cnm cidden haklısın tek güvenerek kendimizi allaha emanet edebiliyoruz.... inş hepimiz hakkında hayırlısını verir yüce rabbim..
benim halen bel ağrım sürüyo ya ..bebek fikri oluştuğundan beri kendimi öyle dinler oldum ki..:)
yok şuram ağrıdı yok sancı girdi belirtimidir acaba diyip duruyorum:))
sizdede varmı bu durum yoksa benmi tek bu kdr paranoyağım:)
bu yumurtlama tabiride çok komik yaa:)
eşim bana tavuğum diyo bu aralar:))
sorma canım ya tavuk olduk çıktık ...:roflol:
cnm bnm belim fena oldu ben gidip brz uzanayım..size bol muhabbetler iyi akşamlar sonra grşmek üzere...
kızlar rabbıme hamdolsun hamıleyım
adetme ıkı gun vardı kan testı yaptım beta hcg 85 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 264 çıktı.
doktor haftaya kontrole gel dedı keseyı ve kalp atışını gormek ıçın.
2 kez düşük yaptım,rabbım bu kez yuzumu guldurur inş.
kızlar bu topık bana çok ugurlu geldı.Atesım yumurtlama donemıne kadar 36.4 cıvarıydı,yumurtlamadan beri hep 36.8 çıkıyo ve hıç duşmedı
rabbım burda yuregı aynı duayla çarpan herkese yasatsın bu duyguyu
KIZLARRRR KOŞUN TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ GELDİİİİİ ...MAŞALLLAHHHHHHH :CüvCüv:
HAYDİİ halayaaaaaaaaa ben başı çekerimmm..... :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :hooray: a.s. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
asmesk senın bu topıkte çok emeğin var arkadasım,bende senın ve dıger kızların halyını çekerım inşallah
ama ben çok garıp oldum çokda mutluyum
bı gun o hamıleler lıstesıne gırebılecek mıydım şükürler olsun :Saruboceq:
inşallah canım yaaaaaaa okadar mutlu oldumki anlatamam acayip keyifsizdim bugün valla gözlerim doldu hatta süzülüyo şuanda gözümden yaşlarrrr..ALLAHIM sen bizimde yüzümüzü güldür..AMİNNNN :Saruboceq:
CANIM kendine dikkat et artık keyfini çıkar hamileliğin...:CüvCüv:[/QUOT
bır ınsanın sevdıklerının ettiği dualar kendı ettığinden daha makbul olurmuş.bılıyorum kı burdakı herkesın duasının karşılığıdır suan yaşadıgım mutluluk ve herkese en içtenlığimle bende dua edıyorum
inşallah canım yaaaaaaa okadar mutlu oldumki anlatamam acayip keyifsizdim bugün valla gözlerim doldu hatta süzülüyo şuanda gözümden yaşlarrrr..ALLAHIM sen bizimde yüzümüzü güldür..AMİNNNN :Saruboceq:
CANIM kendine dikkat et artık keyfini çıkar hamileliğin...:CüvCüv:[/QUOT
bır ınsanın sevdıklerının ettiği dualar kendı ettığinden daha makbul olurmuş.bılıyorum kı burdakı herkesın duasının karşılığıdır suan yaşadıgım mutluluk ve herkese en içtenlığimle bende dua edıyorum
sağol sen hamişsin duaların kabul olur tabiki...bizimde dualarımız herzaman seninle ve bebişinle olacak ...
asmesk bılıyomusun ben ıkıncı hamıleliğimde bebegımın pıt pıt atan kalbını duymuştum ve kalbı durdugunda,sankı benımde kalbım hayatım durdu onunla bırlıkte
tekrar başa dönmek çift çizgıyı gormek ıçın ugraşmak o kadar uzun ve yorucuydu kı gozumde.Ama rabbım sen ondan umudunu kesmedıgın surece senı utandıracak kadar çabuk kabul edıyo dualarını
tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin allahım bizlerede nasip eder inşallahasmesk bılıyomusun ben ıkıncı hamıleliğimde bebegımın pıt pıt atan kalbını duymuştum ve kalbı durdugunda,sankı benımde kalbım hayatım durdu onunla bırlıkte
tekrar başa dönmek çift çizgıyı gormek ıçın ugraşmak o kadar uzun ve yorucuydu kı gozumde.Ama rabbım sen ondan umudunu kesmedıgın surece senı utandıracak kadar çabuk kabul edıyo dualarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?