kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız
slm kızlar beni de ekleyin 19 şubat. umarım o gün çift çizgiyi görürümboshayallersmile
ben nerakımdan sordum dogru dürüs calışma yapamadık ki gerci olduktan sorra caliştıgımız ayda olurdu kendimi avutuyorum bende yarın 4günü adedimin pko ma baktıracam yumurtlama oluyormu diye sabah gidecem bu ay inşallah hepimizz kalırız ne güzel olur degilmi cevap için cok teşekkür canımevet canım bir yıl dyolar ama zaman geçip gidiyo ben 6 ayda gitmeyi daha doğru buluyorum aklında sorularla gezmekten iyidir diye düşünüyorum.doktora 1 yıl önce düşük yaptım 3 ay korundum sonra buzamana kadar denedik hala olmadı dersin belki durumu hızlandırır çok farklı tedavi yöntemleri var sanırım yani illa bi terslik olması gerekmiyor
canım benim okumamiştım kırmızı ciygiyi görmüşsün inşallah netleşir canım allahım kucagına almayı nasip etsin hadi hayırlısı canım cok sevindimevet canım bir yıl dyolar ama zaman geçip gidiyo ben 6 ayda gitmeyi daha doğru buluyorum aklında sorularla gezmekten iyidir diye düşünüyorum.doktora 1 yıl önce düşük yaptım 3 ay korundum sonra buzamana kadar denedik hala olmadı dersin belki durumu hızlandırır çok farklı tedavi yöntemleri var sanırım yani illa bi terslik olması gerekmiyor
inşallah balım hergün dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlara allahım en yakın zamanda dualarımız kabul olur inşallahinşallah pelinse dediğin gibi hepimiz bu ay hamile kalırız
canım benim okumamiştım kırmızı ciygiyi görmüşsün inşallah netleşir canım allahım kucagına almayı nasip etsin hadi hayırlısı canım cok sevindim
askmesk silik de olsa farketmez pozitif çıkmış işte.. bir kaç gün geçsin 2. çizgi netleşir inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyoruz
merhaba kızlar
benide yazın o listeye demek isterdim bende şubat ayında hamile kalmayı çok ümit ediyodum ama olmadı az önce test yaptım kocaman bi tek çizgi ne kadar üzüldümü bilseniz canım çok sıkkın ama umut işte rabbim bi dahaki ay nasip eder inşallah hepimize bi gün miniklerimizi kucamıza almayı nasip eder aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?