slm canım naılsın yenimi katılıyorsun sende kaç yıllık evlisin ne zamandan beri calışmalara devam ediyorsunbenide eklermisiniz listeye 22 şubat şekerrrrrzemuszemus
üzme kendini bu ay olmasa bidaki ay olur hayırlısıyla kucagımıza alalım da sorun degil
canım ya daha yeni başlamişsınız calışmaya neden öyle yapıyor onun yaptıgını benim eşim düşük yaptıgımda yaptı aman öldü bitti ne yedi ne içti bir ay neler cektim düşük yapan ben teselli eden ben olmuştum şimdide tam tersi ben kafama takıyorum o bukez daha esnek davranıyor belki bana belli etmiyor sürekli olumlu konuş 6 ay içinde olur de kısmet de sorun yoksa korkma olur kaç yaşındasın sen ben 34 oldum diye biraz panik yapıyorum olur ya olmaz diye düşünmüyorum zamanı gelsin yeterki annelerimiz yumurta takıbimi yaptı biz birazda psikolojik olarak kendimize zarar veriyporuz bence kafaya cok takmamak gerekiyor gerci üzme kendini destek ol anlatmaya calişben sorun etmiyorum aslında ama eşim çok sorun ediyor.. geçen ay ilk denememizdi olmadı eşim yıkıldı resmen... çok stres yapıyor.. ilişkiye bile girmek onun için sadece bir görev haline geldi.. kafana takma diyorum ama takıyor... onu stresten nasıl uzak tutacağımı da bilmiyorum..
canım ya daha yeni başlamişsınız calışmaya neden öyle yapıyor onun yaptıgını benim eşim düşük yaptıgımda yaptı aman öldü bitti ne yedi ne içti bir ay neler cektim düşük yapan ben teselli eden ben olmuştum şimdide tam tersi ben kafama takıyorum o bukez daha esnek davranıyor belki bana belli etmiyor sürekli olumlu konuş 6 ay içinde olur de kısmet de sorun yoksa korkma olur kaç yaşındasın sen ben 34 oldum diye biraz panik yapıyorum olur ya olmaz diye düşünmüyorum zamanı gelsin yeterki annelerimiz yumurta takıbimi yaptı biz birazda psikolojik olarak kendimize zarar veriyporuz bence kafaya cok takmamak gerekiyor gerci üzme kendini destek ol anlatmaya caliş
haklısın canım beklemekten yana şansımız yok zaman bizlerinde cocukları olacagına inanıyorum sabretmemiz gerekiyor bugün bende doktorumu aradım iltihap için gidiyordum kullandım ilaçları ama tam olarak gecmedi sanırsam adet 4günü yumurtalıklarda sorun varmı yokmu diye muayene olunuyor ya onu sordum doktora 4günü geleyimmi diye maşallah benim doktor böyle şeyleri ben istemeden soracak birine benzemiyor yumurta takibide yaptıracam bakalım yakın diye oraya gidiyorum inşallah iyi gelir banacanım eşimde bende 25 yaşındayız daha genciz... evet ben de öyle düşünüyorum 6 ay içinde olur inşallah diyorum... valla ne yapacağımı şaşırdım.. kimseyle de paylaşamıyorum.. eşime sürekli destek oluyorum anlatıyorum.. bir de ilacı da yeni bıraktığım için benim ümidim yok zaten takmıyorum kafama.. eşim de takmamayı öğrenecek çaresi yok bunun..olacağı varsa zaten olur değil mi...bize beklemek düşüyor sadece
kimseler gelmemiş :çok üzgünüm:
elif_34_ canım umarım kırmızılar gelmemiştir bebişin göbişindedir canım :CüvCüv:
ben bugün adet oldum yeni tarih 6 mart
slm canım naılsın yenimi katılıyorsun sende kaç yıllık evlisin ne zamandan beri calışmalara devam ediyorsun
Kızlar biz bu ay ilk defa denedik adetime 6-7 gün var .hadi gelin birlikte liste yapalım...
selam arkadaşlar listede bende varım sabırsızlanıyorum ya 4 gün var 3 kaldı sayılır testim çıkarmı acaba idarardasositososito:CüvCüv: :CüvCüv:
ŞUBAT
pelinsee ...............3 şubat
elif_34_ ................4 şubat
aysima04 ............ 6 şubat
askmesk ............. 7 şubat
selennur ............. 9 şubat
karakaya ............ 14 şubat
pison ...................15 şubat
MART
selam arkadaşlar listede bende varım sabırsızlanıyorum ya 4 gün var 3 kaldı sayılır testim çıkarmı acaba idarardasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?