benim bildiğim 2 tane enfazla sağ ve solda olmak üzere ikiside döllenebilir herhalde.olursa ayrı yumurta ikizi olayı böyle oluyo belkide ....yumurtladıktan sonrada akıntı devam edermiş zaten krem gibi olurmuş...
Hamilelik belirtileri için erken değilmi?
Tüplerin ikiside sağlamsa tabi değilmi,aslında spermler ve yumurta sağlıklıysa tek yumurta bile yeter.Bizim düzenli beslenmemiz lazım.Ama malesefki ben yapamıyorum.
canım ben ilaç kullanıyorum mesela geçen ay çok güzel 2 yumurtam vardı ama tutmadı bazen daha fazla bazen hiç olmayabilirmiş yani her adet yumurtlamış demek değil pregesteron denilen bir horman var ona göre o ay yumurtlamışsın yada yumurtlamamışsın diyorlar
progestan kullansak olmazmı acaba?
tam bilmiyorum ama sanırım öyle...sağlıklı beslenmeden geçtim sigarayı bırakamıyorum off... offffffff
progestan kullansak olmazmı acaba?
o anladıgında 2 aylık tı canım...
tam bilmiyorum ama sanırım öyle...sağlıklı beslenmeden geçtim sigarayı bırakamıyorum off... offffffff
Tek derdim o benimde hemde feci içiyorum Allah yardımcımız olsun arkadaşım hamilede kalırsak yandık bırakmamız lazım ama çok zor...
o yüzden ben bebek düşünen herkesin gereken tesleri yapması gerektiğini düşünüyorum
inşallah iğreniriz hamile kalınca gerçi ben hamileyken içersem eşim beni öldürür...hergün bırakalım diyip duruyo ama bırakalım demekle olmuyor...
gittiğim davetlerde servıs tabagını oldugu ğibi iade ediyorum.. bır kere ye, bir şey olmaz diyolar.. tepkı veriyorum.. zorlamyın diye.. alıştılar artık.. cevremdekiler...
o yüzden ben bebek düşünen herkesin gereken tesleri yapması gerektiğini düşünüyorum
canım çok mu zor bırakmak.. bitkiler varmış iğrendıren... bebegının sağlığı içi bırakmalısın... gayret et.. ona pis hava mı vereceksın ciğerlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?