29 günde bir adet görüyorum aslında 4 martta adet görmem lazım.Görmem inşallahda...canım sen 3 martımı bekliyosun 10 gün deyince öyle ekledim seni listeye daha önce yazmamışmıydım ben göremedim şimdi ekledim. ?????????
Daha erken değilmi canım bu belirtiler için bende hiçbir belirti yok.canım senle ben aynı gün olmuşum sende adet belirtileri başladımı benim gögüsler cok acımaya başladı arada da bel agrısı ve kasık agrısı oluyo cok kısa ama ben yumurtlamadım sanırsam normalde şeffaf akıntıyı görürdüm her ay bu ay görmedim neden acaba
Yumurtlama günlerinde her gün yapmak daha iyi olabilir.
29 günde bir adet görüyorum aslında 4 martta adet görmem lazım.Görmem inşallahda...
ne bilim erken mi sende neden başlamadı ki gerci bide ben 6martı bekliyorum normaldede benim 28 29 günde olurdu da şu fitillerden dolayı sapıttı bu ay bakalım kacında onun için 6mart dedim bide 28 cekiyor yaDaha erken değilmi canım bu belirtiler için bende hiçbir belirti yok.
bu ayda ben görmedim canım yumurtalarımız kayboldumu ne neden yumurtlamadık ki:))şu akıntıyı bi ben göremedim geçen atda olmadı bu ayda 3 gün var yumurtlamaya ama yine bişey yok. abooo acaba ben yumurtlamıyomuyum(((((
ne bilim erken mi sende neden başlamadı ki gerci bide ben 6martı bekliyorum normaldede benim 28 29 günde olurdu da şu fitillerden dolayı sapıttı bu ay bakalım kacında onun için 6mart dedim bide 28 cekiyor ya
sende normalde hiçmi olmuyor akıntı yoksa bu ay mı olmadı anlayamadım canımdüzelttim canım 4 mart olarak.işte bende öyle bi akıntı yok hatta hiç aakıntı yok..offf offfff
bakıyom her ay geliyordu akıntı anlıyordum bu ay anlamadım yokcanım belki sen daha yeni yumurtluyosundur bunlar yumurtlama belirtisi olmasın?
Benimkide görev gibi görmeye başladı kaçıyor galiba... Yumurtlama günlerimden 3 günüde şehir dışındaydı canım sıkkın...evet ya haklısın geçen ay 2 günde 1 yaptık olmadı bu ay hergün yapsam daha ii .gelsin benimkide yorgunluktan bayılmadıysa bakarız..:)))))))
bu ayda ben görmedim canım yumurtalarımız kayboldumu ne neden yumurtlamadık ki:))
bakıyom her ay geliyordu akıntı anlıyordum bu ay anlamadım yok
Benimkide görev gibi görmeye başladı kaçıyor galiba... Yumurtlama günlerimden 3 günüde şehir dışındaydı canım sıkkın...
yazdıklarınız gec geliyor bana sizedemi öyle yabakıyom her ay geliyordu akıntı anlıyordum bu ay anlamadım yok
Senede üç kez yumurtlama olmayabilirmiş.
sen ne zaman yumurtladın benim 15 16 sında de cok kasıklarım agırdı ama akıntı olmadıBenimkide görev gibi görmeye başladı kaçıyor galiba... Yumurtlama günlerimden 3 günüde şehir dışındaydı canım sıkkın...
yazdıklarınız gec geliyor bana sizedemi öyle ya
Banada geç geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?