:Saruboceq:
ınsallah hamıssındır cnm
ozaman sen iş başına canım git barış kocanla naz yap biraz :hulya: :hulya:
kocanı kk üyeleri olarak kınıyoruzzz :enbuyukkk:
bence yapmasın test beklesın bosuna stres olur gunu hele bır gecsın
inşallah hepimiz yaaopuyorumnanaktan offf ama ben kesin diilim senağlama
inşallah hepimiz yaaopuyorumnanaktan offf ama ben kesin diilim senağlama
hepsi zor canım ya yaptırsan bi dert yaptırmasan beklemek ayrı dert ayyyy ne zor iş bu ya
kesin adet olucam zaten,beni silebilrisniz listeden marta ekleyebilirsin nasıl sinr oluyorum ya kıskanç arkadaşım var nasıl bana nisbet yapıyo işin raconunu öğreteyiim istersen diyor bide o benden sonra evlendi hemen hamile kaldı bide çocuğunuz olmuyomu diyo yaa sinir oluyorum:sinifsinif:
kesin adet olucam zaten,beni silebilrisniz listeden marta ekleyebilirsin nasıl sinr oluyorum ya kıskanç arkadaşım var nasıl bana nisbet yapıyo işin raconunu öğreteyiim istersen diyor bide o benden sonra evlendi hemen hamile kaldı bide çocuğunuz olmuyomu diyo yaa sinir oluyorum:sinifsinif:
nıye sendedemı calısma azdı:hulya:
bene bır kac ay oncesınde garıp seyler yasadım kızlar
sımdı adetım duzenlıydı bır baktım 9 gun gecıktı hoppppp kostuk test aldım ıkıncı cızgı sılık ooooooo sevındık hamıleyım fılan dıye hastaneye gıttık yok bırsey hastanedne geldık adet oldum
dıger ay gene aynısı olmasın mı
adetım gecıktı 10 gun test aldık ıkıncı cızgı sılık baska test aldım oda sılık
tam doktora gıtcez hopppp adet oldum
o yuzden ben testlere pek guvenmıyorum artık
hayatta ole dengesız coktur en basında kayınvalıdenız gelırrrrrrrrrsempatiksalakcinni
oooo kayınvalide zedemisin sen bakım??????
ben senin yerinde olsam görüşmem gerçekten böyle arkadaş olmaz olsun kötükedihüso
çalışmalar son sürat devam ediyor yumurtlama döneminde ama benim koca da seninki gibi iş ev de tv sonra uyku gezmeyi sevmiyor düşün bide yeniyim burda gebzede o kadar sıkılıyorumki artık sürekli bebeği düşünüyorum sinir oluyorum
ah ahaaaaaaaaaaa o dert ayrı derttttttttttttt[/QUOT
bebek diyip duruyosa kaynanan sende oğluna söyle ben yalnız yapamam herhalde de !!!!!!ben derim valla bişey dese !! ama benimkide evlendiğinde ilk 6 ay olmamış çok üzülmüş o yüzden bana pek bişey söylemiyo hemen olmaz bikaç ay sürer dedi bikaç ay geçince ne der bilmem ama ...
amcamın gelini oldu nasıl görüşmiyim ya off hayat gerçekten dengesizlerle doluu kötükedihüso
ahhh ahhhh kızlar sizin kocalar biraz sopalık benimkide uykucudur ama vardiyalı çalıştığı için bişey demiyom artık alıştım ama gezeriz biz fırsat bulunca bu hafta sonu kartepeye gitcez kayağa kuzenlerle topluca ...
aynen öle sopalık sıra dayağına çekelim bunları:teytey: ceza olarak bu hafta sonu bursaya gidicem annemlere biraz arasın beni bakalımguclubacismile
hadi ya ben bırakıp hiç biyere gidemiyom benim ailemde istanbulda ama biz hep beraber gidiyoz 2-3 haftada bir.benimki aç kalır ben gitsem bikere gittim dolaba yemek yaptım koydum alıp yememiş sandwich yemiş zaten acayip yemek seçiyo aslında benim bi bebeğim var sayılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?