Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır diremedim nete biraz ağır geçiyo ama 2 gündür iyiyim yarın doktor randevum var kalp atışını duyacam ama babamız gene uzaklara gittii (

maşallah canım hadi bakalım ii haberlerini bekliyoruz..öpüyorum

AMİN canım ...topii ben açtım ama bende sona kaldım..inş daha fazla bekletmez bu ay gelir bebişlerimiz...:Saruboceq:

inş gelir canım ama sona kalmadın sona ben kaldım bide sorun çıktı ya çok zormuş böyle hamile kalmam artık nasip belkide hiç o yüzden en son ben kalırsam listede beni sil olurmu canm inş. sizin bebekler fazla bekletmeden gelirler ama kesinlikle vakit kaybı olmadan dr gidin benim 1 yılım boşa geçti umutlaaaa:umursamaz:

Herşey nasip işi canım rabbimiz isterse ne kadar sorununda olsa kalırsın üzülme...

şüphesiz ya artık hayırlısı diyoruz yaa çok yıprattım kendimi ama zamanla alışıyo insan bu 3 gün bana resmen zehir oldu çok kötü bi duygu rabbim herkes için hayırlısını nasi etsin Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bunu düşünerek teselli buluyorum yoksa çok zor günler yaşadım yaşıyorumda...:umursamaz:

slm bayanlarrrr.ya benim bilgisayarım bozuldu.açılmıyor.eşim iş yerinden bilgisayar getirdi de yeni bakabildim ( neyse. benim bulantılarım beni çok yoruyor.uyku sorunu hala devam ediyor.devamı uyumak istiyorum onun dışında bir sıkıntım yok allaha şükür.ya ben geçenlerde rutin gebelik tahlillerini yaptırdım.gittiğim hastane bana 422 tl masraf çıkarınca ben de gidip devlette yaptırdım.orda da benm doktorun yazdığı tahlillerin hepsini yapmadılar.ben de yapılanların sonuçlarıyla beraber dr gittim ve bunları yapmadılar dedim.olsun devlet yapmayabilr sen yine de yaptır falan dedi.ben de eşimle görüştüm dedim ki cnm bak biz bu hastanede bir kez tahlil yaptırmazsak paçayı sıyıramayız her gelmeye yenisini isterler dedim.o da tamam bunları orda yaptır dedi.kızlar bin pişman oldum hepi topu 2 tahlile 165 tl verdim.içime oturdu valla.yav bunun daha doğumu falan da var her şey böyle uçmuşsa vay fukaranın haline.kafam çok bozuldu .sinirden uçuk attı dudağımda.işte böylee.

cnm hakkında hayırlısı olsun inş kendini üzme moralini bozma allahım verecek olduktan sonra ona hiçbişey bahane olamaz

bende bugun klomene başladım hakkımda hayırlısı bakalım...

üzüldüm tatlım ama derdi veren Allah dermanını da verirmiş. Allah şifa versin yardımcınız olsun zerraycım :Saruboceq:

merhaba kıslarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
nasılsınız ne var ne yok bakıyım kaydirigubbakcemile5

canım iyi 165 tl ile kapatmışsın.ben özel hastanede bir doktora gidiyorum.allahtan çok açıksözlü.burda yaptırırsanız 600 e mal olur size dedi.şok olduk.o yüzden bende ilk testlerimi devlette yaptırıcam bir tanıdık vasıtasiyle.ama gerçekten dediğin gibi bunları kaldıramayacak olanlar ne yapsın.yazık...

bu arada selam bayanlar ben halsizlik ve mide ağrıları ile geçiriyorum..bu arada çalışma hayatı tabi çok yoruluyorum.bilgisaayrın başına da geçemiyorum.herkesi öpüyorum

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
lightlife....................15 haziran
askmesk.................18 haziran
bsbirkin...................22 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…