canım hayırlısı olsun.... Kız erkek önemlı degil...
canım hayırlısı olsun.... Kız erkek önemlı degil...
ne güzel canım en azından yumurtan olduğunu öğrenmişsin...başka ne dedi doktorun...??
ya hani önceden çalışmaya başlamıştım ya onlar boşuna gitti çünkü yumurtam daha çatlamamış yani sıkı çalışmalara devem allah güç kuvvet versin sen nasılsın çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor mu
yok canım ya salı çarş çalıştık ama dün gece boş geçti bizimki yorgundu bende sesimi çıkarmadım(((( bu ay umudum kalmadı pek ama bakalım...kendimi başka işlerle oyalamaya çalışıyorum...
niye umudun kalmasın canım gayet güzel çalışmışsınız işte hem spermler 48 saat falan yaşayabiliyor
asenam bende seninle aynı durumdayım.adetim geçeli bugün 5gün oldu.test yaptım negatif çıktı.çok stresliyim.sinirden patlıcam.hiçbir adet belirtisi yok.olsamda kurtulsam diyorum bu sıkıntıdan.doktora gidecektim randevu bulamadım.salı günü gidicem kısmetse.
yok canım ya salı çarş çalıştık ama dün gece boş geçti bizimki yorgundu bende sesimi çıkarmadım(((( bu ay umudum kalmadı pek ama bakalım...kendimi başka işlerle oyalamaya çalışıyorum...
ayyy ne bilim canım ya bu aralar stres bastı bana keyifsizim bugünde acayip başım ağrıyor dışarı çıkmıştım yeni ev için perdeciye gittim fiyat almaya fiyatları duyunca oldu sanırım başıma ağrılar girdi:))))))))
Selam kızlar nasılsınız?
çok mu pahalı... ne kadar kı..
slm... senın durumun ne oldu.??? canım..
Her an adet görecek gibiyim.Karnım belim ağrıyor,aradada başım,çokda gerginim canım...
test yaptın mı sen... ne cıktı
6 gün var daha ama galiba erken olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?