Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım sen üzülme bizzde kalacaz bu ay olmasa ondan sonraki ay olacak yaklaştı artık emin ol öyle hissediyorum senle yakındı degilmi evlilik tarihimiz yanliş hatırlamıyorsam beraber kalacaz martda en az 10 kişi hamile

inş canım ya ben tam 20 aylık evliyim ama ilk bebek denemesi geçen aydı....

inşallah calişıyoz tam gaz kocam sabah yaptı şimdide diyoo ki banyoya girermiyiz :))):) o kadarda degil boşa harcamak yok dedim bekle dedim

inş canım ya ben tam 20 aylık evliyim ama ilk bebek denemesi geçen aydı....
kız ne üzülüyon o zaman aklına getirme kötü bişe 3 ay 6 ay yada 8 ay kesin olur dur sabırsız olma ya ben ne yapim evlendigim günden beri bekliyoz ilahiiii cok kızdım şimdi calışmana bak tamam mı

kız ne üzülüyon o zaman aklına getirme kötü bişe 3 ay 6 ay yada 8 ay kesin olur dur sabırsız olma ya ben ne yapim evlendigim günden beri bekliyoz ilahiiii cok kızdım şimdi calışmana bak tamam mı

canım ya daha öncede söyledim ben behcet hastasıyım şuanda ilacımı kullanmıyorum şikayetlerim artıyo ondan hamiş olursam belki bu şikayetlerim azalırmış tabi kesin değil bu ondan olsun diyom hemen....

olur canım stres yapma sakın kafanı başka şeylerle meşgul et elişi yap okey oyna gezmeye git bişelerle meşgul ol ben öyle yapıyorum ne yapim veren allahım saatini zamanını bilir gerisi boş biz calişmaları ypalım gerisi dua canım olacak

canım bunlardan ses seda neden yokki selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????

ayyyy okeymi kız zaten bizi bi göresn kuzen var bide eşi sabahlara kadar kağıt oynuyoruz hafta sonları artık eşim kafayı yicek bunlar yenildikçe geliyolaar kağıt oynayalım diye....kaydirigubbakcemile3 bu hafta eşim akşamcı oyun yok cumaya kadar :1no2:

bi tek zerray annesine gitti dün herhalde 1 hafta yok gelince alcaz haberleri diğerleri gelmiyo niye anlamadım bizi beğenmedilermi acaba ????? bilmiyorumkismile :gitme:

27 yaşındayım .....
bak yaşinda ideal sorun etme bence doktora gidersin eşinle muayene ol en azından için rahat olur neden bu zaman kadar korundun sen ki insan ilki yapar sonra korunur en azından erken teşhis koyulurdu ona görede yol cızerdin gerci gec kalmışta sayılmazsın sorun etmeeee

ee sabahlara kadar oynuyon da calişmayı ne zamn yapıyon ii yapıyor eniştem kızsın

ahhh be canım zaten hastalığımdan dolayı ilaç kullanırken yasaktı sonra geçen mayısta ilacı bıraktım çok hasta oldum tekrar başladım bu zamana kaldı doktora gittim bişeyim yok herşey normal 1-2 ay olmazsa yine gitcem..gerçi 2 sene daha niyetim yoktu çalışcaktım ama iş bulamıyom kaldım evde bizde dedik hastalık ilermeden yapalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun.

ya bugün gögüslerim cok şişti daha 10 gün var günüme genelede böyle olur tutmadımı yoksa boşamı calışiyorum yaaaaaaaaaaaa

ohhhhhh sorun da yok daha ne istiyorsun bozma morelini işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…