ya herkes kafana takma diyor ama aklımdan hiç çıkmıyorki kimi görsem bu bebek işini konuşmak istiyorum bu konuları konuşmaktan çok mutlu oluyorum acaba böyle olan bir ben miyim bugün arkadaş anlatıyor kardeşinin 12 yıl bebek olmamış hem kadında hem erkekte problem varmış 3 kez tüp bebek denemişler olmamış tam doktorlar yapacak birşey yok demişler onlarda evlat edinmeye karar vermişler tam bunu düşünürken kadın hamile kalmış kızı olmuş 1.5 yıl sonra bi daha kendilğinden hamile kalmış oğlu olacakmış arkadaş kafana takma nasıl olacak bu
cnm valla bende aynen senin gibiyim sürekli aklımda da dilimdede gönlümdede bebek...
bizde hep konuşuyoruz çevremdekilerle bana nerden biliyosun bukadar şeyi diyolar bende kadınlar klubünden ve netten diyorum valla ama bukadar araştırmakta ii değil kötü şeyleri okuyunca korkuyorum(((((((
kızlar ben çayıı koyı gelim tek başınada içilmiyo hadi gelin beraber içelimmm...
ay ne süper olurdu yaaaaaaaaa valla konuş dur
ya mesela benhamile bile değilim ama burdaki yazılanlardan öyle etkilendimki ya düşük yaparsam diyr korkmaya başladım düşün artık
valla ne iyi olurdu...bendede kek var getireyim yanına ohh
sabaha kdr bebek bebek der dururuz artık:)
ya acaba herkes biz gibi yani her bebek düşünen kişi sürekli hiç aklından çıkarmadan bebek mi düşünüyor yoksa acayiplik bendemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?