annesi buraya yakın zaten ona gider yemeğe gitmese bile saolsun ben yemek yapıyom pat bi tlf bize yemeye gelk oğlum yada yemek yapıyom tam yemek saati oğluna yöresel çorbalarından yemeklerinden getiriyo tabi benimkiler kalıyo kadın dört köşe ayy sinirkötükedihüso
benim kötü kaynanalara gerçekten gıcığım var ama allahtan benimki bişey yapmıyo arada kızdığım şeyler var ama ii şimdilik bi sorunumuz yok bakalım ilerde ne olur.benim görümcem var 2 tane onlarla aramız süper valla allah bozmasın...ayrıca kocam çok yemek seçtiği için evlenince rahata aerdim diyo kaynanam bende benimkine diyom bak annen kurtulmuş senden diyom ...
benimde 2 görümcem var bende iyiyim onlarla ama ben bi yere götürünce onlar saolsunlar hiç demezler gel gezelim yada falan filan aman bebeğim olsun gerisi booşş hepsi umrumdışı valla sositososito
evet maşallah allah bozmasın 8 aylık evliyim 1 aylıkken bizde kalmaya başladfılar iki sokaka aşağıda oturuoyo bide 3üzleri var üçde görümce ama hiç yeni evli gibi diilim valla offf neler neler yaa tek isteğim bebeiğim olsun kurtulayıum hepsindenaaa biz çok takılırız biri istanbulda haftasonları gelir annesine bizde gideriz diğeri burda kaynanamla aynı binadalar oda ii hep arar çağırır heryere gideriz beraber allah bozmasınnnn.. AMİNNN
evet maşallah allah bozmasın 8 aylık evliyim 1 aylıkken bizde kalmaya başladfılar iki sokaka aşağıda oturuoyo bide 3üzleri var üçde görümce ama hiç yeni evli gibi diilim valla offf neler neler yaa tek isteğim bebeiğim olsun kurtulayıum hepsinden
zerray sen folik asit alıp başladınmı bakım?
evet bugün eşim aldı akşam eve gelirkn :1hug:
başla ozaman günde 1 tane içmye folbiol tablet aldın dimi ?
folic plus yazıyo ama aynıdı heralde dimi
aa canım o farklı ama onda başka vitaminlerde var ondan günde 3 tane içmen gerekiyor.ben 3 taneyi unutuyorum diye folbiol aldım 1 tane içiyorum ama oda olur reçetesine bak yazar belki 3 tane içiyosun ondan zaten o daha pahalıdır 8-9 lira falan bana doktor folbiol verdi bu yeter dedi.onu bitir sonra folbiol alırsın yada doktora gitcektin ya gidince sor doktoruna...
hımm valla hemen bebk olucağını bilsemgünde 10 tane bile içerim asla unutmam ama ben çok taktım kafama neyse artık hayırlısı dicem kendimi kandırıyorum böylede kafamçokkarıştıa.s
takma kafana stres engel oluyo sen bebişinin sağlığı için içilaçlarını o gelcek zaten senin onu beklediğini biliyor :ecrin_bebek:
canım ben kaçım artık yatım kociş yok ya kaldım bilg başında gidim yatım yarın temizlik yapcam çok işim var çokkkk....
iyi geceler canım opuyorumnanaktan
Kızlar biz bu ay ilk defa denedik adetime 6-7 gün var .hadi gelin birlikte liste yapalım...
ya arkadaşlar 6 aylık evliyim.evlendiğimden beri sadece 1 kez adetim düzenli geldi onun haricinde ya 1 hafta ya10 gün geç geldi.doktora gittim testleri yaptırdım hamilelik yok ve kist falan da yok.yani sağlıklıyım yeni evli olduğum için olabilirmiş.bu şekilde 2 kez üst üste gidince bir daha gitmedim pes dedim.adetim gecikeli 4.cü haftaya gireceğim.ama benim adetim hala gelmiyor.idrar testi yapıyorum hep negatif.gün içinde 3 kez yaptığım oldu.3-4 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum.bir şeyler söyleyin?ben hamile olabilir miyim negatif tek çizgi çıkıyor olmasına rağmen????
benim 18 şubattı listedeydim ama çıkar beni listeden canım çünkü bugün hasta oldum(((((
üzülme canım bu ay olur inş yeni tarihini verirsen marta eklerim seni canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?