benide eklermisiniz? 15 subat tarihim hayirlisi bakalim
ben bugün kırmızıları gördüm arkadaşlar inşallah 3şubat oldugumuz tarihimi verecez benimki biraz düzensizleşti günümü 1gün gecti yada 3mart olarak ekleyebilirsiniz teşekkür şimdiden hayırlı ugurlu olsun şubat ayı hepimize
slm canım dikkatimi cekti tarih enişteme sevgililer günü hediyesi verirsin inşalllaaaaaaah içimden gecti yazayımdedimarkadaşlar merhaba beni de listeye ekler misiniz 14 şubat tarihim...
senin içinde gecerli yazdıgım canım sevgililer günü hediyesi verirsin inşallaharkadaslar benide 14-15 subata ekleyin.. insallah Allah hepimizin gönlüne göre verir!
slm canım dikkatimi cekti tarih enişteme sevgililer günü hediyesi verirsin inşalllaaaaaaah içimden gecti yazayımdedim
teşekkürler pelinse ,inşallahhh ama pek ümidim yok bu ay, 1.5 sene d.k.hapı kullandım 2 ay önce de ilacı bıraktım.. belki geciktirir diye düşünüyorum hamileliği..
canım hepimiz için hayırlısı olsun.doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay hamilelik önerilmiyo zaten düşük tehlikesi oluyomuş rahimin normale dönmesi için 2-3 ay beklemek daha mantıklı.inşallah hemen hamiş olursun
üzme kendini bu ay olmasa bidaki ay olur hayırlısıyla kucagımıza alalım da sorun degilteşekkürler pelinse ,inşallahhh ama pek ümidim yok bu ay, 1.5 sene d.k.hapı kullandım 2 ay önce de ilacı bıraktım.. belki geciktirir diye düşünüyorum hamileliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?