2 tane transfer yapıldı .. bide transfer den önce bi işlem yapıldı daha iyi tutunuyomus.. o beni biraz rahatsız etti karnım ağrıyor sürekli
Evet insallah,degerim 300 kusur ama heycandan duymadim bile
amaaann salla. . . .elalem derdıne dusmeyelımm. . . . Bıze bızden gayrısı yalaaann yalan :)
oooy oooyy zaman gecmıyoooooo. . . .aynen öyle bacım gııııı kimseye dert anlatılmıyo anlamıyolarda zaten malum bunlar istemeden hamile kalıyolar
oooy oooyy zaman gecmıyoooooo. . . .
rahime çizikmi attılar kızzzz
Ayy bilmiyorumki doktorca bişey dediler ama hatırlamıyorum
oooy oooyy zaman gecmıyoooooo. . . .
nasıl geçmiyo kuzum elinizin altında internet ben olsam sabahtan akşama kadar film izlerdim be yawwwwww
kııızz netım yokkı benııımm telden gırıyom been :)
ayyy allah emi doktorca güzelmiş hahahahahaha
Hehehehe aman ne bilim acayip acayip konuşuyorlar ne dedikleride belli değil rahmine sprey sıkıcaz dedi doktor onu hatırlıyorum stresten bişey hatirlamiyorumki
iyide çok para gider anam
gıdıyo da, napıyım yaaa zaman guzel degerlenıyo sızle :) ıyı arkadaslıklarım oldu burda. . .esım cok kızıyo netı hıc sevmez ama benı de kıramıyo ıste. . .
Canim sorun esimdeydi benim bu ucuncu denememdi ilki olmadi ikincisi dondurulmuslarla dvm ettik tuttu 6.haftada kurtaj oldum genetik test yapmaya karar verdik ve kan pihtilasmasi cikti gunluk igne v uruluyorum ve coraspirin yutuyorum kanim civilsin diyr yoksa bebislerim beslenemiyomus ve basta rabbimin izniyle snr doktorumdan allah razi olsun ve ignenin sayesinde hamileyimmm adet olucakmisim hissi oluyor hep sinir verici ama rahim gelismesinden dolayi oyle oluyomus darisi size:)
ama nasıl bağımlılık yapıyo demi gııııı bir gün girmesem aklım burda
tedaviye başlamaya daha var ben ocaktan beri burdayım hahahahah
Valla aynen öyle ben buraya yeni taşındım komşum yok ailem uzakta siz ilaç gibi geliyorsunuz valla :)
neyse kestaneyi çizdirmediysen sorun yok canım
Zaten başka çarem yok.Öyle olmaya çalışıyorum.İlk bu konuda doktora gittiğimde hemen olacak sandım.Eltim normal yoldan iki ay olmadı diye o kadar stres yaptı ki.Adete yakın her gün test yapıyordum dedi.Birde bizim gibi uğraşsalar.İlk duyduğumda çok kötü oldum.Ama görüyorum ki 10 küsur yıl uğraşanlar var.Ben yaşımı sıkıntı yapıyorum.36 yaşının içindeyim.Yani çok bekleyemem.40 yaşından sonra çok zorlaşıyormuş.
ya kızlar hep fsh dan bahsetmişiniz benim fsh tahlillerde hep 4.09 çıkar bu ne demek iyimi kötümü yani?
kızlar yeni okudum nette bundan 6 yıl önce türkiyede bir kadın 64 yaşındayken kıbrısta başkasının yumurtası ile tüpbebek yaptırmış ve hamile kalmış kocası da 68 yaşındaymış o dönem
şu an kadın70 yaşındaymış ve erkek bir bebek leri olmuş
bu yasa dışı olduğu için ceza alacaklarmış.....
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
bendensin canım benim aynı şehirde bi ablam var akraba başka kimse yok bide sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?