Hamileyim
darısı hepinizin başına olsun inş kıslarrrrrr :1hug:
kan testi yaptırdım sonuca göre hamilelik görünüyomuş
1 hafta sona tekrarlancakmış test sonada ultrasona gircekmişim :ecrin_bebek:
Rabbim şükürler olsun sana kıymetlimizi melegimizi gönderdin :Saruboceq:
tşkler kıslarr yanımda oldugunuz için destek verdiginiz için hersey için cok tşklerrr a.s.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucagını boş bırakmasın inş :Saruboceq:
cok mutluyum cokkkkkkkkkk :asigim:
17 nisan günümdü cnm 19 nisanda kan testi yaptım cıktı :asigim:qadife tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini darısı isteyen tüm bayan arkadaşilarım için.kaçıncı gününde öğrendin ve tedavi aşamasında mı oldu yani herhengi bir tedavi sürecinden geçtiniz mi?bir de ne zamandır istiyordun ve sorun varmıydı birinizde ayyy çok soru soruyom neyse heyecanıma ver..
cok tşkler cnma.s.canım çok sevindim.gözünaydın..darısı bizlerin başına inşallahh
oyyyy tşkler asmeskcim :1hug::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
CANIM TEBRİK EDERİM ÇOK MUTLU OLDUM GERÇEKTEN İYİ HABERLERE İHTİYACIM VARDI.SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH GELİŞMELERİ VE TECRÜBELERİNİ ANLATMANI BEKLİYORUZ SENDE BİZİ UNUTMA HAMİŞLEİMİZ GİBİ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tşkler cnm inş a.s.allah kucagına almayı nasip etsin canım cok sevindim darısı bizlerin başina
tşkler inş kaydirigubbakcemile5qadife hayırlı olsun cnm tebrik ederim
tşklerrr inş cnm opuyorumnanaktangadife canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tebrik ediyorum inşallah bebişini sağlıkla kucagına alırsın
tşklerrrra.s.aaaayyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi: qadife tebrik ederim.allah hayırlı uğurlu etsin.sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip olsun inşallah. sırada ben varım.inşallah ayağını sürürsün de darısı bize olur. hatırlar mısınız bilmem hani şemsiyeli bir film vardı.kadının biri şemsiyenin altında kucağında bir çocuk darısı başıma darısı başıma diyordu.aynı ona döndümsempatiksalakcinni.son günlerde nerde bir bebek görsem darısı başıma darısı başıma diyerek geziyorum....darısı başıma darısı başıma:Saruboceq:
yok canım gitmedim bu ayda bekliyim bakalım bal tarçın çörekotu yiyorum bakalım etkili olacakmı?herkes 3 ay kısa bizaman dedi bende vazgeçtim bu ayda geçsin giderim herhalde..
canımcım gitsende doktor 1 sene bekleme süremiz var eğer bu süre içinde hamilelik yaşanmazsa ozaman gelirsin araştırırız dicek sana :) bana öyle dedi de 2 doktor :)
gadife tebrik ederim canım :) Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)
tşkler cnm :1hug:
amin inş :Saruboceq:
evet canım ya oda var tabi ama ben farklı bir doktora gitcem sanırım 7-8 ay oldu falan derim...ama istersen yumurta takibi falan yapıyorlar sanırım ...
ben aynen öyle yaptım cnm:)
dün 10. günümdü doktora gittiğimde sağ tafaımda 15 mmlik bir ymurtam vardı bakalım cuma günü büyümüş olcakmı 20 mm filan olması gerekiyormuş cuma gününe günde 2 mm büyüyormuş çünkü
kaç günde adet oluyosun sen 10.gün baya erkenmi?nasıl oluyomuş yumurtlama süreci anlattımı doktor?
35 günde bir oluyorum cnm
baya erkenmi derken ne demek istedin anlamdım tam??
evet canım ya oda var tabi ama ben farklı bir doktora gitcem sanırım 7-8 ay oldu falan derim...ama istersen yumurta takibi falan yapıyorlar sanırım ...
evet evet istersen yumurta takibi yaptırabilirisn.. ama onunda muayene ücreti kafamı karıştırıyo. herseferinde üzret ödeniyomu kızlar yumurta takibinde? sonuçta bi muayene teşhis falan olmuyo takip yapılıyoya o açıdan merak ediyorum..
bende senin gibi 32-35 arası değişiyo?yani 35 günde bir olyosan 21.gün falan olmuyomu yumurtlama ?10.gün nasıl gördü doktor anlamadım.yumurtlama sürecini anlattımı sana?
evet evet istersen yumurta takibi yaptırabilirisn.. ama onunda muayene ücreti kafamı karıştırıyo. herseferinde üzret ödeniyomu kızlar yumurta takibinde? sonuçta bi muayene teşhis falan olmuyo takip yapılıyoya o açıdan merak ediyorum..
sadece muayene ücreti verdim ben ama cuma günü gidincede bir ücret ödeyecekmiyim onu bilmiyorum
valla süreçle ilgili bişey demedi tam olarak ultrasonla banada gösterdi hatta yumurtayıda 15 mmlik dedi daha büyümesi lazım zaten 21. gün de çatlaması gerekiyormuş bana 21. gün bir test yapıcak o testten anlayacakmış çatlayıp çatlamadığını
sadece muayene ücreti verdim ben ama cuma günü gidincede bir ücret ödeyecekmiyim onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?