Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
bugün çok umutsuzummm söz vermiştim kendimeee takmıycaktımm hiçççç...ama karnım çok ağrıyoooo hasta olucakk gibiii günüme de varrr dahaa...ne biliyimmm tutmadı bu aşılama((( kimseyle de konuşamıyorumm annem babam üzülmesin diye...eşimi hazırlamaya çalışıyorumm ama o benden daha sakinnn...daha 10 gün varrr 10..ama olucamm ogüne kadarrr görücem kırmızılarıııı...offf öffff pufff püffff poffff...tüp bebeğe devammmm....
boyle seyler soylemeee. . Dua nıyetıne gecer Allah muhafazaıyı dusun ıyı olsun canım benımmm
canım yaaaaa cok sevındııımmmm. . . Tebrık ederııımmmm. . .ınsaallaaahhh saglıkla devam eder hamılelıgın ve darısı basımıza ınsaallaaahh :) demekkı ıse yarıomuussss, hemen herıfı cagırcaaaammmmm. . . .hahaaayyy :)
Kiz sen cok fenasin hahahahaha guldurdun beni demekki simsiki tutunmus yavrularim ay simdi ogrendim simdide endise sardi yarin gene kan testi iki kat olsun insallah kese kalp atisi derken kocaman olup annelerine gelsinler darisi size olsun insallah dualarimizi eksik etmiyelim burda o kadar emek ceken arkadaslarim insallah bu ay sizede nasip olsunn..
tebrikler maşallah nazar değimesin anlatırmısın canım ben bilmiyorum sizde sorun neydi kaç embriyo yerleştirildi vs. umudum artıyor ya sizleri okuyunca allah tamamına erdirsin inşallah
haklısınn no stress no paniccc))cannnnn
hurafemı uyduruyoruuummm:)
transfere bı gun kala ozledıgınız kocanızla ılıskıye gırmek bebegın tutunmasını saglıyooo :) hahaayyy
Canim sorun esimdeydi benim bu ucuncu denememdi ilki olmadi ikincisi dondurulmuslarla dvm ettik tuttu 6.haftada kurtaj oldum genetik test yapmaya karar verdik ve kan pihtilasmasi cikti gunluk igne v uruluyorum ve coraspirin yutuyorum kanim civilsin diyr yoksa bebislerim beslenemiyomus ve basta rabbimin izniyle snr doktorumdan allah razi olsun ve ignenin sayesinde hamileyimmm adet olucakmisim hissi oluyor hep sinir verici ama rahim gelismesinden dolayi oyle oluyomus darisi size:)
ne diyon kız zilliben konuyu anlamadım banada anlatın lütfennnnnnn
tebrikler maşallah nazar değimesin anlatırmısın canım ben bilmiyorum sizde sorun neydi kaç embriyo yerleştirildi vs. umudum artıyor ya sizleri okuyunca allah tamamına erdirsin inşallah
berru anlatsınben anlatamammm. . . .ama bak puf nokta su. . .ozlemekkk onemlı bı faktorr :) ozlemeyınce olmuyoooo. . . Zaa
ne diyo bu kız özlemek falan banada anlatın yavvvvvv çatlıcam bak :84::84::84:
berru anlatsınben anlatamammm. . . .ama bak puf nokta su. . .ozlemekkk onemlı bı faktorr :) ozlemeyınce olmuyoooo. . . Zaa
kac embrıyo koymuslardıııı kııızzzz
İki tane canim blastti besinci gun
canim sorma sonucu ogrenmeden bi gun once esimle bi koklasma bi yaklasma :) dalga geciyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?