Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

benim kötü kaynanalara gerçekten gıcığım var ama allahtan benimki bişey yapmıyo arada kızdığım şeyler var ama ii şimdilik bi sorunumuz yok bakalım ilerde ne olur.benim görümcem var 2 tane onlarla aramız süper valla allah bozmasın...ayrıca kocam çok yemek seçtiği için evlenince rahata aerdim diyo kaynanam bende benimkine diyom bak annen kurtulmuş senden diyom ...

benimde 2 görümcem var bende iyiyim onlarla ama ben bi yere götürünce onlar saolsunlar hiç demezler gel gezelim yada falan filan aman bebeğim olsun gerisi booşş hepsi umrumdışı valla sositososito

benimde 2 görümcem var bende iyiyim onlarla ama ben bi yere götürünce onlar saolsunlar hiç demezler gel gezelim yada falan filan aman bebeğim olsun gerisi booşş hepsi umrumdışı valla sositososito

aaa biz çok takılırız biri istanbulda haftasonları gelir annesine bizde gideriz diğeri burda kaynanamla aynı binadalar oda ii hep arar çağırır heryere gideriz beraber allah bozmasınnnn.. AMİNNN

aaa biz çok takılırız biri istanbulda haftasonları gelir annesine bizde gideriz diğeri burda kaynanamla aynı binadalar oda ii hep arar çağırır heryere gideriz beraber allah bozmasınnnn.. AMİNNN
evet maşallah allah bozmasın 8 aylık evliyim 1 aylıkken bizde kalmaya başladfılar iki sokaka aşağıda oturuoyo bide 3üzleri var üçde görümce ama hiç yeni evli gibi diilim valla offf neler neler yaa tek isteğim bebeiğim olsun kurtulayıum hepsinden

hadi ya ayıp ama bende benimkileri davet etmesem gelmezler ama hep çağırırlar sen gel diye benim ev biraz tepede kalıcı konutlarda kaynanam merkezde ona yada büyük görümceme gideriz .bebek olunca düzelir inşallah herşey

folic plus yazıyo ama aynıdı heralde dimi

aa canım o farklı ama onda başka vitaminlerde var ondan günde 3 tane içmen gerekiyor.ben 3 taneyi unutuyorum diye folbiol aldım 1 tane içiyorum ama oda olur reçetesine bak yazar belki 3 tane içiyosun ondan zaten o daha pahalıdır 8-9 lira falan bana doktor folbiol verdi bu yeter dedi.onu bitir sonra folbiol alırsın yada doktora gitcektin ya gidince sor doktoruna...

hımm valla hemen bebk olucağını bilsem günde 10 tane bile içerim asla unutmam ama ben çok taktım kafama neyse artık hayırlısı dicem kendimi kandırıyorum böylede kafamçokkarıştıa.s

hımm valla hemen bebk olucağını bilsem günde 10 tane bile içerim asla unutmam ama ben çok taktım kafama neyse artık hayırlısı dicem kendimi kandırıyorum böylede kafamçokkarıştıa.s

takma kafana stres engel oluyo sen bebişinin sağlığı için içilaçlarını o gelcek zaten senin onu beklediğini biliyor :ecrin_bebek:

canım ben kaçım artık yatım kociş yok ya kaldım bilg başında gidim yatım yarın temizlik yapcam çok işim var çokkkk....

iyi geceler canım opuyorumnanaktan

ok canım ii geceler öptm bye bye görüşrüz yarın geceyerimseniben

ya arkadaşlar 6 aylık evliyim.evlendiğimden beri sadece 1 kez adetim düzenli geldi onun haricinde ya 1 hafta ya10 gün geç geldi.doktora gittim testleri yaptırdım hamilelik yok ve kist falan da yok.yani sağlıklıyım yeni evli olduğum için olabilirmiş.bu şekilde 2 kez üst üste gidince bir daha gitmedim pes dedim.adetim gecikeli 4.cü haftaya gireceğim.ama benim adetim hala gelmiyor.idrar testi yapıyorum hep negatif.gün içinde 3 kez yaptığım oldu.3-4 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum.bir şeyler söyleyin?ben hamile olabilir miyim negatif tek çizgi çıkıyor olmasına rağmen????

kan testi yaptır canım varsa kesin çıkar kanda

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…