Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

aaaayyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi: qadife tebrik ederim.allah hayırlı uğurlu etsin.sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip olsun inşallah. sırada ben varım.inşallah ayağını sürürsün de darısı bize olur. hatırlar mısınız bilmem hani şemsiyeli bir film vardı.kadının biri şemsiyenin altında kucağında bir çocuk darısı başıma darısı başıma diyordu.aynı ona döndümsempatiksalakcinni.son günlerde nerde bir bebek görsem darısı başıma darısı başıma diyerek geziyorum....darısı başıma darısı başıma:Saruboceq:

17 nisan günümdü cnm 19 nisanda kan testi yaptım cıktı :asigim:
1 hafta sona tekrarlancak test sona ultrasona gircem işte
tşklerrr amin inş :Saruboceq:
canım çok sevindim.gözünaydın..darısı bizlerin başına inşallahh
cok tşkler cnma.s.
amin inş darısı hepinizin başına inş :Saruboceq:
oyyyy tşkler asmeskcim :1hug:
inşallah cnm tmm anlatırım :ecrin_bebek:
allah kucagına almayı nasip etsin canım cok sevindim darısı bizlerin başina
tşkler cnm inş a.s.
qadife hayırlı olsun cnm tebrik ederim
tşkler inş kaydirigubbakcemile5
gadife canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tebrik ediyorum inşallah bebişini sağlıkla kucagına alırsın
tşklerrr inş cnm opuyorumnanaktan
tşklerrrra.s.
amin inş :Saruboceq:
inş peşimden bekliyorum hepinizi tek tek gelin ardımdan ayagımı sürüdüm
darısı başına inş cnm :1hug:

yok canım gitmedim bu ayda bekliyim bakalım bal tarçın çörekotu yiyorum bakalım etkili olacakmı?herkes 3 ay kısa bizaman dedi bende vazgeçtim bu ayda geçsin giderim herhalde..

canımcım gitsende doktor 1 sene bekleme süremiz var eğer bu süre içinde hamilelik yaşanmazsa ozaman gelirsin araştırırız dicek sana :) bana öyle dedi de 2 doktor :)

canımcım gitsende doktor 1 sene bekleme süremiz var eğer bu süre içinde hamilelik yaşanmazsa ozaman gelirsin araştırırız dicek sana :) bana öyle dedi de 2 doktor :)

evet canım ya oda var tabi ama ben farklı bir doktora gitcem sanırım 7-8 ay oldu falan derim...ama istersen yumurta takibi falan yapıyorlar sanırım ...

evet canım ya oda var tabi ama ben farklı bir doktora gitcem sanırım 7-8 ay oldu falan derim...ama istersen yumurta takibi falan yapıyorlar sanırım ...

ben aynen öyle yaptım cnm:)
dün 10. günümdü doktora gittiğimde sağ tafaımda 15 mmlik bir ymurtam vardı bakalım cuma günü büyümüş olcakmı 20 mm filan olması gerekiyormuş cuma gününe günde 2 mm büyüyormuş çünkü

kaç günde adet oluyosun sen 10.gün baya erkenmi?nasıl oluyomuş yumurtlama süreci anlattımı doktor?

35 günde bir oluyorum cnm

baya erkenmi derken ne demek istedin anlamdım tam??

bende senin gibi 32-35 arası değişiyo?yani 35 günde bir olyosan 21.gün falan olmuyomu yumurtlama ?10.gün nasıl gördü doktor anlamadım.yumurtlama sürecini anlattımı sana?

evet evet istersen yumurta takibi yaptırabilirisn.. ama onunda muayene ücreti kafamı karıştırıyo. herseferinde üzret ödeniyomu kızlar yumurta takibinde? sonuçta bi muayene teşhis falan olmuyo takip yapılıyoya o açıdan merak ediyorum..

bende hiç bilmiyorum canım ya evet baya masraflı olabilir.en iyisi önce hormon testlerini yaptırmak..daha sonra yumurta takibi...

bende senin gibi 32-35 arası değişiyo?yani 35 günde bir olyosan 21.gün falan olmuyomu yumurtlama ?10.gün nasıl gördü doktor anlamadım.yumurtlama sürecini anlattımı sana?

valla süreçle ilgili bişey demedi tam olarak ultrasonla banada gösterdi hatta yumurtayıda 15 mmlik dedi daha büyümesi lazım zaten 21. gün de çatlaması gerekiyormuş bana 21. gün bir test yapıcak o testten anlayacakmış çatlayıp çatlamadığını

sadece muayene ücreti verdim ben ama cuma günü gidincede bir ücret ödeyecekmiyim onu bilmiyorum

bana da göstermişti ultrasonda doktor.. yuvarlak karartılar vardı :) ama anlamadığım her ay 1 tane yumurta oluyo diye biliyodum ama 3-4 tane göstermişti. sol yumurtalığının rezervi daha iyi dedi bide :) gayet güzel dedi 5 gün sonra çatlar demişti :) hakkımızda hayırlısı kızlar.

sadece muayene ücreti verdim ben ama cuma günü gidincede bir ücret ödeyecekmiyim onu bilmiyorum

cuma günü muayenenin üstünden kaç gün geçmiş olacak? 10 günü geçmiş olmasına rağmen ücret almazsa (ki sanmıyorum çünkü yoksa doktorlar takip yapmak istemezler :) ) diğer doktorlarda normalde yumurta takibine para almıyolar anlamına gelir..

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…