şubat ta tüp bebek:)

kıslar merhabalar.allah nasip ederse bende tüp bebek düşünüyorum.eşimde sorun yok bende sadece yumurta tembelliği var ama onca şey denedim olmadı.aşılama yaptım tutmadı.bende 2 ay sonra falan tüp bebek denemek istiyorum piskolojim iyice bozulcak yoksa olmuyo diye sitres yapmaya başladım.doktor olarak acıbadem şahin bey için iyi diyorlar ona gitmeyi düşünüyorum.inşallah sizinde sonucunuz pozitif olur.

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

ayyy canım tebrik ederim kuzum benim yaaaa çok sevindim
dünden beri aklım sendeydi öyle dua ediyodum inşallah pozitif olur diye kızzzzz çok şükür

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

Ayy maşallah ya Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Ne güzel ama hergün mutlu bir haber alıyoruz
Devamı gelir inşallah

ooyyy bebegıımmm hosgeldıınnn :) naassııınn. . . İyimiinn gıı ?

hamiş haberi aldım iyiyi kızzzz
dün misafirim vardıya biri 4 üncüye hamile birinin 1 yaşında çocuğu var konu malum dün çok canımı sıktılar bacım gıııııı kimseye tüpe gideceğimide söylemedim kıvrıp duruyom düşünmüyorum die bi taraftanda içim gidiyo gıcık bi durumdu yani

amaaann salla. . . .elalem derdıne dusmeyelımm. . . . Bıze bızden gayrısı yalaaann yalan :)

san kaç embriyo transfer edildiydi canım bide test günün ne zaman

sürekli yatış misss napcan tadını çıkar

2 tane transfer yapıldı .. bide transfer den önce bi işlem yapıldı daha iyi tutunuyomus.. o beni biraz rahatsız etti karnım ağrıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…