şubat ta tüp bebek:)

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

tebrikler maşallah nazar değimesin anlatırmısın canım ben bilmiyorum sizde sorun neydi kaç embriyo yerleştirildi vs. umudum artıyor ya sizleri okuyunca allah tamamına erdirsin inşallah

bugün çok umutsuzummm söz vermiştim kendimeee takmıycaktımm hiçççç...ama karnım çok ağrıyoooo hasta olucakk gibiii günüme de varrr dahaa...ne biliyimmm tutmadı bu aşılama ((( kimseyle de konuşamıyorumm annem babam kardeşim üzülmesin diye...eşimi hazırlamaya çalışıyorumm ama o benden daha sakinnn...daha 10 gün varrr 10..ama olucamm ogüne kadarrr görücem kırmızılarıııı...offf öffff pufff püffff poffff...tüp bebeğe devammmm....

Son düzenleme:
canım yaaaaa cok sevındııımmmm. . . Tebrık ederııımmmm. . .ınsaallaaahhh saglıkla devam eder hamılelıgın ve darısı basımıza ınsaallaaahh :) demekkı ıse yarıomuussss, hemen herıfı cagırcaaaammmmm. . . .hahaaayyy :)

boyle seyler soylemeee. . Dua nıyetıne gecer Allah muhafaza ıyı dusun ıyı olsun canım benımmm

Kiz sen cok fenasin hahahahaha guldurdun beni demekki simsiki tutunmus yavrularim ay simdi ogrendim simdide endise sardi yarin gene kan testi iki kat olsun insallah kese kalp atisi derken kocaman olup annelerine gelsinler darisi size olsun insallah dualarimizi eksik etmiyelim burda o kadar emek ceken arkadaslarim insallah bu ay sizede nasip olsunn..

hurafemı uyduruyoruuummm:)

transfere bı gun kala ozledıgınız kocanızla ılıskıye gırmek bebegın tutunmasını saglıyooo :) hahaayyy

tebrikler maşallah nazar değimesin anlatırmısın canım ben bilmiyorum sizde sorun neydi kaç embriyo yerleştirildi vs. umudum artıyor ya sizleri okuyunca allah tamamına erdirsin inşallah

Canim sorun esimdeydi benim bu ucuncu denememdi ilki olmadi ikincisi dondurulmuslarla dvm ettik tuttu 6.haftada kurtaj oldum genetik test yapmaya karar verdik ve kan pihtilasmasi cikti gunluk igne v uruluyorum ve coraspirin yutuyorum kanim civilsin diyr yoksa bebislerim beslenemiyomus ve basta rabbimin izniyle snr doktorumdan allah razi olsun ve ignenin sayesinde hamileyimmm adet olucakmisim hissi oluyor hep sinir verici ama rahim gelismesinden dolayi oyle oluyomus darisi size:)

kac embrıyo koymuslardıııı kııızzzz

ne diyo bu kız özlemek falan banada anlatın yavvvvvv çatlıcam bak :84::84::84:

berru anlatsınben anlatamammm. . . .ama bak puf nokta su. . .ozlemekkk onemlı bı faktorr :) ozlemeyınce olmuyoooo. . . Zaa

canim sorma sonucu ogrenmeden bi gun once esimle bi koklasma bi yaklasma :) dalga geciyo iste

İki tane canim blastti besinci gun

aaayyy benım de oyleee. . . .ıns darısı basımaaaa :)

seferberlık ılan edıyoruuummmm. . . .dıcle ve ben varız sıradaaa. . . . Toplu dua edıcez bıze. . .bızden once yada bızle beraber olanlar varsa onlara daaaa. . . Valla sız hamıle kaldıkca fecı ımrenmeye basladııımmm. . . . Yavrularım tutunsun ınsallah banaaaaa :)

canim sorma sonucu ogrenmeden bi gun once esimle bi koklasma bi yaklasma :) dalga geciyo iste
hımm anladım

demek böyle hasret özlem artınca pozitif oluyo diyosunuz he
bak öğrendiğimiyi oldu bi daha bende uygulayacam bu taktikleri
sen nerde oldun canım tedaviyi bizim de erkekte sorun sen çok şanslısın bak hemen olmuş bizim olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…