Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

yok canım ya akşam yazarım demişti ama gelmedi inş hamiledir.bakıyom başka topiklerde muhabbet ediyonuz kaydirigubbakcemile burayı beğenmiyonuzmu yoksa çok ıssız buralar :gitme:
begenmesem girmem canım begenmemmi ben bir kaç yere takılıyorum bugünlerde pek sık giremiyorum sen nasılsın bugün neler yaptın benimde arkadaşlar vardı oturduk yedik içtik gelen arkadaş memleketlim eşiyle aralarını ben yaptım aynı gün evlendik aynı zamanda düşük yaşadık şimdi 4 aylık hamile görünce benim olmayacakmı diye dalıp gidiyorum benle evlenenlerin hepsinin oldu imreniyorum valla

ne kadarlıkken düşük yapmıştın

ben akşam sana yazdım sendende cevap cıkmadı bende acık gözükür herhalde birakıp gidiyorsun başindan benim eşim alıyor elimden işi oluyor okey oynamak istiyor ne bilim dizilerim var bende başka şeylerle meşgul oluyorum işte kız nere gittin gene yokmusun orda alooooo askmesk

napıyım canım ya ben bugün erken kalktım temizlik yemek market alışverişi derken yoruldum valla oturuyom şimdi dizi izlerim 8 den sonrada ..ohhh ne güzel sen arkadaşlarını görmüşsün inş bende haftasonu görcem .sağlıklı olsunda geç olsun be canım üzülme sen allah aynı acıyı bidaha göstermesin ..

ya bayanlar benim akıntım var bugun baya sarıya yakın bi renkte yumurtlama günüm şu sıralarmı demek oluyo bu bide belim halen ağrıyo...

bu ay çabucak gecsin test günü gelsin ya

evet ya gerçi ben daha yumurtlamadım :))))))))))

ay canım olabilir bizimkide aynı araba bakmaktan bıkmadı .bazen açık bırakıp gidiyorum işlerimi yapıyom

amin canım bu ay calişıyoz bakalım inşallah tuttururuz da güzel haber veririm sizlere allahım herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…