Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlaaaaarr selam bugün test yaptım sabah.2.çizgi çıktııı.bugün daha bir emin oldum.çok garip bir duygu....allahım isteyen herkese versinnn.öpüldünüz

KIZLAR İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM HAYIRLI OLSUN.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????

merhaba arkadaşlar.yatılı misafirim var pazardan beri.onun için giremedim kaç gündür.dün dr olan bi akrabamla konuşum.pazartesiye kadar dr gitme dedi.daha usg de görünmeyecektir dedi.ben de bekliyorum şimdi...

merhaba arkadaşlar.yatılı misafirim var pazardan beri.onun için giremedim kaç gündür.dün dr olan bi akrabamla konuşum.pazartesiye kadar dr gitme dedi.daha usg de görünmeyecektir dedi.ben de bekliyorum şimdi...

canım ben kaçırmışım herhalde sendemi hamilesin tebrik ederim...

ben topiği açtım uğurlu geldihamişlerimiz çoğaldı ama bende bişey yok çok canım sıkılıyo biran önce gelsin bu bebişler yoksa ben sıkılıp vazgeçicem gibi geliyor...

iyiyim kızlar çzlışmalar tam gaz yarın doktor günüm çatlamışmı diye bakacak birde kızlar bu ay yumurtlama zamana acayip ağrılarım oldu

sanırım evet.22 ve 24 nisanda 2 kez test yaptım.pozitif çıktı.ama daha dr gitmedim.çünkü adet tarihim yarın.

hadi hayırlısı inş hamilesindir.kan testi yaptırsaydın keşke idrar testi yanıltabiliyor....benim başıma geldi 2-3 gün varken silik çıktı sonra adet oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…