vay be 6 kişi kalmışız hamile kalamayan Allahım tez zamanda bizede versin
slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır diremedim nete biraz ağır geçiyo ama 2 gündür iyiyim yarın doktor randevum var kalp atışını duyacam ama babamız gene uzaklara gittii(
AMİN canım ...topii ben açtım ama bende sona kaldım..inş daha fazla bekletmez bu ay gelir bebişlerimiz...:Saruboceq:
AMİN canım ...topii ben açtım ama bende sona kaldım..inş daha fazla bekletmez bu ay gelir bebişlerimiz...:Saruboceq:
zeray canım senin ne sorun çıktı
rahim filmiçekildim ya yarım rahim varmış bende rahim bozukluğu hem gebe kalmayı zorlaştırıyo hemde düşük erken gebelik riskleri çok daha fazla olursa tabiiii:umursamaz:
rahim filmiçekildim ya yarım rahim varmış bende rahim bozukluğu hem gebe kalmayı zorlaştırıyo hemde düşük erken gebelik riskleri çok daha fazla olursa tabiiii:umursamaz:
Herşey nasip işi canım rabbimiz isterse ne kadar sorununda olsa kalırsın üzülme...
şüphesiz ya artık hayırlısı diyoruz yaa çok yıprattım kendimi ama zamanla alışıyo insan bu 3 gün bana resmen zehir oldu çok kötü bi duygu rabbim herkes için hayırlısını nasi etsin Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bunu düşünerek teselli buluyorum yoksa çok zor günler yaşadım yaşıyorumda...:umursamaz:
cnm hakkında hayırlısı olsun inş kendini üzme moralini bozma allahım verecek olduktan sonra ona hiçbişey bahane olamaz
bende bugun klomene başladım hakkımda hayırlısı bakalım...[/QU
hadi hayırlısı bakalım inş. kesinlikle iş moralden geçiyo yaa artık bakalım neler görüceza.s.
şüphesiz ya artık hayırlısı diyoruz yaa çok yıprattım kendimi ama zamanla alışıyo insan bu 3 gün bana resmen zehir oldu çok kötü bi duygu rabbim herkes için hayırlısını nasi etsin Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bunu düşünerek teselli buluyorum yoksa çok zor günler yaşadım yaşıyorumda...:umursamaz:
üzüldüm tatlım ama derdi veren Allah dermanını da verirmiş. Allah şifa versin yardımcınız olsun zerraycım :Saruboceq:
slm bayanlarrrr.ya benim bilgisayarım bozuldu.açılmıyor.eşim iş yerinden bilgisayar getirdi de yeni bakabildim( neyse. benim bulantılarım beni çok yoruyor.uyku sorunu hala devam ediyor.devamı uyumak istiyorum onun dışında bir sıkıntım yok allaha şükür.ya ben geçenlerde rutin gebelik tahlillerini yaptırdım.gittiğim hastane bana 422 tl masraf çıkarınca ben de gidip devlette yaptırdım.orda da benm doktorun yazdığı tahlillerin hepsini yapmadılar.ben de yapılanların sonuçlarıyla beraber dr gittim ve bunları yapmadılar dedim.olsun devlet yapmayabilr sen yine de yaptır falan dedi.ben de eşimle görüştüm dedim ki cnm bak biz bu hastanede bir kez tahlil yaptırmazsak paçayı sıyıramayız her gelmeye yenisini isterler dedim.o da tamam bunları orda yaptır dedi.kızlar bin pişman oldum hepi topu 2 tahlile 165 tl verdim.içime oturdu valla.yav bunun daha doğumu falan da var her şey böyle uçmuşsa vay fukaranın haline.kafam çok bozuldu .sinirden uçuk attı dudağımda.işte böylee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?