kıslarrr iyi akşamlarrrrrr
nasılsınızzz
kıslarrr benimde kırmızı geldii yine yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi akşamlar tatlım sende bendensin 1 hafta mola hadi bakalım iyi dinlenelim haftaya bomba gibi başlayalım yeniden ümitsizliğe yer yok inat ettim yapacammmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelülülülülülü
ayyy canımm maşallahh sana
ben kendimi bi kaç gin toparlayamam
hamiş olduğuma çok inanmıştımmmm,
içim içime sığmıyorduuuuu
sen testin negatif çıktığı gün beni görcektin bide eşim aradı ben sonucu gördükten 1 saat sonra arkadaşının eşi aşeriyomuş kağıthelva nerde buluruz die koptummmmm ama atlattım allaha şükür olacak eninde sonunda bu ay olmadı bi dahakine olmadı bida olana kadar hem tıp çok ilerledi bi çaresi bulunur inşallahhhh...:lepi:
ayyyy hakkaten yaneee sana sormuşlarr düşünebiliyorum halinii.
hayırlısı bakalım tatlımmmm Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
inşallahh ama bu gün arkadaşlarla konuşuyoduk onlar da söledi burda da yazıyo kafama takmadım oldu diye nası olacak bilmiyorum ama bir şekilde başarıcam takmamayı
sanırım bunu yapmanın en iyi yolu da düşündürecek şeylere bakmamak mesela kk nın başka konularına takılmak giibi :)))) burda durdukça daha çok takıyoruz sanırım ben yarından itibaren başlicam motivasyon çalışmalarına da sanada öneririm gün saymayalım yumurtlama gününe çok takılmayalım be bilim boş vakit bırakmayalım kendimize düşünecek vaktimiz olmasınnnnnn kitapokumayı bıraktım 1 aydır tekrar başlicam ben mesela öle şeyler işte......vereliniortak
eşim tembıh ettı... herşeyı canın istemesın diye..sonra çok kılo alırsın...diyor.. delirtiyor benı..
tesekkur ederım canım ekledıgın ıcın. tek basına beklemek daha streslı oluyo, burda hep beraber olunca daha kolay gecıyo zaman sankı. hemde senın gıbı bekleyen bı suru ınsan oldugunu gorunce bıraz daha umutlu oluyo ınsan yalnız deılım dıye:1rolleyes:
kızlar kırmızılar geldi... bebek yok(((((
bugun doktora gıttım bugun.. sınır etı benı... saçma sapan testler istiyor....
merhaba kızlar ben de bu gün regl oldum 3 martta bekliyodum ama nedense 1 hafta kadar erken oldu şaşkınım havluyu erken attım bu ay(((
kıslarrr iyi akşamlarrrrrr
nasılsınızzz
kıslarrr benimde kırmızı geldii yine yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrr üzülmeyin yola devam..ediyoruz pes etmek yok...yeni tarihleri verin listemizi güncelleyelim...
25 mart canım....
kızlar bugün doktara gitttim sol tarafımda 18 mm büyüklüğünde yumurtam varmış okuldaki öğretmen arkadaşlarda sol taraf kız olurmuş diyorlar bende kızım olsun çok itiyorum allah ım hayırlısı bakalım bu ay tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?