ufkummm tebrikler darısı başımıza inşallah
tesekur edrım.rabbım ısteyen herkese yasatsın bu duyguyu.Bu arada bugun doktoro gıttım ve bebegıme aıt ılk işaretı keseyı gordük.Çok şükürrabbım tamamına erdırsın.Öyle şaşkındım kı kızlar ınanırmısınız doktorun odasından kapıyı bulupta çıkamadım.
ufkummm tebrik ederim yaa nasıl sevindim anlatamam çok şükür bi hamilemiz var artık darısı hepimizin başına allahım sana ve bebeğine sağlık versin inş..dualarında bizide eksik etme olurmu hamilelerin duası kabul olurmuşş
ya cidden çok mutlu oldum yaa sanki yakın bi arkdşm hamileyim demiş gibi..:))ohh çok şükür..
canım benim ya inşallah kalp atışlarını duyunca bayılmazsınnnn heyecandan :))))))))
bu arada sen folik asit içiyomusun?
canım bende kan pıhtılaşması oldugu için ben gebelıkten önce coraspırın ve folbıol kullandım,doktor bugun iğneye basladı gebelık boyunca iğne vuruncam
ufukumm tebrikler. allah kucağına almayıda nasip eder inşallah. ilk hamişimiz sen oldun, umut oldun inşallah uğur olursun hepimize.. gelişmeleri bekliyoruz...
KIZLAR HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN.. DARISI HEPİMİZİN BAŞINA:)
:teytey:
Selam kızlar burdan hamile çıkmış bu ay gözünüz aydın darısı hepimizin başına inşallah.
Askmesk benimde son 10 günüm umarım ikimizde hamileyizdir...:CüvCüv::CüvCüv:
Askmesk benimde son 10 günüm umarım ikimizde hamileyizdir...:CüvCüv::CüvCüv:
Senin son adetin kaçıydı?
canımm nasılsın dün akşam okudum okumadan cıkarmıyım eşim bekliyordu işi vardı internette ondan cıktım hemen sen ne yaptın bugün gün vardı arkadaşlarla toplantık pazara gittim ii gecti elişi modeli aldım poşetlik ona başladım artık ne zaman bitiririm bilinmez yavaş örerim elim cok yavaş dokuma yönündencanım sen 3 martımı bekliyosun 10 gün deyince öyle ekledim seni listeye daha önce yazmamışmıydım ben göremedim şimdi ekledim. ?????????
canımm nasılsın dün akşam okudum okumadan cıkarmıyım eşim bekliyordu işi vardı internette ondan cıktım hemen sen ne yaptın bugün gün vardı arkadaşlarla toplantık pazara gittim ii gecti elişi modeli aldım poşetlik ona başladım artık ne zaman bitiririm bilinmez yavaş örerim elim cok yavaş dokuma yönünden
canım senle ben aynı gün olmuşum sende adet belirtileri başladımı benim gögüsler cok acımaya başladı arada da bel agrısı ve kasık agrısı oluyo cok kısa ama ben yumurtlamadım sanırsam normalde şeffaf akıntıyı görürdüm her ay bu ay görmedim neden acabaSenin son adetin kaçıydı?
Yumurtlama günlerinde her gün yapmak daha iyi olabilir.inşallah canım ya benim son sat 9 şubat bidahaki 13 mart daha var çalışıyoz 2 günde 1 bakalım ne olacak?bu arada ben daha yumurtlamadım sanırım hesaplamalara göre 26 şubat görünüyor...
canım bende hiç anlamam atkı ördüm eşime şimdide buna başladım bundan sonrada kızıma yelek örmeye:)))) hazırlaayacam ondan sonrada ogluma uzun süren işlerden hoşlanmıyorum benim işim hemen 1 2haftaya bitmesi lazım yoksa sıkıyor beni yapmakohhh ne güzel ben evdeyim yalnızım ve çok sıkıldım...aa o poşetliklerden halam banada örmüştü peçetelik ve buzdolabı poşetliğide vardı ..ben hiç yapmıyom elişi falan bi ara ahşap boyama denedim tam beceremedim bıraktım aslında yine başlasam ii olacak...örgüden hiç anlamam ben ..tığ işi biraz ana şiş yapamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?