Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım ya daha yeni başlamişsınız calışmaya neden öyle yapıyor onun yaptıgını benim eşim düşük yaptıgımda yaptı aman öldü bitti ne yedi ne içti bir ay neler cektim düşük yapan ben teselli eden ben olmuştum şimdide tam tersi ben kafama takıyorum o bukez daha esnek davranıyor belki bana belli etmiyor sürekli olumlu konuş 6 ay içinde olur de kısmet de sorun yoksa korkma olur kaç yaşındasın sen ben 34 oldum diye biraz panik yapıyorum olur ya olmaz diye düşünmüyorum zamanı gelsin yeterki annelerimiz yumurta takıbimi yaptı biz birazda psikolojik olarak kendimize zarar veriyporuz bence kafaya cok takmamak gerekiyor gerci üzme kendini destek ol anlatmaya caliş

canım eşimde bende 25 yaşındayız daha genciz... evet ben de öyle düşünüyorum 6 ay içinde olur inşallah diyorum... valla ne yapacağımı şaşırdım.. kimseyle de paylaşamıyorum.. eşime sürekli destek oluyorum anlatıyorum.. bir de ilacı da yeni bıraktığım için benim ümidim yok zaten takmıyorum kafama.. olacağı varsa zaten olur değil mi...bize beklemek düşüyor sadece

Son düzenleme:
:CüvCüv: :CüvCüv:

ŞUBAT

elif_34_ ................4 şubat
aysima04 ............ 6 şubat
askmesk ............. 7 şubat
selennur ............. 9 şubat
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
naaz.....................26 şubat

MART

pelinsee ...............3 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
beni marta eklermisin tatlım 20 mart inşallah bunlar dua niyetine geçerde hamiş kalırız...

haklısın canım beklemekten yana şansımız yok zaman bizlerinde cocukları olacagına inanıyorum sabretmemiz gerekiyor bugün bende doktorumu aradım iltihap için gidiyordum kullandım ilaçları ama tam olarak gecmedi sanırsam adet 4günü yumurtalıklarda sorun varmı yokmu diye muayene olunuyor ya onu sordum doktora 4günü geleyimmi diye maşallah benim doktor böyle şeyleri ben istemeden soracak birine benzemiyor yumurta takibide yaptıracam bakalım yakın diye oraya gidiyorum inşallah iyi gelir bana

ŞUBAT

MART

aysima04 ............ 6 mart

Son düzenleme:
kimseler gelmemiş :çok üzgünüm:

elif_34_ canım umarım kırmızılar gelmemiştir bebişin göbişindedir canım :CüvCüv:

kimseler gelmemiş :çok üzgünüm:

elif_34_ canım umarım kırmızılar gelmemiştir bebişin göbişindedir canım :CüvCüv:

Amin Canım İnşallah :) Şimdilik gelen giden yok.Ama pekte ümitlenmek istemiyorum. Allah hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun . :ecrin_bebek:

ben bugün adet oldum yeni tarih 6 mart

canım hayırlısı olsun üzülme bende bugün sabah test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi daha adetime 3 gün falan var tekrar yaptım şimdi daha silik çıktı anlamadım 1-2 gün sonra yekrar yapıcam. 2 gündür acayip midem bulanıyo ve başım dönüyo bugün daha çok midem bulandı ama kafam çok karışık(((CADIARZU

ŞUBAT

gunebkn ................18 şubat

MART

aysima04 ............ 6 mart

Son düzenleme:
selam arkadaşlar listede bende varım sabırsızlanıyorum ya 4 gün var 3 kaldı sayılır testim çıkarmı acaba idarardasositososito

kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız

selam arkadaşlar listede bende varım sabırsızlanıyorum ya 4 gün var 3 kaldı sayılır testim çıkarmı acaba idarardasositososito

canım bi dene istersen ben yaptım biraz silik çıktı 2 gün sonra yine yapcam sen yap bakalım belki çıkar 5-6 gün önce çıkan bile oluyomuş yani yapmadan kimse bilemiyor valla CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…