arkadaşlar dün test yaptım idrar ve kan testi pozitif cıktı..... allahım sizlerede nasıp edsin en yaın zamanda umudunuzu yitirmeyin stres yapmayın zamanı gelince oluyor inanın ki ve düzenli calışma yapın ay atlamadan her ay düzenli ben düşükten sonra 16ay oldu ama sadece son üç ay düzenli ve stressiz calişcabildim ve tuttu inşallah kesede ve kalp atışını görürsem cok sevinecem.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inşallah yaşamam kötü bişe hepinize inanki dua ediyorum
kızlaaaaarr selam bugün test yaptım sabah.2.çizgi çıktııı.bugün daha bir emin oldum.çok garip bir duygu....allahım isteyen herkese versinnn.öpüldünüz
merhaba arkadaşlar.yatılı misafirim var pazardan beri.onun için giremedim kaç gündür.dün dr olan bi akrabamla konuşum.pazartesiye kadar dr gitme dedi.daha usg de görünmeyecektir dedi.ben de bekliyorum şimdi...
karakaya canım kimse gelmiyor artık niye?
şükürrrrrrrrrrrrrrr kavuşturana aşkmeşcim nerelerdesin ya
canım benim bilmiyorum ki herkes ihmal eder oldu
canım ben kaçırmışım herhalde sendemi hamilesin tebrik ederim...
Aşkmeşkciğim burda kimse kalmamış...
sanırım evet.22 ve 24 nisanda 2 kez test yaptım.pozitif çıktı.ama daha dr gitmedim.çünkü adet tarihim yarın.
iyiyim kızlar çzlışmalar tam gaz yarın doktor günüm çatlamışmı diye bakacak birde kızlar bu ay yumurtlama zamana acayip ağrılarım oldu
ilaçmı kullandın bu ay canım sen?
valla ne bileyim ki :sm_confused: zaten yarın adet günüm.pzt kadar bi bekleyeyim bakalım.
evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?