Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım hoşgeldin aramıza seninde kandilin mübarek olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin..ekliyorum senide listeye...

tesekkur ederım canım ekledıgın ıcın. tek basına beklemek daha streslı oluyo, burda hep beraber olunca daha kolay gecıyo zaman sankı. hemde senın gıbı bekleyen bı suru ınsan oldugunu gorunce bıraz daha umutlu oluyo ınsan yalnız deılım dıye:1rolleyes:

kızlar kırmızılar geldi... bebek yok(((((
bugun doktora gıttım bugun.. sınır etı benı... saçma sapan testler istiyor....

Ne testleri istiyor?Asenacığım günündemi adet gördün?Benimde adet sıkıntılarım başladı canım sıkıldı.

hayır 5 gun geçıkmelı oldu... ve eşinde mı sorun var bakalım dıyor.. ben kıvranıyorum.. yumurtalarımda sorun var mı dıyorum... o eşine bakalım dıyor.. ben kıst falan var dıye aklıma takıldı.. kadın anlamıyor ya.., hıç bir soruya cavap vermedi

merhaba kızlar ben de bu gün regl oldum 3 martta bekliyodum ama nedense 1 hafta kadar erken oldu şaşkınım havluyu erken attım bu ay (((

canım başka bir doktora git bence hem kafan rahatlar hemde sabit bi doktorun yoksa 3 tane doktora danışmadan inanma birbirini tutmuyo çünkü doğruyu bulduğun doktordan da devam et...

Ne testleri istiyor?Asenacığım günündemi adet gördün?Benimde adet sıkıntılarım başladı canım sıkıldı.
benle aynı gündesin senin bugün başlamış canım benim 10gün önceden başladı bakalım bi yaın 3 4 gelsin hafta sonuna kadar bekleyecez ne zamn oluyoz belkide olmayız kız bellimi olur

canım başka bir doktora git bence hem kafan rahatlar hemde sabit bi doktorun yoksa 3 tane doktora danışmadan inanma birbirini tutmuyo çünkü doğruyu bulduğun doktordan da devam et...

ssk da sorun çıktı çıktı.. bende para ile muayene oldum.. 45 tl.. başka doktora ondan gidemedım.. ben kıst varmı? ve hamıle degılsem neden geç oldu.. yumurtalarımda sorun mu var diyorum... bana yukarıda tup bebek merkezi var.. eşinde sperm sayısına baktırssın dıyor.. ben bu ay ilk daha dedim deneme.. kadın anlamıyor.. sınır oldum..karnım çok agrıyordu.. yorgundum eve geldim yattım hemen.. gerek görmedım testlere.. ve eşimde yaptırıısa ise yararmış istegini testler benden.. ben yaptırmadım..

kıslarrr iyi akşamlarrrrrr
nasılsınızzz
kıslarrr benimde kırmızı geldii yine yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anladım canım ama karın ağrın devam ederse başka bir hastaneye gitmeyi ihmal etme kist veya iltihap varsa ağrı yapar ama gecikmenin sebebi psikolojik de olabilir. bak benim de 1 hafta erken oldu gerçi ben test yapmıştım 2 gün önce sonucu biliyodum ama yinede şaştım ilk defa başıma geldi sanırım test sonucunu görünce çok üzüldüm isyan ettim ondan oldu
tabi bunda da bi hayır vardır dedim 1 hafta zaman kazandım boşuna beklemicem :))) çalışmalara devammmmmmm:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…