aşkmeşk sende ne belirtiler var
inşallah herşey istediğin gibi olur canım
kızlar şu içinde bebek olan reklamalara ve filimlere dayanamıyorum... içim sızlıyor... ben anne olmak istiyorum...
canım kendini bukadar yıpratma stres ve üzüntü çok büyük engel hamilelik için..rahat olmaya çalış elbette birgün bebişin olacak sağlıklı olsun geç olsada olur.
Kızlar benİmde saĞ tarafımda aĞrı var sanırım yumurtluyorum gıdakkkkkkk gerÇİ cuma doktorda ÖĞrenİrİm bakalım hangİ taraftaymıŞ ve kaÇ taneymİŞ
bır gun teyzem aradı.. tam o sırada kahvaltı yapıyorduk... "annen ne yapıyor "diye sordu.. bende "yumurta soyuyor dedim".. oda "hangı yumurtaları soyuyor dıye sordu.? bende "o yumurtaları soyamaz zaten merak etme" dedim..
Bende baŞka doktara dÜzenlİ gİden var mı
bendeki ağrılar 2haftadır sürüyor.koyu beyaz akıntım var.bide bi garip kokuyor gibi geldi bana inşallah hamileyizdir
Bende az önce baktım bendende garip kokulu koyu beyaz gelmiş anlamadım .Adetime daha 10 gün var kızlar bide belim ağrıyo anlamadım acaba yenimi yumurtluyorum?Birde evmi sıcak banamı sıcak bastı ki...
Kızlar benİmde saĞ tarafımda aĞrı var sanırım yumurtluyorum gıdakkkkkkk gerÇİ cuma doktorda ÖĞrenİrİm bakalım hangİ taraftaymıŞ ve kaÇ taneymİŞ
evet sıcak basması yada üşüme oluyormuş.. benım arkadaşım hamile oldugunu bilmiyordu.. ama o zamanlar ayağına şoguk su döküp yıkıyor yada, buz koyuyordu ayagının altına... hatta temmuz oldugu için bır şişe suyu içmek için 2. şişeyi ayagına dökmek için alıyordu.. meger hamileymiş..
Biz ayda kaç tane yumurta atabiliyoruz kızlar bilen varmı?Hepsininde döllenme şansı varmı acaba?
Biz ayda kaç tane yumurta atabiliyoruz kızlar bilen varmı?Hepsininde döllenme şansı varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?