Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ya herkes kafana takma diyor ama aklımdan hiç çıkmıyorki kimi görsem bu bebek işini konuşmak istiyorum bu konuları konuşmaktan çok mutlu oluyorum acaba böyle olan bir ben miyim bugün arkadaş anlatıyor kardeşinin 12 yıl bebek olmamış hem kadında hem erkekte problem varmış 3 kez tüp bebek denemişler olmamış tam doktorlar yapacak birşey yok demişler onlarda evlat edinmeye karar vermişler tam bunu düşünürken kadın hamile kalmış kızı olmuş 1.5 yıl sonra bi daha kendilğinden hamile kalmış oğlu olacakmış arkadaş kafana takma nasıl olacak bu

işte ne desek ne yapsak boş allahım ol derse olur...

cnm valla bende aynen senin gibiyim sürekli aklımda da dilimdede gönlümdede bebek...

cnm valla bende aynen senin gibiyim sürekli aklımda da dilimdede gönlümdede bebek...

bizde hep konuşuyoruz çevremdekilerle bana nerden biliyosun bukadar şeyi diyolar bende kadınlar klubünden ve netten diyorum valla ama bukadar araştırmakta ii değil kötü şeyleri okuyunca korkuyorum (((((((

bizde hep konuşuyoruz çevremdekilerle bana nerden biliyosun bukadar şeyi diyolar bende kadınlar klubünden ve netten diyorum valla ama bukadar araştırmakta ii değil kötü şeyleri okuyunca korkuyorum (((((((

haklısın aslında fazla bilgi de iyi değil:)

ya mesela benhamile bile değilim ama burdaki yazılanlardan öyle etkilendimki ya düşük yaparsam diyr korkmaya başladım düşün artık

ya acaba herkes biz gibi yani her bebek düşünen kişi sürekli hiç aklından çıkarmadan bebek mi düşünüyor yoksa acayiplik bendemi

ya mesela benhamile bile değilim ama burdaki yazılanlardan öyle etkilendimki ya düşük yaparsam diyr korkmaya başladım düşün artık

aynen benimde ödüm kopuyo benim hep korktuğum başıma gekir ama hep allahım bana sağlıklı bebek nasip et diye dua ediyorum...

valla ne iyi olurdu...bendede kek var getireyim yanına ohh
sabaha kdr bebek bebek der dururuz artık:)

ayyy canım kek istedi şimdi getirde yiyim ya...ben eskiden hep pasta börek kek yapardım aa benim eşim kek falan yemez kalıyo diye yapmıyom artık şimdi canım çekti...

ya acaba herkes biz gibi yani her bebek düşünen kişi sürekli hiç aklından çıkarmadan bebek mi düşünüyor yoksa acayiplik bendemi

bende bu konuyu anlamadım gitti bizde var bi tuhaflık hele ben evde oturmaktan aklımdan hiççıkmıyo((((

cnm bende eşimde pasta böreği pek severiz aslında yemesm iyi olcak ama...bu iki üç haftadır azalltım gerçi baya abur cuburu ben bide kiloluyum o yüzdende stres ypyrm allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…