Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar şu içinde bebek olan reklamalara ve filimlere dayanamıyorum... içim sızlıyor... ben anne olmak istiyorum...

kızlar şu içinde bebek olan reklamalara ve filimlere dayanamıyorum... içim sızlıyor... ben anne olmak istiyorum...

canım kendini bukadar yıpratma stres ve üzüntü çok büyük engel hamilelik için..rahat olmaya çalış elbette birgün bebişin olacak sağlıklı olsun geç olsada olur.

hele bebek bezi reklamlarına dayanamıyorum... kötu oluyorum.. her sabah uyandıgımda kendımı çok yanlız hıssediyorum... çok yanlız kalıyorum.. hiç bir şey içimdeki yanlızlıgı gidermıyor...buyuk bır boşluk... bebegımı beklıyorum.....

Kızlar benımde saĞ tarafımda aĞrı var sanırım yumurtluyorum gıdakkkkkkk gerÇı cuma doktorda ÖĞrenırım bakalım hangı taraftaymıŞ ve kaÇ taneymıŞ

canım kendini bukadar yıpratma stres ve üzüntü çok büyük engel hamilelik için..rahat olmaya çalış elbette birgün bebişin olacak sağlıklı olsun geç olsada olur.

stres ten uzak durmak mumkun degil ki... bu olmasa başka bır konu olacak... aslında çok gamsız ve kafaya bır şey takmayan biriyim... sadece bebek konusu..

Kızlar benİmde saĞ tarafımda aĞrı var sanırım yumurtluyorum gıdakkkkkkk gerÇİ cuma doktorda ÖĞrenİrİm bakalım hangİ taraftaymıŞ ve kaÇ taneymİŞ

bır gun teyzem aradı.. tam o sırada kahvaltı yapıyorduk... "annen ne yapıyor "diye sordu.. bende "yumurta soyuyor dedim".. oda "hangı yumurtaları soyuyor dıye sordu.? bende "o yumurtaları soyamaz zaten merak etme" dedim..

bende kendimi tavuk gibi hissediyom.kafamçokkarıştı

bendeki ağrılar 2haftadır sürüyor.koyu beyaz akıntım var.bide bi garip kokuyor gibi geldi bana inşallah hamileyizdir

Bende az önce baktım bendende garip kokulu koyu beyaz gelmiş anlamadım .Adetime daha 10 gün var kızlar bide belim ağrıyo anlamadım acaba yenimi yumurtluyorum?Birde evmi sıcak banamı sıcak bastı ki...

Bende az önce baktım bendende garip kokulu koyu beyaz gelmiş anlamadım .Adetime daha 10 gün var kızlar bide belim ağrıyo anlamadım acaba yenimi yumurtluyorum?Birde evmi sıcak banamı sıcak bastı ki...

evet sıcak basması yada üşüme oluyormuş.. benım arkadaşım hamile oldugunu bilmiyordu.. ama o zamanlar ayağına şoguk su döküp yıkıyor yada, buz koyuyordu ayagının altına... hatta temmuz oldugu için bır şişe suyu içmek için 2. şişeyi ayagına dökmek için alıyordu.. meger hamileymiş..

Hamilelik belirtileri için erken değilmi?

Biz ayda kaç tane yumurta atabiliyoruz kızlar bilen varmı?Hepsininde döllenme şansı varmı acaba?

benim bildiğim 2 tane enfazla sağ ve solda olmak üzere ikiside döllenebilir herhalde.olursa ayrı yumurta ikizi olayı böyle oluyo belkide ....yumurtladıktan sonrada akıntı devam edermiş zaten krem gibi olurmuş...

Biz ayda kaç tane yumurta atabiliyoruz kızlar bilen varmı?Hepsininde döllenme şansı varmı acaba?

canım ben ilaç kullanıyorum mesela geçen ay çok güzel 2 yumurtam vardı ama tutmadı bazen daha fazla bazen hiç olmayabilirmiş yani her adet yumurtlamış demek değil pregesteron denilen bir horman var ona göre o ay yumurtlamışsın yada yumurtlamamışsın diyorlar

bu pregesteron 10 ve üstü olursa o ay hamile kalabilirsin demek mesela benim kimyasal gebelik yaşadığımda bu sayı 7 ydi düşük oldu sonra ilaca başladık 17 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…