tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin allahım bizlerede nasip eder inşallah
canım sen üzülme bizzde kalacaz bu ay olmasa ondan sonraki ay olacak yaklaştı artık emin ol öyle hissediyorum senle yakındı degilmi evlilik tarihimiz yanliş hatırlamıyorsam beraber kalacaz martda en az 10 kişi hamileallahım böyle bir acıyı kimse yaşatmasın çok zor olduğunu biliyorum kendim yaşamasamda.allahım senin meleğini aldı ama meleğin kardeşini sana gönderdi...şimdi sende meleğinin kardeşi için kendine dikkat edeceksin....ıNŞALLAH bundan sonra hep mutlu olursun...:Saruboceq:
canım sen üzülme bizzde kalacaz bu ay olmasa ondan sonraki ay olacak yaklaştı artık emin ol öyle hissediyorum senle yakındı degilmi evlilik tarihimiz yanliş hatırlamıyorsam beraber kalacaz martda en az 10 kişi hamile
inşallah calişıyoz tam gaz kocam sabah yaptı şimdide diyoo ki banyoya girermiyiz :))):) o kadarda degil boşa harcamak yok dedim bekle dedimcanım sen üzülme bizzde kalacaz bu ay olmasa ondan sonraki ay olacak yaklaştı artık emin ol öyle hissediyorum senle yakındı degilmi evlilik tarihimiz yanliş hatırlamıyorsam beraber kalacaz martda en az 10 kişi hamile
kız ne üzülüyon o zaman aklına getirme kötü bişe 3 ay 6 ay yada 8 ay kesin olur dur sabırsız olma ya ben ne yapim evlendigim günden beri bekliyoz ilahiiii cok kızdım şimdi calışmana bak tamam mıinş canım ya ben tam 20 aylık evliyim ama ilk bebek denemesi geçen aydı....
sen hazıran ben temmuz ben 34 yaşindayım sen kaç yaşindasıninşallah calişıyoz tam gaz kocam sabah yaptı şimdide diyoo ki banyoya girermiyiz :))):) o kadarda degil boşa harcamak yok dedim bekle dedim
kız ne üzülüyon o zaman aklına getirme kötü bişe 3 ay 6 ay yada 8 ay kesin olur dur sabırsız olma ya ben ne yapim evlendigim günden beri bekliyoz ilahiiii cok kızdım şimdi calışmana bak tamam mı
sen hazıran ben temmuz ben 34 yaşindayım sen kaç yaşindasıninş canım ya ben tam 20 aylık evliyim ama ilk bebek denemesi geçen aydı....
olur canım stres yapma sakın kafanı başka şeylerle meşgul et elişi yap okey oyna gezmeye git bişelerle meşgul ol ben öyle yapıyorum ne yapim veren allahım saatini zamanını bilir gerisi boş biz calişmaları ypalım gerisi dua canım olacakcanım ya daha öncede söyledim ben behcet hastasıyım şuanda ilacımı kullanmıyorum şikayetlerim artıyo ondan hamiş olursam belki bu şikayetlerim azalırmış tabi kesin değil bu ondan olsun diyom hemen....
sen hazıran ben temmuz ben 34 yaşindayım sen kaç yaşindasın
canım bunlardan ses seda neden yokki selennur ............. 9 şubat ??????canım ya daha öncede söyledim ben behcet hastasıyım şuanda ilacımı kullanmıyorum şikayetlerim artıyo ondan hamiş olursam belki bu şikayetlerim azalırmış tabi kesin değil bu ondan olsun diyom hemen....
olur canım stres yapma sakın kafanı başka şeylerle meşgul et elişi yap okey oyna gezmeye git bişelerle meşgul ol ben öyle yapıyorum ne yapim veren allahım saatini zamanını bilir gerisi boş biz calişmaları ypalım gerisi dua canım olacak
canım bunlardan ses seda neden yokki selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
bak yaşinda ideal sorun etme bence doktora gidersin eşinle muayene ol en azından için rahat olur neden bu zaman kadar korundun sen ki insan ilki yapar sonra korunur en azından erken teşhis koyulurdu ona görede yol cızerdin gerci gec kalmışta sayılmazsın sorun etmeeee27 yaşındayım .....
ee sabahlara kadar oynuyon da calişmayı ne zamn yapıyon ii yapıyor eniştem kızsınayyyy okeymi kız zaten bizi bi göresn kuzen var bide eşi sabahlara kadar kağıt oynuyoruz hafta sonları artık eşim kafayı yicek bunlar yenildikçe geliyolaar kağıt oynayalım diye....kaydirigubbakcemile3 bu hafta eşim akşamcı oyun yok cumaya kadar :1no2:
belki kaldılar mide bulantılarından dolayı giremiyorlardır olamazmıbi tek zerray annesine gitti dün herhalde 1 hafta yok gelince alcaz haberleri diğerleri gelmiyo niye anlamadım bizi beğenmedilermi acaba ????? bilmiyorumkismile :gitme:
bak yaşinda ideal sorun etme bence doktora gidersin eşinle muayene ol en azından için rahat olur neden bu zaman kadar korundun sen ki insan ilki yapar sonra korunur en azından erken teşhis koyulurdu ona görede yol cızerdin gerci gec kalmışta sayılmazsın sorun etmeeee
belki kaldılar mide bulantılarından dolayı giremiyorlardır olamazmı
ohhhhhh sorun da yok daha ne istiyorsun bozma morelini işteeeahhh be canım zaten hastalığımdan dolayı ilaç kullanırken yasaktı sonra geçen mayısta ilacı bıraktım çok hasta oldum tekrar başladım bu zamana kaldı doktora gittim bişeyim yok herşey normal 1-2 ay olmazsa yine gitcem..gerçi 2 sene daha niyetim yoktu çalışcaktım ama iş bulamıyom kaldım evde bizde dedik hastalık ilermeden yapalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?