Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

şu akıntıyı bi ben göremedim geçen atda olmadı bu ayda 3 gün var yumurtlamaya ama yine bişey yok. abooo acaba ben yumurtlamıyomuyum (((((

Daha erken değilmi canım bu belirtiler için bende hiçbir belirti yok.

Daha erken değilmi canım bu belirtiler için bende hiçbir belirti yok.
ne bilim erken mi sende neden başlamadı ki gerci bide ben 6martı bekliyorum normaldede benim 28 29 günde olurdu da şu fitillerden dolayı sapıttı bu ay bakalım kacında onun için 6mart dedim bide 28 cekiyor ya

ne bilim erken mi sende neden başlamadı ki gerci bide ben 6martı bekliyorum normaldede benim 28 29 günde olurdu da şu fitillerden dolayı sapıttı bu ay bakalım kacında onun için 6mart dedim bide 28 cekiyor ya

canım belki sen daha yeni yumurtluyosundur bunlar yumurtlama belirtisi olmasın?

evet ya haklısın geçen ay 2 günde 1 yaptık olmadı bu ay hergün yapsam daha ii .gelsin benimkide yorgunluktan bayılmadıysa bakarız..:)))))))
Benimkide görev gibi görmeye başladı kaçıyor galiba... Yumurtlama günlerimden 3 günüde şehir dışındaydı canım sıkkın...

bu ayda ben görmedim canım yumurtalarımız kayboldumu ne neden yumurtlamadık ki:))

ayyy ne bilim canım ya adet olmak yumurtluyosun anlamına gelmiyomuş zaten ama ben geçen temmuzda gittiğimde yumurtalarım vardı ultrasonda gördüm ...deliricem valla ya ne olucaksa olsun artık..stres beni mahfediyolar...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…