Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

evet canım bir yıl dyolar ama zaman geçip gidiyo ben 6 ayda gitmeyi daha doğru buluyorum aklında sorularla gezmekten iyidir diye düşünüyorum.doktora 1 yıl önce düşük yaptım 3 ay korundum sonra buzamana kadar denedik hala olmadı dersin belki durumu hızlandırır çok farklı tedavi yöntemleri var sanırım yani illa bi terslik olması gerekmiyor

Son düzenleme:
slm kızlar beni de ekleyin 19 şubat. umarım o gün çift çizgiyi görürümboshayallersmile

ŞUBAT

elif_34_ ................4 şubat
askmesk ............. 7 şubat
selennur ............. 9 şubat
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
gunebkn ................18 şubat
skr1606 .................19 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
naaz.....................26 şubat

MART

pelinsee ...............3 mart
aysima04 ............ 6 mart
nurun ...................20 mart

askmesk silik de olsa farketmez pozitif çıkmış işte.. bir kaç gün geçsin 2. çizgi netleşir inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben nerakımdan sordum dogru dürüs calışma yapamadık ki gerci olduktan sorra caliştıgımız ayda olurdu kendimi avutuyorum bende yarın 4günü adedimin pko ma baktıracam yumurtlama oluyormu diye sabah gidecem bu ay inşallah hepimizz kalırız ne güzel olur degilmi cevap için cok teşekkür canım

canım benim okumamiştım kırmızı ciygiyi görmüşsün inşallah netleşir canım allahım kucagına almayı nasip etsin hadi hayırlısı canım cok sevindim

merhaba kızlar benide eklermisiniz. 1 mart tarihim ilk bu ay başlıyacağız çalışmalara. hayırlısı olur inşallah

ŞUBAT

elif_34_ ................4 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart

Son düzenleme:
askmesk silik de olsa farketmez pozitif çıkmış işte.. bir kaç gün geçsin 2. çizgi netleşir inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah canım ya böyle silik çizgigörüp sonra negatif çıkanlar varmış korkuyorum bende böyle olmasından burdan herşeyi okudukça insanın kafası karışıyo maalesef ( 2 gün bekliycem yapcak başka bişey yok. darısı başınıza canım :Saruboceq:

ŞUBAT

hayat_hayat ..........18 şubat
denizdeni............. 27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
mız mız ...............1 mart
elif_34_ ................8mart

Son düzenleme:
merhaba kızlar
benide yazın o listeye demek isterdim bende şubat ayında hamile kalmayı çok ümit ediyodum ama olmadı az önce test yaptım kocaman bi tek çizgi ne kadar üzüldümü bilseniz canım çok sıkkın ama umut işte rabbim bi dahaki ay nasip eder inşallah hepimize bi gün miniklerimizi kucamıza almayı nasip eder aminnnn

derdanur neden üzülüyorsun ki demek ki zamanı gelmemiş daha.. üzülme en kısa zamanda hamiş olursun inşallah..ben de ocak ayında tek çizgiyi görünce üzülmüştüm... ama anladım ki bu işler kısmet meselesi.. allah istemedikçe olmuyor..

haklısın canım ama ben bir senderir aynı sonuçla karşılaşıyorum bi sene önce bir buçuk aylık bebeğimi düşürdüm ona çok üzüldüm ama bi dahada olmuyo işte

doktora gitmediniz mi? benim bu konularda pek bilgim yok zaten.. daha 2 aydır deniyoruz bizde.. inş. yakın zamanda kavuşursu meleğine

merhaba, bende şubat 18 de olacam... inş. olmamda... ovulasyon testi yapıyodum fakat bugun adetinin 20. günü testte hala cift cizgi cıkıyo aynı koyulukta... bana hamile olabılırsın dediler fakat ben serephone ve pregnyl çatlatma iğnesi kullandım.. o nedenlede olabilir ... bilmiyomm zaten hamile gibi gelmiyom kendime.. ama çatlatma iğnesi kullanan varsa aranızda ovulasyon testi deneyebilirmi çift çizgi cıkacakmı... ümit dünyası valla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…