Ne oldu hiçbirinden haber yokmu?:1no2:
Burda,,beklemede......
yok canımöya gelmiyo kimsee
bence sen at buzluga şimdi den...
Bu topic e mi gelmiyorlar?
olabilir canım bilmiyorumki ?
varmıki şuanda hiçgörmedimson zamanlarda ????
Ben üzüntümüde sevincimide sizinle paylaşmak istiyorum inşallah sevinç olur ben ve hepimiz için arkadaşlar...
evet var.. buyuk marketlerd pazarlarda ben iki gun önce aldım...7 tl falan kılosu.. bıraz pahalı gıbı
bende çok fazla bel ve kasık ağrısı var.ve akıntı.hep oldum sanıyorum gidip bakıyorum bişey yok.yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.inşallah olumlu olur.burdan yazıcam...hamile olduğumu hissediyorum ama hayırlısı belki de psikolojiktir ama şimdiye kadar olmam gerekirdi....offf beklemek çok sıkıcı yaaa
bende çok fazla bel ve kasık ağrısı var.ve akıntı.hep oldum sanıyorum gidip bakıyorum bişey yok.yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.inşallah olumlu olur.burdan yazıcam...hamile olduğumu hissediyorum ama hayırlısı belki de psikolojiktir ama şimdiye kadar olmam gerekirdi....offf beklemek çok sıkıcı yaaa
yarın mevlut kandılı.. ve en guzel haberi o en guzel gunde almak istiyorum... çok istiyorum... inşalah hepimiz alırız mutlu haberi...
askmesk- senın durumun nedir.. şu an...
canım benim yarından itibaren yumurtalamadönemim başlıyo yaniçalışma halindeyim.geçen ay ilkdenememdiolmadı.bu ay inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?