Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

sdeveli....................28 nisan idrar testipozitif beklemede????
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????

GÜNAYDINNNNN.....
EŞİM İLK DEFA BEBEKTEN BAHSETTİ.... AYYY ÇOK MUTLUYUM.
"BEBEK İSTERİM TABİ EŞŞEK DEĞİLİM YA" DEDİ
YANİ İYİ BİŞEY DEDİ SANIRSAM :roflol: naniknanik kaydirigubbakcemile3 :roflol:

arkadaşlar cok cok teşekkür ederim canlarım sizlerde kalacaksınız stres yapmayın sadece düzenli her ay cakışın oluyor ben belki bahsetmişimdir bu ay olmasa doktora gidecektim gerek yokmuş demekki allahıma şukürler olsun sizde olmayacak diye düşünmeyin allahım en yakın zamanda inşallah hepinize verir bebiş hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasıp eder inşallah hepinizi öpüyorum eskisi gibi cok giremiyorum kusura bakmayın ama takip ediyorum sizleri şans sizlerden yana olsun

slm kızlarr hamileleri tebrik ederima.s.
ya kızlar bişi sorucam dr bana tüp filmi çekecek hiç bi sorun yok eşimdede bende de herşey normal dedi adet sonrası tüp filmi sonrada aşılama yapılıcak dedi erken diilmi yaa 1 yıllık evliyim daha herşey normal off çok kafam karıştı yaa napıcam bilmiyorum :sm_confused:

Belki tüplerine bakacaktır sorun varsa aşılama yapar belki bu konu hakkında pek bilgim yok aslında diğer arkadaşlar cevap verir belki bana da aşılamaya erken gibi geldi

bencede aşılama için erken ama film çektir tüplerde tıkanıklık olabilir.yada başka bir doktora daha git tek doktorla olmaz ...

selam askmsek görünmüyorsun ne zamandır özledik valla nasılsın neler yapıyorsun
ben bu ay yumurta takibi yptrdm 14. gümüde 15 mm di yumurtam dr küçük dedi 21. gün test yapcak yani bu cmt bakalım nolcak
ben pek bu aydan umutlu değilim yani....

selam canım evet giremiyorum valla taşınma işi ve arkasından gelen aksilikler yerleşme derken baya zaman geçti.yeni yeni toparlanıyorum ocağım bozulmuştu 3 hafta sonra geldi yenisi. halı aldım onlarda dün geldi eksikler bitmiyo bitmedide portmanto falan yaptırmam lazım ama erteledim biraz çünkü eşim arabayı satmayı düşünüyo kredi çekip yenisini alcakmış benim portmanto işi yatacak bi süre sanırım...cmteside günüm var ne yapcam diye düşünüyorum kara kara..bi arada ev için kuran okutucam çok işim var çokkkk..

sen hiç canını sıkma inş cmtesi güzel haberler alırsın... bende karamsarım senin gibi napıcam bilmiyorum çalışma var ama sonuç yok benimde bugün 12.günüm bakalım bu ay sonuç ne olacak...

kızlar bugün doktora gittim yumoşum çatlamış artık bakalım hayırlısı salı gel test yapalım dedi bugün 16 günümdü 22 gün yani salı gel dedi çıkar dedi ayyyyyyy heyecanlıyım

kızlar bugün doktora gittim yumoşum çatlamış artık bakalım hayırlısı salı gel test yapalım dedi bugün 16 günümdü 22 gün yani salı gel dedi çıkar dedi ayyyyyyy heyecanlıyım

hadi hayırlısı canım inş tutmuştur.sen kaç günde bir adet oluyosun?

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

sdeveli....................28 nisan idrar testipozitif beklemede????
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nurun......................???????

mrb kızlar nasılsınız pek fazla giremiyordum..biliyorsunuz adetten sonra biraz sıkıldım ama şimdi çook iyiyim ve hamile kalmak için hiçbir uğraşta bulunmayacağım yani kendiliğinden gelirse gelsin artık ne doktor ne de kocakarı ilacından umar beklemeyeceğim.zaten sınava girdim sonucu bekliyorum artık başka uğraşlar bulacağım kendime zaten spora da başlayacağım kaç aydır sporumu aksattım hani belki hamileyimde zarar gelmesin diye diye 3 kilo aldım.bu arada hamile arkadaşlarımı tebrik eder darısı isteyen tüm hanımların başına inşallah...

Günaydın canlarım.... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…