. denemem ama ben biraz sabırsızım galiba dün gittiğim doktora 6 aydır istiyoruz dedim yumurta takibine başlattım:)

aslında benimde henüz 3. denemem ama ben biraz sabırsızım galiba dün gittiğim doktora 6 aydır istiyoruz dedim yumurta takibine başlattım:)

bende sabırsızım ama eşim acele etme diyor bende bu ayıda geçiriyim dedim.hadi bakalım inş bu ay hamiş olursun ...tutarsa bende mayısta yumurta takibi isterim doktordan...

gadife canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tebrik ediyorum inşallah sağlıkla bebişini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…