begenmesem girmem canım begenmemmi ben bir kaç yere takılıyorum bugünlerde pek sık giremiyorum sen nasılsın bugün neler yaptın benimde arkadaşlar vardı oturduk yedik içtik gelen arkadaş memleketlim eşiyle aralarını ben yaptım aynı gün evlendik aynı zamanda düşük yaşadık şimdi 4 aylık hamile görünce benim olmayacakmı diye dalıp gidiyorum benle evlenenlerin hepsinin oldu imreniyorum vallayok canım ya akşam yazarım demişti ama gelmedi inş hamiledir.bakıyom başka topiklerde muhabbet ediyonuz kaydirigubbakcemile burayı beğenmiyonuzmu yoksa çok ıssız buralar :gitme:
begenmesem girmem canım begenmemmi ben bir kaç yere takılıyorum bugünlerde pek sık giremiyorum sen nasılsın bugün neler yaptın benimde arkadaşlar vardı oturduk yedik içtik gelen arkadaş memleketlim eşiyle aralarını ben yaptım aynı gün evlendik aynı zamanda düşük yaşadık şimdi 4 aylık hamile görünce benim olmayacakmı diye dalıp gidiyorum benle evlenenlerin hepsinin oldu imreniyorum valla
begenmesem girmem canım begenmemmi ben bir kaç yere takılıyorum bugünlerde pek sık giremiyorum sen nasılsın bugün neler yaptın benimde arkadaşlar vardı oturduk yedik içtik gelen arkadaş memleketlim eşiyle aralarını ben yaptım aynı gün evlendik aynı zamanda düşük yaşadık şimdi 4 aylık hamile görünce benim olmayacakmı diye dalıp gidiyorum benle evlenenlerin hepsinin oldu imreniyorum valla
canım 2008 temmuz da evlendim arlık 15de hamile oldugumu ögrendim 3gün sonrada sonlandı kimyasal gebelikmiş ozamandan beride calişiyoz sayılırne kadarlıkken düşük yapmıştın
bu ay çabucak gecsin test günü gelsin ya
ben akşam sana yazdım sendende cevap cıkmadı bende acık gözükür herhalde birakıp gidiyorsun başindan benim eşim alıyor elimden işi oluyor okey oynamak istiyor ne bilim dizilerim var bende başka şeylerle meşgul oluyorum işte kız nere gittin gene yokmusun orda alooooo askmesk
amin canım bu ay calişıyoz bakalım inşallah tuttururuz da güzel haber veririm sizlere allahım herkeze nasip etsinnapıyım canım ya ben bugün erken kalktım temizlik yemek market alışverişi derken yoruldum valla oturuyom şimdi dizi izlerim 8 den sonrada ..ohhh ne güzel sen arkadaşlarını görmüşsün inş bende haftasonu görcem .sağlıklı olsunda geç olsun be canım üzülme sen allah aynı acıyı bidaha göstermesin ..
ya bayanlar benim akıntım var bugun baya sarıya yakın bi renkte yumurtlama günüm şu sıralarmı demek oluyo bu bide belim halen ağrıyo...
kaçında olmuştun kaç günde bir olursunya bayanlar benim akıntım var bugun baya sarıya yakın bi renkte yumurtlama günüm şu sıralarmı demek oluyo bu bide belim halen ağrıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?