ya bugün gögüslerim cok şişti daha 10 gün var günüme genelede böyle olur tutmadımı yoksa boşamı calışiyorum yaaaaaaaaaaaa
bu ay niyetlendimde ne zaman başlayacagımı bilemedim inçiride yapim diyorum bu ay olmasa martta yapacam eşime keçiboynuzu içirdim bu ayhiç belli olmaz hemen umutsuzluğa kapılma çalış sen.....olacak inşallah
sen hiç soğan suyu kürü falan yaptınmı çok ii diyolar...
bu ay niyetlendimde ne zaman başlayacagımı bilemedim inçiride yapim diyorum bu ay olmasa martta yapacam eşime keçiboynuzu içirdim bu ay
beraber yaparız o zaman pko bende yok hormon testi yaptırdım ii cıktı adetlerimde düzenli fitil kullandıgım için gecen ay 1gün gecti bu ay bakalım gerci hamile kalacaz ya kız bu ay neden içelim:)))) bebişimizimi düşürecez gerek yokburda forumlarda vardı bakmak lazım bende yapsammı diyorum olmazsa tabi bidahaki ayyy ibrahim saraçoğlunun sitesinede baktım pkolularda işe yarıyomuş biz yapsak ne olur acaba ?
bende ne cok ümitliyim martta cok olacak hamileişte bu ya sonunda hamile çıktı ufkummmmmmmmmmmm tebrikler darısı başımıza bende kim ilk hamile olur diyordum demek ki senmişsin umarım önümüzdeki ay isteyen ay herkes hamile kalır ben marttan çok ümitliyim
aşkmeşk gözümüz aydın şeytanın bacağını kırdık sonunda bir hamilemiz var umarım devamı gelir
beraber yaparız o zaman pko bende yok hormon testi yaptırdım ii cıktı adetlerimde düzenli fitil kullandıgım için gecen ay 1gün gecti bu ay bakalım gerci hamile kalacaz ya kız bu ay neden içelim:)))) bebişimizimi düşürecez gerek yok
kızlar ne yapıyorsunuz az seri yazın ya bekliyom burda nettemi sorun var acababurda forumlarda vardı bakmak lazım bende yapsammı diyorum olmazsa tabi bidahaki ayyy ibrahim saraçoğlunun sitesinede baktım pkolularda işe yarıyomuş biz yapsak ne olur acaba ?
sen nezamn yaşamiştınufkum canım diğer düşüklerin niye olmuştu bende kimyasal gebelik yaşamıştım da birde progesteronun kaç çıktı
ufkum canım diğer düşüklerin niye olmuştu bende kimyasal gebelik yaşamıştım da birde progesteronun kaç çıktı
sen nezamn yaşamiştın
kızlar ne yapıyorsunuz az seri yazın ya bekliyom burda nettemi sorun var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?