kızlar bugün doktora gittim yumoşum çatlamış artık bakalım hayırlısı salı gel test yapalım dedi bugün 16 günümdü 22 gün yani salı gel dedi çıkar dedi ayyyyyyy heyecanlıyım
mayısın başını ben çekiyorumm işçi bayramında adet olacamm :))
hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize :)
merhaba arkadaşlar.bugün dr gittim.alttan muayene etti.veeeeeeeeeeee kese göründüçok mutluyum arkadaşlar.darısı hepinizin başına.
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım ve bende 6+5 hamileyim. 2 aydır siteyi takip ediyorum ve yazdıklarınızı okuyorum. Yorumlardan fazlasıyla bilgilendim ve neredeyse herşeyi kendime yorumluyorum :) Benim karın ağrım çok fazla. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve progestan verdi ama ben yine de korkuyorum. Aranızda karın ağrısı yaşayan başka kimse var mı?
canım tebrik ederim ...bu topikte hamile olan kaçıyo inşallah gelip sana cvp veririler...
merhaba arkadaşlar.bugün dr gittim.alttan muayene etti.veeeeeeeeeeee kese göründüçok mutluyum arkadaşlar.darısı hepinizin başına.
canım tebrik ederim ...bu topikte hamile olan kaçıyo inşallah gelip sana cvp veririler...
kimsecikler var mi bisey sormam lazim cok kotuyum ya her yerim titriyor
bu aydan umutlu değilim eşim çalışmak için dışarı gitmişti bi ara geldi ama yumurtlama günüm değildii galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?